- Konu Sahibi Paresilaaa
- #170.521
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HahahhahahahahhahahahaHH grikızzz gri olcak diye çok korkuyorum![]()
![]()
![]()
İnşallah araba alacaksan yan yana olan arabalar daha sağlıklı
sormak istediğini bana sor![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ay dimiama çok iyi kafa dağıtıyor BDV ya
Oy canımsın sende benim kraliçemsin![]()
HahahhahahahahhahahahaHH gri![]()
![]()
![]()
Sizin için olmicamsakın olma sen bizim bebeğimizsin bak sensiz olmaz![]()
İstanbulda sel ve dolumu![]()
valla allaha çok şükür yolda değil evden çalışmadaydım bugün, yoksa camlar kırılmıştı, anadolu yakasında resmen cam kıracak kadar büyük yağdı doluuuuu![]()
Tabi sonra Hatice merakından çatlasınboşver kaçır kız![]()
nabıon haticeeemmmmmmmmmmmmmm
Offf Allah yardımcıları olsunEvet daha kötü maalesef daha şiddetli rüzgar ve dolu da öyle tabi
Yok ki benim akıl Going to govalla allah akıl sağlığı versin caney, zoooor iş![]()
haticemin gitmem burdayım demesiyle gitmesi saniyeler almadı haticeemmmTabi sonra Hatice merakından çatlasın![]()
ne yapayım aldım çayımı geçtim camın önüne yağmuru izliyorum![]()
vaovvvvvvvvv hemde doğalından..
bence düzenli tüket gerçekten inanılmaz etkileri var yumurta kalitesine
kızma kızma... herşeyde bir hayır var kuzucumah şimdiye kadar hiç aklıma gelmedi kızıyorum kendime![]()
Dogal caylar vs denedim ama fayda etmedi ve tadi cpk kötü olsugundan düzenli icemedim ztn (sogan suyu kürü, hayit otu cayi ) doktorum bana dogal oln bitkisel ilah verdi adi Agnu Caston hayir otu iceriyor.
Onun sayesinden asiri düzenli olmasada gecikmeöi
Olarak regl oluyordum . Yoksa regl olucagil yoktu ....
Birde kesinlikle insulin direncine baktir insulin direnci varsa metformin yaziyor .
bide ben ovulasyon testi ve femara ile hamile kaldim . Pkolularda ovulasyon ise yaramiyor diyorlar normalde ama bende yaradi cünkü ilaclar sayesinde regl oldugum icin yumurtlama zamanini da dogru gösterdi
.
ben kendim 1,5 seneden fazla ugrastim dogal yolla olsun diye fakst olmadi
Metformin
agnu caston
Folik asit
(Vitamin d almadim cünkü benim degerim iyidi) bunlari bes ay kullandim ardindan son care dedigim femara ile hamile kaldim.
darisi sana inshallah![]()
@Akmerim akmoşum geliyorrrrrrrr
@Akmerim gel buPembe Unal hatuna biraz kız :) Pkoyum diyip üzülüyor
o zaman canımızsınYok o kadar karalar bağlamıyorum. Dedim ya reglin ilk günü o duygusallık![]()
Ahahah ya varya çok haklısında minnak yavrularla oyalanıyorum ondan oluyohaticemin gitmem burdayım demesiyle gitmesi saniyeler almadı haticeemmm![]()
![]()
![]()
![]()