- 19 Kasım 2019
- 53.720
- 136.410
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #170.641
cano virüs var... No otobüsBacım çarşamba günü ne kadar calismiyormuydun atla sen gidiver yanına olsun bitsin sonra sabahlar olmasın kop kop yani
Ha doğru bacım haklsın 2 3 kat maske taksan olmamı ki bir de kalabalık saate denk gelmesen dezenfektan kolonya falan kombi yapsancano virüs var... No otobüs
aşıklar kavuşsun diyorsun yaniHa doğru bacım haklsın 2 3 kat maske taksan olmamı ki bir de kalabalık saate denk gelmesen dezenfektan kolonya falan kombi yapsanbugun de herkese sarilasim var
Hangisi bacım iki aydır biz birşeyler deniyoruz ama o pozisyon o mu kikızlar şu ters pozisyonu denesenize bu ay sürekli? kaybedeceğiniz ne varki ?
Denedim ben onu foskızlar şu ters pozisyonu denesenize bu ay sürekli? kaybedeceğiniz ne varki ?
bilmiyorum bacım seni nasıl dikizliyimHangisi bacım iki aydır biz birşeyler deniyoruz ama o pozisyon o mu ki
He kız yazık adam orda senszilikten ne halde gidicem bacım ne olacak sanki git ve sarıl kocanaaşıklar kavuşsun diyorsun yani
bir kadın yazmış... 1 ay boyunca full onu denemiş eksizsiz... öylemi yapsanızDenedim ben onu fos
gidemem canoHe kız yazık adam orda senszilikten ne halde gidicem bacım ne olacak sanki git ve sarıl kocana
Birisi bir resim atmıştı buraya kadin yan gibi yatıp bacağının birini kendine doğru çekiyor o mubilmiyorum bacım seni nasıl dikizliyimomudur ki
Yani yumurtlama dönemini onunla geçirmiştim bende sürekli ama değişen bir şey olmadıbir kadın yazmış... 1 ay boyunca full onu denemiş eksizsiz... öylemi yapsanız
Regl mi oldun yum günü mu geçtigidemem canoaslında giderim bakma şaka ediyorum ama artık gerek yok herife
o ilişkiden sonraki yatma pozisyonuBirisi bir resim atmıştı buraya kadin yan gibi yatıp bacağının birini kendine doğru çekiyor o mu
Yani yumurtlama dönemini onunla geçirmiştim bende sürekli ama değişen bir şey olmadı
Bana uygun değilse demek
Haaaa amanın töbe yapamayız biz onu oburunu zor becerdik deo ilişkiden sonraki yatma pozisyonuilişki pozisyonuda ters ayy konuşrutuyor beni bak
ayy anlatabildim mi bilmiyorum kiHaaaa amanın töbe yapamayız biz onu oburunu zor becerdik de
her yolu denedimmmmmm olmadıııısana uygun olanı bulacaz dur bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?