- 19 Kasım 2019
- 53.726
- 136.417
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #170.621
Balusum eşim şehir dışındaydı dün geldi özlezmişizgünaydınnnnnnnnnnnnnn
ayy kıyamam sizeeeBalusum eşim şehir dışındaydı dün geldi özlezmişiz
Cok seviyorum kiz adami yum gunlerim yaklasinca gözüme ayrı bir güzel görünüyor dün de yapıştım yakasına bırakmadim adam bıktı bendenayy kıyamam sizeee
hahaha bıkmamıştır kız öyle demeeee... erkeklerde bizden cok istiyorlar fakat daha yorgun oluyorlarCok seviyorum kiz adami yum gunlerim yaklasinca gözüme ayrı bir güzel görünüyor dün de yapıştım yakasına bırakmadim adam bıktı benden
Bacım adam benden her türlü çekiyor sadece yatakta olsa iyi çok tatlı ama ya bal o balhahaha bıkmamıştır kız öyle demeeee... erkeklerde bizden cok istiyorlar fakat daha yorgun oluyorlar
Hoşgeldin aramıza canım..Selam kızlar, aylardır sizleri takip ediyorum. Dünya tatlısı bir ekipsiniz. Birbirinize can yoldaşı olmuşsunuz. Bende 6 aydır bebek sahibi olmak istiyorum. Bu zamana kadar dr a gitmedim. Geçen hafta dr a gittiğimde benden smear testi aldı yumurtalıklarımı kontrol ettı. Bugün smear testi sonucunda vajınal mantar bulgusu vardır yazıyor. Fakat dr um her şeyin normal olduğunu söyledi. Ayrıca tam kan testinde d vitamin seviyem 9 a düşmüştü. Onunda normal olduğunu söyledi. Ve lab sonucu <10 altı yetersiz demesine rağmen. Bana yalnızca folik asit verdi. Bende eczaneden d vitamini damlası ve folik asit aldım. Şimdi onları kullanacağım. Sizce başka dr a gitmeli miyim? İnanılmaz güvensiz hissediyorum kendimi. :)Sizin güzel düşüncelerinize açığım.
Ayy süper olurrOyyy parişkommm, benim velet benim gibi inat olcak sanirsamyeni regl 21 ekim gosteriyor takvim. Ama ben o tarihte bebeyi soyluyor olcam size
Günaydın en en en iyi kalplimizGünaydınlar kknın en güzel kadınları
Hoş geldin aramızaSelam kızlar, aylardır sizleri takip ediyorum. Dünya tatlısı bir ekipsiniz. Birbirinize can yoldaşı olmuşsunuz. Bende 6 aydır bebek sahibi olmak istiyorum. Bu zamana kadar dr a gitmedim. Geçen hafta dr a gittiğimde benden smear testi aldı yumurtalıklarımı kontrol ettı. Bugün smear testi sonucunda vajınal mantar bulgusu vardır yazıyor. Fakat dr um her şeyin normal olduğunu söyledi. Ayrıca tam kan testinde d vitamin seviyem 9 a düşmüştü. Onunda normal olduğunu söyledi. Ve lab sonucu <10 altı yetersiz demesine rağmen. Bana yalnızca folik asit verdi. Bende eczaneden d vitamini damlası ve folik asit aldım. Şimdi onları kullanacağım. Sizce başka dr a gitmeli miyim? İnanılmaz güvensiz hissediyorum kendimi. :)Sizin güzel düşüncelerinize açığım.
Yok yok ben elimden geleni yapiyorum her türlü vit falan destekli gidiyorum bu ay 11 14 16 günler herşey belli olacak inşallahohh ohhh iltifatlar iltifatlar
ama bize iltifat değil bebe lazımmmmmmmmm
ne bu herkes tembellikte
bana sendeki azimdenYok yok ben elimden geleni yapiyorum her türlü vit falan destekli gidiyorum bu ay 11 14 16 günler herşey belli olacak inşallah
Bacım çarşamba günü ne kadar calismiyormuydun atla sen gidiver yanına olsun bitsin sonra sabahlar olmasın kop kop yanibana sendeki azimden
artı bide koca lazım ama koca 2 hafta yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?