- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #170.961
Al benden de o kadar bugün geçmiyor geçmiyorbugüüün bir iç sıkıntısı söz konusuuu, bu hafta 2 hafta gibi geçti resmen
Senin yanına güzel gelinim..
Künefe yapmayaaaa
Canm şimdiki tüp bebek merkezleri ne olursa olsun seni tüpe yönlendiriyor.... Sorgusuz... Biraz insan irite oluyor... Hasta duygusu pek önemli değil... Alışıklar ve hiç kmse yoğurdum ekşi demiyor... Hepsi iyi başarılı
Gittt kızzz sefan olsunnnn
Herife dedm ya bu ev yada nanay
Şaka bir yana tesadüf ev satılıyordu apartmanda.. Apartmanda yeni güzel eh dedm yabancılık çekmiyim
Benm yok balım bem teeee hataylıym
Doktora cumartesi gideceğiz ama bir kaç doktora yazdık canım. Klomen düşürmez dedi bir doktor. Ama bizimle aynı durumu çok yaşayan olmuş.anladım şimdi canım, Klomen kullanınca tam tersine düşmesine bir yorum getirebildi mi?
aşılama her koşulda maliyetli ve tutma oranı var ama çok düşük ihtimal diye okuyorum forumda hep, sizi biraz da o yüzden tüp bebeğe yönlendirmiş olabilir mi? baluş da diyordu ya ben aşılama istemiyorum direkt tüp bebeğe geçmek istiyorum diye, aynı hesap, daha hızlı ve kesin çözüm gibi görmüştür doktor belki..
üzülme diye demiyorum inan ama belki gerçekten en başından beri tüp bebek yapsanız hiç bunlarla uğraşmayacaktınız? belki en hayırlı yola soktu sizi doktor?
pareye katılıyorum, hayırlısıyla olacak. eşin senin moralini ne güzel yukarı çekmişti test mevzusunda, şimdi sen de biraz onu yukarı çek ki o da üzülmesin
Evet kuzum vardır bi hayır dedim bekliyorumÜzüldüm adına tatlım ama vardır bunda da bir hayır demek lazım..
Zamanı gelince Rabbim eminim gösterecek o duyguyu hepimize.. Sabır en büyük rol.
❤❤baluşumm
Yaa beyazımm çok teşekkür ederimolive_bluto çanım senin kalbinin güzelliği bize öyle güzel yansıyor ki senin için en doğru zamanda nasip olsun evlâdın inşallah istediğin zaman yaz dertleşelim seviliyorsun
Cannnooooo
Bende regl olmadım ama herann heryerde tüp bebeğe başlayabilirimİyi kuzum , Bugün adet günüm gelen giden yok daha. sende durumlar ne ?
Askossss hayırdır iyimisin kuzumGunaydin kizlaar bugün tas gibi bir mideyle uyandim
Çılgın gelinimizzz yaaa
Anaaammmm ben daha izliyemedimmmmmKalktim kalktim gece izledim ben sen izle yorum yapalim
Yine saçma şeyler okumadn demi bacoooobugüüün bir iç sıkıntısı söz konusuuu, bu hafta 2 hafta gibi geçti resmen
Parem sana ne olduuuAl benden de o kadar bugün geçmiyor geçmiyor
Künefeciiiii geldiiiiiii, buyrun benmmmDD İyi yapmıssn canım her konuda sana destek olur anacığın. Hataylıysan sen künefecileri ii bilirsin.
Yine saçma şeyler okumadn demi bacoooo
Hemen yarın bugn ama gelmitorYok yaaa, iş üstüme üstüme geliyo ondandır
Ne zaman bekliyosun regli bacım
Cok asiri heyecanli bir bolum degildi zatenCannnooooogeldimi enişte
Bende regl olmadım ama herann heryerde tüp bebeğe başlayabilirim
Askossss hayırdır iyimisin kuzum
Çılgın gelinimizzz yaaa
Anaaammmm ben daha izliyemedimmmmm
Parem sana ne olduuu
Künefeciiiii geldiiiiiii, buyrun benmmm
Midem yer değiştirmiş resmenCannnooooogeldimi enişte
Çılgın gelinimizzz yaaa
Parem sana ne olduuu
Sus kız anlatmaCok asiri heyecanli bir bolum degildi zaten
Geçmiş olsun paremMidem yer değiştirmiş resmen
Midem bulanıyor
Başım ağrıyor
Kısaca eve gitmek istiyorummmmm
İnşallah hayırlısı ne ise o olsun .Bende diyorum bu tutmazsa Ankara bahçeci ye mi gitsem , Berfu Demir e .Zeki bey ile ilgili ve buradaki bahçeci ile ilgili kafamda soru işaretleri varBende regl olmadım ama herann heryerde tüp bebeğe başlayabilirim
Bence eşini dinle artkİnşallah hayırlısı ne ise o olsun .Bende diyorum bu tutmazsa Ankara bahçeci ye mi gitsem , Berfu Demir e .Zeki bey ile ilgili ve buradaki bahçeci ile ilgili kafamda soru işaretleri var
O valla bana bıraktı en son , ama yine memnun kalmazsak laf söyler bana eminim .Burayı o da istemiyor artık , annem de gelin Ankara da yaptırın diyor hazır ev var diyor .Puff ama okul başlarsa rapor felan almam laızm , o naısl olacakBence eşini dinle artk
Sağol BirtanemSus kız anlatma
Geçmiş olsun parem
Midem yer değiştirmiş resmen
Midem bulanıyor
Başım ağrıyor
Kısaca eve gitmek istiyorummmmm
Yok yok anlatmamSus kız anlatma
Geçmiş olsun parem
Nayyn kuzu yaza kadar burdayız bakalm bizim koca havuzda çalışmaya ne kadar çalışabilecek
Gerçek olamaz diyeceğim ama benziyorlarda
Minnosss gelmisNayyn kuzu yaza kadar burdayız bakalm bizim koca havuzda çalışmaya ne kadar çalışabilecek
Heyooooo yeni hamile var mı
Aynenn ablaya sormak lazim nasil yapmisGerçek olamaz diyeceğim ama benziyorlarda
Midem agriyor kuzus ya yarin regl gunum karnim sis ondandir diyorumCannnooooogeldimi enişte
Çılgın gelinimizzz yaaa
Parem sana ne olduuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?