- 20 Mayıs 2019
- 8.876
- 47.369
- 548
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #170.981
Varlığı yetmişMinnosss gelmis
Aynenn ablaya sormak lazim nasil yapmis
Koca baksa bile hamile kalmis galiba
Geçmiş olsun kuzum dikkat etMidem agriyor kuzus ya yarin regl gunum karnim sis ondandir diyorum
Sagol conemVarlığı yetmiş
Bir de ikiz var yani
Geçmiş olsun kuzum dikkat et
Kuzum bnce git ankaraya okullar açılırsa rapor alacaksn ne var bunda... Hemde kalacak yeriniz var.. Benm öyle imkanım olsa hiç düşünmemO valla bana bıraktı en son , ama yine memnun kalmazsak laf söyler bana eminim .Burayı o da istemiyor artık , annem de gelin Ankara da yaptırın diyor hazır ev var diyor .Puff ama okul başlarsa rapor felan almam laızm , o naısl olacak
Kuzum olabilir incir kürü zaten yumurtaya erki ediyormuşKızlar uygulamaya göre yarın yumurtlama diyor ama bazen tutmuyor pco die
Bu gün kasık ağrısı feci var şişkin sanki patlıcaklar gibi.
2 gündür günde 3 adetten fazla incir yemedim etkisi olabilir mi ?
8.günden de soğan küüründeyim.
Ee gözn aydın niye gelmiyon artıkNayyn kuzu yaza kadar burdayız bakalm bizim koca havuzda çalışmaya ne kadar çalışabilecek
Heyooooo yeni hamile var mı
Bende istiyorum aynısındaaannnnnn
Sıcak tut kendini askosMidem agriyor kuzus ya yarin regl gunum karnim sis ondandir diyorum
CağğnımmmmmMinnosss gelmis
Aynenn ablaya sormak lazim nasil yapmis
Koca baksa bile hamile kalmis galiba
Bak o eskidendi falan diyomuşumKuzum bnce git ankaraya okullar açılırsa rapor alacaksn ne var bunda... Hemde kalacak yeriniz var.. Benm öyle imkanım olsa hiç düşünmem
Kuzum olabilir incir kürü zaten yumurtaya erki ediyormuş
Ee gözn aydın niye gelmiyon artık
Eskiden burdan çıkmazdn
Sıcak tut kendini askos
Cok calisman lazim cokkkKuzum bnce git ankaraya okullar açılırsa rapor alacaksn ne var bunda... Hemde kalacak yeriniz var.. Benm öyle imkanım olsa hiç düşünmem
Eskiden burdan çıkmazdn
Sıcak tut kendini askos
Nasilsin nasil gidiyor hayatCağğnımmmmm
Bak o eskidendi falan diyomuşumaynı yoğunluk yorgunluk devam ediyor giremiyorum bura bile ki
Amannn gelmedimi yanındakiCağğnımmmmm
Bak o eskidendi falan diyomuşumaynı yoğunluk yorgunluk devam ediyor giremiyorum bura bile ki
Sıcak su torbasi istiyorum ama onuda en son kullandigimda ameliyat olmustum kotu anilarim varKuzum bnce git ankaraya okullar açılırsa rapor alacaksn ne var bunda... Hemde kalacak yeriniz var.. Benm öyle imkanım olsa hiç düşünmem
Eskiden burdan çıkmazdn
Sıcak tut kendini askos
Bahçeci rapor vermiyor , raporu nerden ayarlayacağız ya , off yaza kadar beklemem ben zaman geçiyor .Hadi raporu aldım diyelim bunca zamandır okul yoktu Ya bir sürü laf söyler kesin idare .Aman iki ucu boklu değnekKuzum bnce git ankaraya okullar açılırsa rapor alacaksn ne var bunda... Hemde kalacak yeriniz var.. Benm öyle imkanım olsa hiç düşünmem
Çok şükür halimize aynı uğraşmaca devamke Bi de işlerimiz böyle karışmasaydıCok calisman lazim cokkk
Nasilsin nasil gidiyor hayat
Geldi 2 gün gösteriş yaptı geliverdide de 2 günde toparladı şirketi desinler havasıyla. Bende bozuldum tavrına sinir oldum pek yüz vermedim o da bozuldu sonra biraz daha bebeğime bakcam dedi 1 ay daha gelmicek herhaldeAmannn gelmedimi yanındaki
Kuzum zaten araşrtırmada çıkarıyosn tüp bebek raporunuBahçeci rapor vermiyor , raporu nerden ayarlayacağız ya , off yaza kadar beklemem ben zaman geçiyor .Hadi raporu aldım diyelim bunca zamandır okul yoktu Ya bir sürü laf söyler kesin idare .Aman iki ucu boklu değnekSen olsan Ankara bahçeci Berfu Ya gider miydin ?Çok başarılı diyorlar , birde kişiye özel tedavi uyguluyormuş .Zaten lab, olarak bahçeci sonuçta , ki Diyarbakır a göre farkvardır diye düşünüyorum.Sgk raporu da kabul ediyor ama onu nasıl ayarlayacağım , burda rapor çıkmıyor
İşleri göstereydi bozulmasına gerek kalmazdı deseydinÇok şükür halimize aynı uğraşmaca devamke Bi de işlerimiz böyle karışmasaydı
Geldi 2 gün gösteriş yaptı geliverdide de 2 günde toparladı şirketi desinler havasıyla. Bende bozuldum tavrına sinir oldum pek yüz vermedim o da bozuldu sonra biraz daha bebeğime bakcam dedi 1 ay daha gelmicek herhalde
Canım çıkaracğın hastanede tüp bebek bölümü olması gerekiyormuş .Burda araştırmada da fakültede de tüp bebek bölümü yok malesef .Sen ne yaptın karar verdin miKuzum zaten araşrtırmada çıkarıyosn tüp bebek raporunu
Ben öyle bir şartın olduğunu bilmiyordmCanım çıkaracğın hastanede tüp bebek bölümü olması gerekiyormuş .Burda araştırmada da fakültede de tüp bebek bölümü yok malesef .Sen ne yaptın karar verdin mi
Evet bende araştırdım , bir kaç kişiye sordum öyle dediler tabi ne kadar doğru bilmiyorumBen öyle bir şartın olduğunu bilmiyordm
Her araştırmada infertilite bölümü var ordan alınıyor diye biliyordm şaşkınım
sen boş vaktinde araştırmayı ara emin ol bence kuzumEvet bende araştırdım , bir kaç kişiye sordum öyle dediler tabi ne kadar doğru bilmiyorum
iyi akşamlar canımIyi akşamlar kızlar
Nasılsın kuzum ne var ne yok doğum yapanlar olmuştur artıkiyi akşamlar canım
evet papimiz doğum yaptı cok şükür darısı başınaNasılsın kuzum ne var ne yok doğum yapanlar olmuştur artık
Ooo maşallah amin kuzum darısı hepimizin hayırlısı ile başımızaevet papimiz doğum yaptı cok şükür darısı başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?