Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum bnce git ankaraya okullar açılırsa rapor alacaksn ne var bunda... Hemde kalacak yeriniz var.. Benm öyle imkanım olsa hiç düşünmem

Kuzum olabilir incir kürü zaten yumurtaya erki ediyormuş

Nayyn kuzu yaza kadar burdayız bakalm bizim koca havuzda çalışmaya ne kadar çalışabilecek
Heyooooo yeni hamile var mı
Ee gözn aydın niye gelmiyon artık
Eskiden burdan çıkmazdn

Bende istiyorum aynısındaaannnnnn

Midem agriyor kuzus ya yarin regl gunum karnim sis ondandir diyorum
Sıcak tut kendini askos

Minnosss gelmis

Aynenn ablaya sormak lazim nasil yapmis
Koca baksa bile hamile kalmis galiba
Cağğnımmmmm
Bak o eskidendi falan diyomuşumaynı yoğunluk yorgunluk devam ediyor giremiyorum bura bile ki

Cok calisman lazim cokkk

Cağğnımmmmm

Bak o eskidendi falan diyomuşumaynı yoğunluk yorgunluk devam ediyor giremiyorum bura bile ki
Nasilsin nasil gidiyor hayat

Sıcak su torbasi istiyorum ama onuda en son kullandigimda ameliyat olmustum kotu anilarim var kışlık corabimla oturuyoruz suan yemekte yapmadim

Kuzum bnce git ankaraya okullar açılırsa rapor alacaksn ne var bunda... Hemde kalacak yeriniz var.. Benm öyle imkanım olsa hiç düşünmem
Bahçeci rapor vermiyor , raporu nerden ayarlayacağız ya , off yaza kadar beklemem ben zaman geçiyor .Hadi raporu aldım diyelim bunca zamandır okul yoktu Ya bir sürü laf söyler kesin idare .Aman iki ucu boklu değnek Sen olsan Ankara bahçeci Berfu Ya gider miydin ?Çok başarılı diyorlar , birde kişiye özel tedavi uyguluyormuş .Zaten lab, olarak bahçeci sonuçta , ki Diyarbakır a göre farkvardır diye düşünüyorum.Sgk raporu da kabul ediyor ama onu nasıl ayarlayacağım , burda rapor çıkmıyor

Cok calisman lazim cokkk

Nasilsin nasil gidiyor hayat
Çok şükür halimize aynı uğraşmaca devamke Bi de işlerimiz böyle karışmasaydı
Amannn gelmedimi yanındaki
Geldi 2 gün gösteriş yaptı geliverdide de 2 günde toparladı şirketi desinler havasıyla. Bende bozuldum tavrına sinir oldum pek yüz vermedim o da bozuldu sonra biraz daha bebeğime bakcam dedi 1 ay daha gelmicek herhalde

Kuzum zaten araşrtırmada çıkarıyosn tüp bebek raporunu

İşleri göstereydi bozulmasına gerek kalmazdı deseydin haspam

Canım çıkaracğın hastanede tüp bebek bölümü olması gerekiyormuş .Burda araştırmada da fakültede de tüp bebek bölümü yok malesef .Sen ne yaptın karar verdin mi
Ben öyle bir şartın olduğunu bilmiyordm
Her araştırmada infertilite bölümü var ordan alınıyor diye biliyordm şaşkınım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…