• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sorma valla bacım o benim anlattigimi denedik iko gun ust üste :eek::olamaz:anlatsam inanan da olmaz :KK70: çok kötü bacağım kalcam dün akşam fenalastim doktora gittim incitmişim ilaç krem yazdı
Beyazım geçmiş olsun :KK43:
Nasıl oldu diye sormaya korkuyorum şu an 😅

Sorma valla bacım o benim anlattigimi denedik iko gun ust üste :eek::olamaz:anlatsam inanan da olmaz :KK70: çok kötü bacağım kalcam dün akşam fenalastim doktora gittim incitmişim ilaç krem yazdı
Gülsem mi, üzülsem mi bilemedim
Kızzz bebe yapacam diye ayak gittş ayakkk
Geçmiş olsun

geçmiş olsuuuun, doktor demedi mi bacım bu nasıl oldu diye :KK49:

Kız sende gaz problemi var mı? Başlarda falan var mıydı

ben her regl olduğumda karnım çok dehşet ağrır, acı eşiğim çoook yüksek ama ona rağmen yılda bi iki kere acile kesin kaldırılırım. o ağrılar olurken hep gaz sancısı da olur, yine oldu tarih yaklaşırken, ben o yüzden yine olmadı diye düşünmüştüm..

yani özel farklı bi sancı gibi değil de, hep olan sökülme sancısı gibi :KK35:

ben her regl olduğumda karnım çok dehşet ağrır, acı eşiğim çoook yüksek ama ona rağmen yılda bi iki kere acile kesin kaldırılırım. o ağrılar olurken hep gaz sancısı da olur, yine oldu tarih yaklaşırken, ben o yüzden yine olmadı diye düşünmüştüm..

yani özel farklı bi sancı gibi değil de, hep olan sökülme sancısı gibi :KK35:
Hi anladım. Benim de acı eşiğim çok yüksektir :D
Ama adet sancıları dayanılmaz oluyor bazen.
Bende bu aralar gaz birikiyor sanki ondan karnım ağrıyor regl de yaklaştı ya olabilir mi diye düşündüm, ama neyse düşünmiyim sonra hüsran oluyor

Hi anladım. Benim de acı eşiğim çok yüksektir :KK70:
Ama adet sancıları dayanılmaz oluyor bazen.
Bende bu aralar gaz birikiyor sanki ondan karnım ağrıyor regl de yaklaştı ya olabilir mi diye düşündüm, ama neyse düşünmiyim sonra hüsran oluyor

ayaklarını koru canım, kalın terlik ve kalın çoraplarla geziyorum ben 1 aydır - regl olunca ağrımasın diye..
valla oladabilir olamayadabilir, forumda şöyle akıntılar gördüm, böyle memem ağrıdı diyenlerin hiçbiri olmadı bende. normalde nası regl olacak gibi ağrıyoduysa öyle ağrıdı, öyle sivilcem çıktı vs vs, yani belirtim yok zannedersin ama yine de olabilir :KK49:

Back
X