- 20 Mayıs 2019
- 8.876
- 47.369
- 548
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #171.021
Günaydın 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beyazım geçmiş olsunSorma valla bacım o benim anlattigimi denedik iko gun ust üsteanlatsam inanan da olmaz
çok kötü bacağım kalcam dün akşam fenalastim doktora gittim incitmişim ilaç krem yazdı
Gülsem mi, üzülsem mi bilemedimSorma valla bacım o benim anlattigimi denedik iko gun ust üsteanlatsam inanan da olmaz
çok kötü bacağım kalcam dün akşam fenalastim doktora gittim incitmişim ilaç krem yazdı
Sorma valla bacım o benim anlattigimi denedik iko gun ust üsteanlatsam inanan da olmaz
Kız sende gaz problemi var mı? Başlarda falan var mıydıgeçmiş olsuuuun, doktor demedi mi bacım bu nasıl oldu diye![]()
Bende o durumdayım valla bacım sağolunGülsem mi, üzülsem mi bilemedim
Kızzz bebe yapacam diye ayak gittş ayakkk
Geçmiş olsun
Sağol canım sorma bacım sorma bencede anlatırsam burayı kapatırlarBeyazım geçmiş olsun
Nasıl oldu diye sormaya korkuyorum şu an![]()
Sağol canım bu aralar fazla yürüyüş yaptım ondan mi falan dedim incinen yerde yani nasıl anlatsamgeçmiş olsuuuun, doktor demedi mi bacım bu nasıl oldu diye![]()
Kız sende gaz problemi var mı? Başlarda falan var mıydı
Benim dediğimi mi yaptın da olduSağol canım sorma bacım sorma bencede anlatırsam burayı kapatırlar![]()
![]()
Iki gün üst üste denedik bacım hem senin dediğini bacaklar omuza hem yan pozisyonu birinde bacağım altta kaldı ezildim resmen diğerinde de havadayken kramp girer gibi olmuştuBenim dediğimi mi yaptın da oldu![]()
Allah seniIki gün üst üste denedik bacım hem senin dediğini bacaklar omuza hem yan pozisyonu birinde bacağım altta kaldı ezildim resmen diğerinde de havadayken kramp girer gibi olmuştu![]()
![]()
Sağol canım sorma bacım sorma bencede anlatırsam burayı kapatırlar![]()
![]()
Yaaaa sen beni öldüreceksinIki gün üst üste denedik bacım hem senin dediğini bacaklar omuza hem yan pozisyonu birinde bacağım altta kaldı ezildim resmen diğerinde de havadayken kramp girer gibi olmuştu![]()
![]()
Hi anladım. Benim de acı eşiğim çok yüksektirben her regl olduğumda karnım çok dehşet ağrır, acı eşiğim çoook yüksek ama ona rağmen yılda bi iki kere acile kesin kaldırılırım. o ağrılar olurken hep gaz sancısı da olur, yine oldu tarih yaklaşırken, ben o yüzden yine olmadı diye düşünmüştüm..
yani özel farklı bi sancı gibi değil de, hep olan sökülme sancısı gibi![]()
Hi anladım. Benim de acı eşiğim çok yüksektir
Ama adet sancıları dayanılmaz oluyor bazen.
Bende bu aralar gaz birikiyor sanki ondan karnım ağrıyor regl de yaklaştı ya olabilir mi diye düşündüm, ama neyse düşünmiyim sonra hüsran oluyor