• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bal0ncuk Bal0ncuk kuzum adet oldum gece , bu sefer gerçek adet 😂14’ünde randevum var .Estrofem içmeye de başladım .Bakalım hayırlısı olur inşallah

ayaklarını koru canım, kalın terlik ve kalın çoraplarla geziyorum ben 1 aydır - regl olunca ağrımasın diye..
valla oladabilir olamayadabilir, forumda şöyle akıntılar gördüm, böyle memem ağrıdı diyenlerin hiçbiri olmadı bende. normalde nası regl olacak gibi ağrıyoduysa öyle ağrıdı, öyle sivilcem çıktı vs vs, yani belirtim yok zannedersin ama yine de olabilir :KK49:
Benim de hiç belirtim yok valla demekki önceki aylar hep çok düşündüğüm için oluyormuş o belirtiler

Evleri toparladım oğlan biraz ishal gibi pat pat almaya gitmem lazım tabakları sarmak için koli yapılacak oğlana çorba da yapmam lazım :KK57:
Oyyy kolay gelsin bacım

Bal0ncuk Bal0ncuk kuzum adet oldum gece , bu sefer gerçek adet 😂14’ünde randevum var .Estrofem içmeye de başladım .Bakalım hayırlısı olur inşallah
Yaaaaaaaaaaa
Gözümüzzzzz aydııınnnnnnnn 🎈🎈🎈
Bence herşey güzel olacaakkkk 🎈🎈🎈

Back
X