- 3 Nisan 2019
- 1.806
- 3.789
- 133
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #171.161
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşAllah gelmeyecek canım
İnsanlar karşısındakini düşünmüyor maalesef... Kırıyorlar farketmiyorlar...Hamile bir arkadaşım bebek kıyafetleri ile ilgili şeyler attı bana elbiseler falan alacak herhalde, uzun zamandır takmıyorddum ama birden içim acıdı elimde olmadan kendimi çok eksik hissettim ağlamak istedim içimi sıkıntı sardı. Keşke bana atmasaydı
Evet inanıyorum bize de nasip edecek Rabbim.İnşAllah gelmeyecek canım
İnsanlar karşısındakini düşünmüyor maalesef... Kırıyorlar farketmiyorlar...
Ama kendini kesinlikle eksik hissetmemelisin. Allahım bizlere de nasip edecek... Sadece henüz vakti saati gelmedi... Nolur üzme canını
Avukat hanım bu ay senden atak bekliyoruz
Seni cok iyi anlıyorum bende öyle şeyler yaşıyorm bazen ama bizimde olacak diyorım sabır diyorum, kendimi motive ediyorum miniğimHamile bir arkadaşım bebek kıyafetleri ile ilgili şeyler attı bana elbiseler falan alacak herhalde, uzun zamandır takmıyorddum ama birden içim acıdı elimde olmadan kendimi çok eksik hissettim ağlamak istedim içimi sıkıntı sardı. Keşke bana atmasaydı
İnşAllah canım nasip olacak... Bazıları bilerek yapıyor evet ama bazıları da düşünmüyor...Evet inanıyorum bize de nasip edecek Rabbim.
İnşallah en kısa zamanda hayırla nasip olur. Ben son 1 2 aydır takmamaya çalısıyordum noldu da aniden böyle hissettim bilmiyorum. O duygulara tekrar kapılmak istemiyorum çünkü günler geçmiyor herşey acı veriyor herkes bilerek yapıyor gibi hissediyorum öyle olunca. Kendime gelmem lazım, biraz kitap okiyim kafam dağılır, teşekkür ederim pareeemmm![]()
Zaten bizi bizden başka kimse anlayamaz kiAvukat hanım bu ay senden atak bekliyoruz
Seni cok iyi anlıyorum bende öyle şeyler yaşıyorm bazen ama bizimde olacak diyorım sabır diyorum, kendimi motive ediyorum miniğim
Canım benim yaa, İnşallah çok güzel günler göreceğiz ben inanıyorum. Evet aynen öyle yapıyorum eşime belli etmemeye çalısıyorm çünkü gerçekten çok üzülüyor eğer konusu açılırsa...İnşAllah canım nasip olacak... Bazıları bilerek yapıyor evet ama bazıları da düşünmüyor...
Sen içini ferah tut. Benim de etrafımda var bir sürü... Biri akrabam aynı anda hamile kaldık. O doğurdu ben kaybettim.. Hala kıyas yapılıyor gibi geliyor. İşte sen de kaybetmeseydin çifte bayram olacaktı... Kaybettikten sonra çok kilo aldın.. Psikolojin iyi mi???? Bir sürü vie sürü laf hepsine kulaklarımı tıkıyorum.. Eşime sarılıyorum... Sen de öyle yap... Sevdiğine sarıl... Hoşlandığın şeyleri yap....
Ne kendini üz ne eşini üz canımCanım benim yaa, İnşallah çok güzel günler göreceğiz ben inanıyorum. Evet aynen öyle yapıyorum eşime belli etmemeye çalısıyorm çünkü gerçekten çok üzülüyor eğer konusu açılırsa...![]()
Gelmez olasıca... Son olsun 9 ay 10 gün gelmesinGeldi beklenen yeni bat 05.11Paresilaaa
Kiyamam canim ya uzme kendini sende o gunleri goruceksin o duyguyu tadicaksinHamile bir arkadaşım bebek kıyafetleri ile ilgili şeyler attı bana elbiseler falan alacak herhalde, uzun zamandır takmıyorddum ama birden içim acıdı elimde olmadan kendimi çok eksik hissettim ağlamak istedim içimi sıkıntı sardı. Keşke bana atmasaydı
Umarim canim bakalim hayirlisiİnşAllah gelmeyecek canım
İnsanlar karşısındakini düşünmüyor maalesef... Kırıyorlar farketmiyorlar...
Ama kendini kesinlikle eksik hissetmemelisin. Allahım bizlere de nasip edecek... Sadece henüz vakti saati gelmedi... Nolur üzme canını
Hahaha bakalim kuzum bu ay yine ovulasyonla takip edicem degerlendirip o bebisi getiricem burayaAvukat hanım bu ay senden atak bekliyoruz
Seni cok iyi anlıyorum bende öyle şeyler yaşıyorm bazen ama bizimde olacak diyorım sabır diyorum, kendimi motive ediyorum miniğim
Sıra bende bakalım ben ne bildireceğimBugnde herkes bat bildiriyor
Kmse bebe bildirmiyor![]()
Ben arada bi giriyorum kimse olmuyor geri cikiyorumAkmoş nerelerdesn sen
Dayloşuuuummmmmm
Selamm canoooo oturuorm sen ne yapıyorsm
Yaramazlıkmı yapmış paremm
Ayyy bu ay coğu kişide gecikti mevsim geçişi diyemi acaba
Inshallah 9 ay boyunca gelmez allahim2 gun geciktim askos daha biraz daha bekleyeyim
Balusum ya simdiden heycan yapmak ıstemiyorum regl belirtilerim var cunkubelki kistten gelmiyordur diyorum olursada suprayzsss
Bende bunu anlamiyorum bebek isteyen veya cocgugu olmayan bir kisiye neden atar ki insan öyle seyleri cok sacmaHamile bir arkadaşım bebek kıyafetleri ile ilgili şeyler attı bana elbiseler falan alacak herhalde, uzun zamandır takmıyorddum ama birden içim acıdı elimde olmadan kendimi çok eksik hissettim ağlamak istedim içimi sıkıntı sardı. Keşke bana atmasaydı
Orasını bilemem anlayamıyorum da çok yaşadım daha önce bunu bir arkadaşım 9 ay boyunca her aldığını bana attı, ben kırılmasın diye sustum ama çok üzülüyordum hatırlatması canımı yakıyordu. İlginç. Ben yapmam öyle şeyler ya, valla biri bir şeye üzülür diye insan dikkat etmeli valla hele çocuk çok hassas bir mesele. Bunu bilmelerine rağmen, üzüldüğümü görmelerine rağmen neden yani. En yakınların yapıyor bide, uyarınca ya seninde olacak diyolar. Olacak inşallah ama su an yok ve sen benim yarama tuz basıyorsun canım yanıyor benim anlamıyorsun,Bende bunu anlamiyorum bebek isteyen veya cocgugu olmayan bir kisiye neden atar ki insan öyle seyleri cok sacma![]()
Daha dur kuzum ne bel.agrisi ne ayak şişmesi birde gece saat başı wc yapınca anlicanBen arada bi giriyorum kimse olmuyor geri cikiyorumkac gündür uyku yüzü görmüyorum bel agrisi uykusuzluk ruh gibiyim vallahaa
kendine gelemkyorum bi türlü sende ne var ne yok güloooom