• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Patır patır döküldük he 😁

Merhaba fıstık
Nasılsın

Oyyyy bu prenses seni çok mu yoruyor annesi

Hangi ara 30 haftalık oldun tatlım😱

33 diyorum ve de susuyorum 🤣🤣🤣

Benimki de bu ay normal geldi şaşırdım 😁
Valla kuzum zaman bana bile su gibi akipgeçiyor hamile olanlar zaman geçmiyor diyor ama ben nasıl geçtiğini anlamıyorum valla

Patır patır döküldük he 😁

Merhaba fıstık
Nasılsın

Oyyyy bu prenses seni çok mu yoruyor annesi

Hangi ara 30 haftalık oldun tatlım😱

33 diyorum ve de susuyorum 🤣🤣🤣

Benimki de bu ay normal geldi şaşırdım 😁
2021 girmeye az kaldı bu topiğide devircez givi :D

yazmayı unutma :KK70:
benimkiler bitsin seninki de yola girsin inşallah 9 ay vaktimiz olacak :KK70: çeşit çeşit örerim :KK70:
Kandırılıyorum :D

Valla kuzum zaman bana bile su gibi akipgeçiyor hamile olanlar zaman geçmiyor diyor ama ben nasıl geçtiğini anlamıyorum valla
Güzel geçsin sağlıkla geçsin..
iyiyim çok şükür fıstık sen nasılsın 😊
İyiyim fıstık. İki bebe sevdim. Onlarla oyun oynadım.
2021 girmeye az kaldı bu topiğide devircez givi :KK70:

Kandırılıyorum :KK70:
Tüm yıllar, aylar bizim 💪🏻💪🏻
Yılmak yokkkk💪🏻💪🏻

iyi bakalım seni de görcez kız anası olunca :KK12::KK12:

Ohh yarasınnn .. Desene bol bol enerji depolamışsın 😊 Tez zamanda inşallah kendi bebelerini seversin kuzum 😍
Amin kuzum amin kız olanı bana benzettiler. Bende küçükken onun gibi boncuk boncuk bakarmışım, herkese gülermişim. Perçimlerim varmış, tıkırtıya oynamışım ki bunu hatırlıyorum sokağın ortasında oynardım. Tatile gittiğimizde masaya çıkartırlardı oynardım 🤣🤣🤣 oda benim gibi🤣🤣
Öyle bir kızım ya da oğlum olsun😍😍😍

Amin kuzum amin kız olanı bana benzettiler. Bende küçükken onun gibi boncuk boncuk bakarmışım, herkese gülermişim. Perçimlerim varmış, tıkırtıya oynamışım ki bunu hatırlıyorum sokağın ortasında oynardım. Tatile gittiğimizde masaya çıkartırlardı oynardım 🤣🤣🤣 oda benim gibi🤣🤣
Öyle bir kızım ya da oğlum olsun😍😍😍
Ayy inşallah :D başında kocaman fiyonklu bandanalar fırfırlı elbiseler 😍 erkek olursa da papyonlu hırkalar yelekler 😍

olive_bluto olive_bluto kocasının yanındaydı
Sanırım ayrılık vakti :KK43:
Ayy nasıl güzel bi haftasonuydu baluşum 😊😊😊 çok üzüldüm dönüyorum diye ama haftaya vuslat var yine. Sevgili gibi olduk haftasonları buluşuyoruz.
Haftaya cumartesi aşılamam için de doping alıyoruz 😂😂

Eklentiler

• d3de8eed-4dae-42c3-9fb6-7dcd6b86244f.webp
    d3de8eed-4dae-42c3-9fb6-7dcd6b86244f.webp
    88 KB · Görüntüleme: 31
Ayy nasıl güzel bi haftasonuydu baluşum 😊😊😊 çok üzüldüm dönüyorum diye ama haftaya vuslat var yine. Sevgili gibi olduk haftasonları buluşuyoruz.
Haftaya cumartesi aşılamam için de doping alıyoruz 😂😂
Ayyy oliveeemmm kıyamam sanaaa
Yiyin yiyin topak topak bebe olsun inşallaaaahhhhhhhh 🎈

Aynı bebeğim, bekarcılık oynuyorm :KK70:

Ayy benm eşimin 17sinde başlıyor
Cumartesi pazarları 3 ay boyunca
Artık gelemiyecek.. Haftaya son gelişi
ALlahım yareppim inşallah öyle bişey olmaz bizde haftasonu olmaz sizin de bu düzen değişir amin 😂🙏 3 ay nedir ya😮😮

Back
X