- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #171.341
Yok ağlamak yok gülmek var herşey güzel olacak sarılalım ve bekleyelimBen de benzer durumdayım ammmaaaaa ağlamak yok![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ağlamak yok gülmek var herşey güzel olacak sarılalım ve bekleyelimBen de benzer durumdayım ammmaaaaa ağlamak yok![]()
Valla ben nasıl çıldırıyorum bi bilsen dedim artık yatarken düzgün olan durduk yere nasıl bozuluyo alttan oynaya oynaya siz yaptınız dedim de bana mecburum diyo bide valla bilmiyomki ne zaman gelcek insanla oynuyorlar resmen daha bu anlattıklarım sakin ve kısa olanlar yanımdaki kız düşük yaptı tepkileri görsen hiiç en son zorluk ckardım ben düşmesini bekleyemem buraya yatrdıysanız bakcaksınız diyeYani bu doktorlara da bazen gıcık oluyorum hee,
Diğer doktor ne zaman gelicekmiş
Hayırdır kızlar neyiniz var ?Ben de benzer durumdayım ammmaaaaa ağlamak yok![]()
Elimdeki damar yolu şişti ağrıyo diyom durcak diyo bende kendim söktümYani bu doktorlara da bazen gıcık oluyorum hee,
Diğer doktor ne zaman gelicekmiş
Valla sarılalım beyazım yaaaYok ağlamak yok gülmek var herşey güzel olacak sarılalım ve bekleyelim![]()
Ben de benzer durumdayım ammmaaaaa ağlamak yok![]()
Güzel günleri gülerek karşıla bacım![]()
senin neyin var çikom
ne güzel ne güzel
bebek konusunu akışına bırak meleğeemm...Aman ne bileyim ya biraz yorulduğumu hissediyorum bu bebek konusunda değil de zamana bıraktım artık, onu ama şu hayat gayesi sürekli bir koşuşturma falan yoruyor![]()
hoşgeldin aramıza prensesParesilaaa bizde cocuk istiyoruz 3 ay olcak bakalim bu ay bebis varmi :) <3
Hosbuldum tessekkurlerhoşgeldin aramıza prenses
senide tanıyalım :)Hosbuldum tessekkurler![]()
Bu hafta sonu gidiver bari de yüzün gülsün bacım onlar bizim hayat suyumuz gibibebek konusunu akışına bırak meleğeemm...
ama akışına bırakmışken eniştede bir gidip test versin..
zaten benim yorgunluğumda hayat koşturması.. yani sıkıldım.. kocamı istiyorum![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bu hafta kendi geliyor kuzumBu hafta sonu gidiver bari de yüzün gülsün bacım onlar bizim hayat suyumuz gibi![]()
Onlar olacak da onlar olurken ben ne olacağım bilmiyorumbebek konusunu akışına bırak meleğeemm...
ama akışına bırakmışken eniştede bir gidip test versin..
zaten benim yorgunluğumda hayat koşturması.. yani sıkıldım.. kocamı istiyorum![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hoş geldin inşallah hemencecik olsunParesilaaa bizde cocuk istiyoruz 3 ay olcak bakalim bu ay bebis varmi :) <3
yanıma gelOnlar olacak da onlar olurken ben ne olacağım bilmiyorum
İstanbul'u terk edesim var ama bakalım
Hoş geldin inşallah hemencecik olsun ♥
2021 yılında gebelik planlayanlar olarak değiştiripO değil de 2020 nin bitmesine ne kaldı şurada.
Ne olacak sonra bu topiğin hali![]()
peki ben başımı nerelere vuram20 yasima gircem ocakta 3 aylik evliyim 2 aydir cocuk dusunuyoruz :)