• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yani bu doktorlara da bazen gıcık oluyorum hee, 😡😡
Diğer doktor ne zaman gelicekmiş
Valla ben nasıl çıldırıyorum bi bilsen dedim artık yatarken düzgün olan durduk yere nasıl bozuluyo alttan oynaya oynaya siz yaptınız dedim de bana mecburum diyo bide valla bilmiyomki ne zaman gelcek insanla oynuyorlar resmen daha bu anlattıklarım sakin ve kısa olanlar yanımdaki kız düşük yaptı tepkileri görsen hiiç en son zorluk ckardım ben düşmesini bekleyemem buraya yatrdıysanız bakcaksınız diye

Aman ne bileyim ya biraz yorulduğumu hissediyorum bu bebek konusunda değil de zamana bıraktım artık, onu ama şu hayat gayesi sürekli bir koşuşturma falan yoruyor :cry:
bebek konusunu akışına bırak meleğeemm...
ama akışına bırakmışken eniştede bir gidip test versin..
zaten benim yorgunluğumda hayat koşturması.. yani sıkıldım.. kocamı istiyorum :D :D :D :D :D :D

zaten benim yorgunluğumda hayat koşturması.. yani sıkıldım.. kocamı istiyorum :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Bu hafta sonu gidiver bari de yüzün gülsün bacım onlar bizim hayat suyumuz gibi 💃

zaten benim yorgunluğumda hayat koşturması.. yani sıkıldım.. kocamı istiyorum :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Onlar olacak da onlar olurken ben ne olacağım bilmiyorum 🤔
İstanbul'u terk edesim var ama bakalım :KK51:

Paresilaaa Paresilaaa bizde cocuk istiyoruz 3 ay olcak bakalim bu ay bebis varmi :) <3
Hoş geldin inşallah hemencecik olsun ♥️

O değil de 2020 nin bitmesine ne kaldı şurada.
Ne olacak sonra bu topiğin hali :işsiz::işsiz:

Back
X