- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #171.641
Niye şifreli konuşuyon ki bacim kafam karistiYok tatlım aksine güzel şeyler var inşallah
Ama gebelik olarak anlaşılmasın
Gebe deiilim
Temizlik işi büyük dert.. Varya bzen kendime cok kızıom... Bu kdar takıntıya gerek yok... Amaa annemde bana geçmiş..Ben dellenince dün akşam temizlik yaptım
Sevdiğim müzikleri dinliyorum. Ritim tutuyorum. Servistekilerin bazıları gülüyor bazıları bu manyak napıyor diyor
Sen napıyorsun
Ayyy hadi inşallah ekimde bir patlama bekliyorum burdan
Ben gerilince sinirlenince iş yapıyorum dip bucakTemizlik işi büyük dert.. Varya bzen kendime cok kızıom... Bu kdar takıntıya gerek yok... Amaa annemde bana geçmiş..
Alışmadılarmı sana daha
Dun mutfagi halletmeye calistim bacim yikanacaklar yikandi salona girsen kendini kaybedersin bende ne durumdayim bilmiyorum bugun de annemi dr a goturcem gelseniz el atsaniz ne iyi olur
Nasılsınız gençlerrrrr
Ay niye öyle dedin ki şimdi yapmayın böyle şeyler söylemeyin nolur Rabbim hepimize nasip etsin hep birlikteİnşallahhh inşallahhh ama ben hariç geri herkesten bekliyorum
Sinirlenince temizlik yapmak cok güzel oluyor amaBen gerilince sinirlenince iş yapıyorum dip bucak
Eee onlara gerçek yüzümü gösternemiştimdaha yeni görüyorlar
Aaa hayırdır geçmiş olsunDun mutfagi halletmeye calistim bacim yikanacaklar yikandi salona girsen kendini kaybedersin bende ne durumdayim bilmiyorum bugun de annemi dr a goturcem gelseniz el atsaniz ne iyi olur
Hasretlik kötüçok şükür iyiym sen nasılsın bakim..
Nasıl gidiyor hasretlik
Ay niye öyle dedin ki şimdi yapmayın böyle şeyler söylemeyin nolur Rabbim hepimize nasip etsin hep birlikte
Ha ben tamamen yanlış anladım olayı tamam canım önümüzdeki aya inşallah canımeee leylek bacaya koymuyor ya hani
bu ay bir çalışma yapmadık daha doğrusu yapamadık
Sinirlenince temizlik yapmak cok güzel oluyor ama
Aaa hayırdır geçmiş olsun
Hasretlik kötüakşamları cok sessiz oluyor ev
Ha ben tamamen yanlış anladım olayı tamam canım önümüzdeki aya inşallah canım
Kulağıyla ilgili canım vertigo başlangıcı var işitme sorunu baya sıkıntılı geçti bir kaç günSinirlenince temizlik yapmak cok güzel oluyor ama
Aaa hayırdır geçmiş olsun
Hasretlik kötüakşamları cok sessiz oluyor ev
Ben arzum plakaları granit olanı kullanıyorum memnunum plakaları çıkıyor makinede yıkanıyor falan bir bak istersensaçma sorularım bitti sandıysanız çoook yanılıyosunuz.
bacılar tost makinası öneriniz var mıdır? şu markanınki düzgün, temiz, plakları çıkıyor, çok memnunum dediğiniz bir şey?
saçma sorularım bitti sandıysanız çoook yanılıyosunuz.
bacılar tost makinası öneriniz var mıdır? şu markanınki düzgün, temiz, plakları çıkıyor, çok memnunum dediğiniz bir şey?
Yaaa birde benm eşim neşelidircanım yaaa kıyamam.. ben 2 saat geç gelde kalıyorum tlfda pazar çalışsa patlıyorum..
Allah yardımcınız olsun.
Yeni gelenler gebeKim regl oldu kim hamile bildirin kızlar
Allah şifa versin kuzum geçmiş olsunKulağıyla ilgili canım vertigo başlangıcı var işitme sorunu baya sıkıntılı geçti bir kaç gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?