Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben dellenince dün akşam temizlik yaptım

Sevdiğim müzikleri dinliyorum. Ritim tutuyorum. Servistekilerin bazıları gülüyor bazıları bu manyak napıyor diyor
Sen napıyorsun
Temizlik işi büyük dert.. Varya bzen kendime cok kızıom... Bu kdar takıntıya gerek yok... Amaa annemde bana geçmiş..
Alışmadılarmı sana daha

Temizlik işi büyük dert.. Varya bzen kendime cok kızıom... Bu kdar takıntıya gerek yok... Amaa annemde bana geçmiş..
Alışmadılarmı sana daha
Ben gerilince sinirlenince iş yapıyorum dip bucak
Eee onlara gerçek yüzümü gösternemiştimdaha yeni görüyorlar

Ben gerilince sinirlenince iş yapıyorum dip bucak
Eee onlara gerçek yüzümü gösternemiştimdaha yeni görüyorlar
Sinirlenince temizlik yapmak cok güzel oluyor ama

Dun mutfagi halletmeye calistim bacim yikanacaklar yikandi salona girsen kendini kaybedersin bende ne durumdayim bilmiyorum bugun de annemi dr a goturcem gelseniz el atsaniz ne iyi olur
Aaa hayırdır geçmiş olsun

çok şükür iyiym sen nasılsın bakim..
Nasıl gidiyor hasretlik
Hasretlik kötü akşamları cok sessiz oluyor ev

Sinirlenince temizlik yapmak cok güzel oluyor ama

Aaa hayırdır geçmiş olsun

Hasretlik kötü akşamları cok sessiz oluyor ev

canım yaaa kıyamam.. ben 2 saat geç gelde kalıyorum tlfda pazar çalışsa patlıyorum..
Allah yardımcınız olsun.

saçma sorularım bitti sandıysanız çoook yanılıyosunuz.
bacılar tost makinası öneriniz var mıdır? şu markanınki düzgün, temiz, plakları çıkıyor, çok memnunum dediğiniz bir şey?
Ben arzum plakaları granit olanı kullanıyorum memnunum plakaları çıkıyor makinede yıkanıyor falan bir bak istersen

saçma sorularım bitti sandıysanız çoook yanılıyosunuz.
bacılar tost makinası öneriniz var mıdır? şu markanınki düzgün, temiz, plakları çıkıyor, çok memnunum dediğiniz bir şey?

Fakir kullanıyorum.. çok memnunum plakları makinada bile yıkıyorum ki çizik yok.
hatta patlıcan kabak kızrtmam tost makinasında pişiririm

canım yaaa kıyamam.. ben 2 saat geç gelde kalıyorum tlfda pazar çalışsa patlıyorum..
Allah yardımcınız olsun.
Yaaa birde benm eşim neşelidir
Temizlik felan herşey elinden gelir
Temizlikte eksikliğini cok hissediyorum
Kim regl oldu kim hamile bildirin kızlar
Yeni gelenler gebe
Biz yerimizdeyiz black

Kulağıyla ilgili canım vertigo başlangıcı var işitme sorunu baya sıkıntılı geçti bir kaç gün
Allah şifa versin kuzum geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…