- 2 Ekim 2019
- 459
- 304
- 23
- 42
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #171.621
Bence doktora gidip tüm tahlillerini yaptırmalısın. Eksik bir vitamin var ise onu düzeltirsin. Planlı gebelik en iyisi. Sonra başın ağrımazkizlarrr bende gebelik planlıyorum vajinismustan yeni kurtuldum gebelikle alakalı ne yapmam gerekiyor önce doktor kontrolünden gecmelimiyim kullanılacak vitaminler filan neler kolay gebe kalmak için ne yapmalıyım hicbir fikrim yok bu konuda
Cnm hoşgeldin aramıza.. Vajinismustan yeni kurtulmuşsn aslında öyle olmasaydı sana bir süre dene derdik ama hazır kurtulmuşken bir hormon testi yaptırıp doktor kontolünden geçkizlarrr bende gebelik planlıyorum vajinismustan yeni kurtuldum gebelikle alakalı ne yapmam gerekiyor önce doktor kontrolünden gecmelimiyim kullanılacak vitaminler filan neler kolay gebe kalmak için ne yapmalıyım hicbir fikrim yok bu konuda
Ayyy hadi inşallah ekimde bir patlama bekliyorum burdanGünaydın 2020 nin son 2 ayı içinde gebelik planlayan Anne adayları
Bacım uyusana bacım uykuya hasret ben nolur uyu benim yerime de uy uBugün izin günüm ama evde cok işim var cok
Günaydınnnnnnn
Bende uykuya hasret... Yaptırmam gereken testler var kuzum onu yaptırmam lazmBacım uyusana bacım uykuya hasret ben nolur uyu benim yerime de uy u
Neyseki hala burdasınGünaydın ballarım böreklerim
Anladım bacım dikkat et kendine ne diye sorup burnumu sokmuş gibi olmak istemiyorum sen söylersin zaten bize kötü birşey yok demiBende uykuya hasret... Yaptırmam gereken testler var kuzum onu yaptırmam lazm
Ondan erken uyandım
Yok tatlım aksine güzel şeyler var inşallahAnladım bacım dikkat et kendine ne diye sorup burnumu sokmuş gibi olmak istemiyorum sen söylersin zaten bize kötü birşey yok demi
Kovirmisen agaammm ?Neyseki hala burdasın
iyiyiz iyi sen nasılsınNasılsınız gençlerrrrr
Kovvmiiireeemmm gııııııııKovirmisen agaammm ?
Kovmiiiireeeeemmmmmmmmm
iyiyiz iyi sen nasılsın
Ben dellenince dün akşam temizlik yaptımBugün izin günüm ama evde cok işim var cok
Günaydınnnnnnn
Sevdiğim müzikleri dinliyorum. Ritim tutuyorum. Servistekilerin bazıları gülüyor bazıları bu manyak napıyor diyorNasılsınız gençlerrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?