- 19 Kasım 2019
- 53.686
- 136.300
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #171.701
Kırıldım bizim spremlereBizim spermler girmeden çıkıyor içerden bacım
Ben dedim geçen adama aslanlar falan dedim güçlü kuvvetli olanları seçiyorlar iç güdüsel bende dedim kuş kadar olanı seçmişimKırıldım bizim spremlere
Olabilir kuzum kışa giriyoeuz ya.. Üşütmüşte olabilirsinKızlar sol kasık ağrısı neden olur yürürken batıyor, yumurtalık ağrısı olamaz çünkü yarın regl günüm
Hiç oynayacak mecalim yok
Oturmayamı geldik
Hayallerinizdeki şarkı
Benimde yok ama bir araba yoldan geçerken en son ses bunu açmşHiç oynayacak mecalim yok
Benimde yok ama bir araba yoldan geçerken en son ses bunu açmş
Bu nasıl bir şarkıdır aman tanrım dedim ya
Adama yolluyorum hemen
Oturmayamı geldik
Hayallerinizdeki şarkı
Bende bundan sonra burada bebe istemiyorum diye gezeceğim gör bakMilletin heriflerinde ne spremler varmş
Spirali bile delip geçiyor değilki yumurta
Onlarnki spermse bizimkilerde olan ne
Kalk gidiyoruz marifet korunmada
KatılıyoreeeeeeCiddiyetsizi seciiyorum ben cuk diye oturdu
Direkden dondum bacım gel canım yazıyordu şehir dışında bende dedim belki etkili olur ama içeriği farkliymisYapmaaaaaa yollamaaa
Benim arkadaşım bekarken hep çocuk istemiyorum diyodu 1 yıl korınacam diyodu geri çekilme yöntemi ile korunmuş (!)Bende bundan sonra burada bebe istemiyorum diye gezeceğim gör bak
Katılıyoreeeeee
dfhgfd bunlar hepDirekden dondum bacım gel canım yazıyordu şehir dışında bende dedim belki etkili olur ama içeriği farkliymis
Hayranım zaten şu ben korunuyorum deyip hamile kalanlara ben de korundum arkadaşım 4 sene niye olmadı niye farklı ne yapıyorsunuz bizden gelin hele bi anlatın püf nokta neyim bir şey varsa aktarın bilgi paylaştıkça güzelBenim arkadaşım bekarken hep çocuk istemiyorum diyodu 1 yıl korınacam diyodu geri çekilme yöntemi ile korunmuş (!)
Bende yok ben hemen çocuk yapacam diyodum. Arkadaşım benden 2 ay sonra evlendi 1 kere adet gördü sonra hamile kaldı. Bide ne diyor biliyor musun "ben hemen çocuk istemiyordum, yanlıslıkla oldu"
Su an bebeği 2 aylık, yine geri çekilme ile korunuyorm diyor. Bende "tekrar hamile kalacaksın" dedim. Kocasının spermleri de maşallahattı mı tutuyor mübarek.
dfhgfd bunlar hepBal0ncuk oyunu gelme bu oyunlara
Hayranım zaten şu ben korunuyorum deyip hamile kalanlara ben de korundum arkadaşım 4 sene niye olmadı niye farklı ne yapıyorsunuz bizden gelin hele bi anlatın püf nokta neyim bir şey varsa aktarın bilgi paylaştıkça güzel
Amin inşAllah teşekkürlerHakkında hayırlısı canım... Umarım iyi bir doktora denk gelirsin. En kısa zamanda taburcu olursun inşallah. Sağlıkla Bebişini kucağına alırsın
Keşke uyusam
Sabahtan beri evrakları dosyalarına takıyorum
Bende de çikolata kisti vardı. Ama doğum kontrol hapı ile eritmişlerdi. Herhangi bir tedavi yapmadılar mı sana
Biz alalade ama yine tık yokkorunur gibi görünüp korunmuyorlar sonra da kaza diyolla adına bize kafayı yediriyorlar benim eltim ikinciye hamileymiş öğrenince aradım bende tebrik için kariyerim vardı hic istemiyorduk korunuyordum mümkün değildi dedi ben şok adama da dedim bir abin kadar olamadin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?