- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #171.721
Hoş geldin
YaaaaNe zamandır istiyorsunuz kendinden bahsedersen biz de seni tanımıs oluruz doğru mu söyledim@Bal0ncuk
Teşekkürler Bacım her zaman yardımcı kuvvetimizsin toparladın yine olayi
CanımsınTeşekkürler Bacım her zaman yardımcı kuvvetimizsin toparladın yine olayi
Kürtaj olanlarda bir süre regller düzene girene kdar dengesizlik olması normalmiş..Merhaba, sitede yeniyim dışarıdan okuyordum gebelik ile ilgili yazıları benim bir kaç sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim
Son reglim 26 Eylül-1 Ekim arası sürdü yani ne zaman yumurtluyorum falan hiç bir bilgim yok. Öyle akıntım falan da olmuyor başımdan bir kürtaj geçti ondan beri öyle yumurtlama takip edemiyorum.
Ama adet günlerim düzenli mesela en son 26 eylülde oldum ondan önce 28 agustosta once ki ay ise 29 temmuzda gibi. yani 29 günde 1 , 6 gün sürüyor.
Şimdiden teşekkür ederim.
YollamaaaaaaaaaaAdama yolluyorum hemen
Ben sadece bu güzel besteden sizi mahrum etmek istememiştimdfhgfd bunlar hepBal0ncuk oyunu gelme bu oyunlara
Hayranım zaten şu ben korunuyorum deyip hamile kalanlara ben de korundum arkadaşım 4 sene niye olmadı niye farklı ne yapıyorsunuz bizden gelin hele bi anlatın püf nokta neyim bir şey varsa aktarın bilgi paylaştıkça güzel
Bana bayılmadnmı
HahhahahaNe zamandır istiyorsunuz kendinden bahsedersen biz de seni tanımıs oluruz doğru mu söyledim@Bal0ncuk
Beni sevmemiş ben küstüm
Beni de sevmemiş ben tripleniyor muyumKürtaj olanlarda bir süre regller düzene girene kdar dengesizlik olması normalmiş..
Şimdi yumurtlamayı tam olarak ovuLsyonla takip edebilirsin
Yollamaaaaaaaaaa
Ben sadece bu güzel besteden sizi mahrum etmek istememiştim
Git herifine yollamı dedim
Bana bayılmadnmı
Bende sana bayılmayacam melek
Hahhahahadoğru ama eksik
Beni sevmemiş ben küstüm
Ne var kız biz bacı degilmiyiz bu sefer de beni sevsinler ne olmuş yani sevmek sevilmek ben seni seviyom zatenKürtaj olanlarda bir süre regller düzene girene kdar dengesizlik olması normalmiş..
Şimdi yumurtlamayı tam olarak ovuLsyonla takip edebilirsin
Yollamaaaaaaaaaa
Ben sadece bu güzel besteden sizi mahrum etmek istememiştim
Git herifine yollamı dedim
Bana bayılmadnmı
Bende sana bayılmayacam melek
Hahhahahadoğru ama eksik
Beni sevmemiş ben küstüm
Etiketlemiş seniBeni de sevmemiş ben tripleniyor muyum
Çok güzel beste
Ay ortalık nasıl karıştı bir bakın heleEtiketlemiş seni
Vicdanszlk yapma
Kızzzz şaka ediormmm en cok sizi sevsinler beeeeeNe var kız biz bacı degilmiyiz bu sefer de beni sevsinler ne olmuş yani sevmek sevilmek ben seni seviyom zaten
Screenshot yaptım bacım bir dahakine ordan bakıp yazarımKızzzz şaka ediormmm en cok sizi sevsinler beeeee
Diyecenki merhaba hoşgeldin
Seni tanıyalm
Kaç yaşındasn, ne zamandır evlisin
Ne kdardır cock düşünüyorsn
Ama şimdi insanin içinin ısındığı farklı oluyor bacım napacan
Ama şimdi insanin içinin ısındığı farklı oluyor bacım napacan
Şimdi azari yicez Baluşdan
Pamıııık gibi kız o kızmazŞimdi azari yicez Baluşdan
Sevip sevilmek istiyor
Bizzz neciyizzzzzPamıııık gibi kız o kızmaz
Sevip sevilmek istiyor
Çok güldüm yine ya ağzım ayrıldı resmenBizzz neciyizzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?