- 19 Kasım 2019
- 53.683
- 136.295
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #171.821
Ahahahaahha asıl yanlış anlaşılmak benm en korkğm şey var öyle iyi niyetimi suistimal eden zekiyelerkıız sevdim tabiki hayır yani ben teyzemi çok genç görüdğüm için yadım onuay yanlış anlaşıldım en çok korktuğum şey
sjdhgfsjfhg burdan 11 aydır denediğimizi anlaman gerek halbukimsiKanka 6 yılda 11 ay başarız deneme cok normal geldi gözüme
Bakış açını hiç değiştiemiyorsunsjdhgfsjfhg burdan 11 aydır denediğimizi anlaman gerek halbukimsi
sjdhgfsjfhg burdan 11 aydır denediğimizi anlaman gerek halbukimsi
İnşallah hepimizin olacakah canım benim olur inşallah sizdeki bu güzel enerjiyle herşey olur
11 ayı tersten okuyunca da 11 ay değişmiyor sdfhgskdfkshdkjfhBakış açını hiç değiştiemiyorsun
Yenile kendini biraz
sev beni bende seni sevicem kız yerim ben seniAhahahaahha asıl yanlış anlaşılmak benm en korkğm şey var öyle iyi niyetimi suistimal eden zekiyeler
Kız yok şaka yapıorm gel sevecem♥
Sev kız çabuk kocanısev beni bende seni sevicem kız yerim ben senibu kadar kocalarımızı sevsek ilk denemede olurdu sanki
ben onu çok seviyorum kız görsen sanki bebek seviyorumSev kız çabuk kocanı
Daha 3 aydır deniyorsn 24 yaşndasnben onu çok seviyorum kız görsen sanki bebek seviyorum
inşllah hepimizin olur kızlar kimse bebişsiz kalmasınDaha 3 aydır deniyorsn 24 yaşndasn
Olur olur hiç stres etme
Doktorlar.1 yıla kdar normal diyor
Ben bir kamu kurumunda çalışıyorm ama kadrolu değilim kuzu
Bak bak
bende özel sektörde çalışıyorum canımBen bir kamu kurumunda çalışıyorm ama kadrolu değilim kuzu
Sen
Gel çay içelim beyazımBak bakdedektif gibi hissediyorum kendimi tam buldum diyorum ne olduğunu ama bir mesajla alt üst oliyi bütün fikirler
Ne iş üzerine cnmbende özel sektörde çalışıyorum canım
BendeBu son gelen arkidişlerrrrriii gördükçeeeee
Kendimi yaşlıııı hissediyorummmmmm
Evet canım ben özel bir şirkette muhasebe departmanındayım, yakınmamdan da anlayacağın üzere İstanbul'dayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?