- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #171.781
HosbuldukHe çok güzel bir gün Duruşmam var
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz sefa getirdiniz ilk fırsatta ekleyeceğim
O zamannn hergün fıtı fıtıııBebegim genelde duzenlidir ve anlarim
Şüphelerim var dünden sonra meleğimmGunaydin tatlim en cok ben seviyorum seniguzel bigun olsun insallah
Benmde duruşmam varHe çok güzel bir gün Duruşmam var
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz sefa getirdiniz ilk fırsatta ekleyeceğim
Uzun sürüyor yav 3 saat otur otur Çıçım acıyorKolay gelsin canım çok yorma stres yapma kendine bol şans
Ooooo bebek sana da kolay gelsinO zamannn hergün fıtı fıtııı
Şüphelerim var dünden sonra meleğimm
Benmde duruşmam var
Hazır ve nazır bekliyorum kuzumgüüüünaydıııııın
istanbullu arkadaşlar doluya hazır mıyııııız
Athenaaaaaaa
Bugünün anısı kalsın burda
Çok hazırımgüüüünaydıııııın
istanbullu arkadaşlar doluya hazır mıyııııız
aşk olsun bebeğimŞüphelerim var dünden sonra meleğimm
Kiz ne anısı ne duruşması adamı catlatma birşeyler var sende de şifreli şifreli konusuyon
Bende çok çektim vajinismustan ve cok sükür atlattım. Gerçekten doktor yardımı olmadan atlatılmıyor. Canım ben 1 haftadır folik asit kullanıyorum gebelik düsünüyorum. Sende arastır folik asit kullanmaya baslakizlarrr bende gebelik planlıyorum vajinismustan yeni kurtuldum gebelikle alakalı ne yapmam gerekiyor önce doktor kontrolünden gecmelimiyim kullanılacak vitaminler filan neler kolay gebe kalmak için ne yapmalıyım hicbir fikrim yok bu konuda
Bana yardım edecek duruşmadaKiz ne anısı ne duruşması adamı catlatma birşeyler var sende de şifreli şifreli konusuyon
Kocamla nikah tazeleyecemKiz ne anısı ne duruşması adamı catlatma birşeyler var sende de şifreli şifreli konusuyon
Tabii önce değerlerine baktır folik asitime baktırıp öyle basladım benBende çok çektim vajinismustan ve cok sükür atlattım. Gerçekten doktor yardımı olmadan atlatılmıyor. Canım ben 1 haftadır folik asit kullanıyorum gebelik düsünüyorum. Sende arastır folik asit kullanmaya basla
He reglin 2 3 günü gidecekmişMiniğimmmm eğer her ay yumurta büyümede sorun varsa hormon testi yaprırsın
Pcos olabilir... Tedavisi yumurta takibi yaparak ilaçla büyütüyorlar
Aynen öyle kuzumHe reglin 2 3 günü gidecekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?