• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederimm, hoş buldum :oops:
Dün de yumurtlamam ile ilgili soru sormuştum ama pek dahil olamadım çekindim herhalde :bicak:
Bazen seri şekilde yazılınca arada kaynayabiliyor maalesef
Yaa neden çekiniyorsun kiii :KK20: zaten bir avuç bir şey kaldık burada :KK70:

Bazen seri şekilde yazılınca arada kaynayabiliyor maalesef
Yaa neden çekiniyorsun kiii :KK20: zaten bir avuç bir şey kaldık burada :KK70:
Yok arada kaynamadım aslında, baloncuk arkadaş cevap verdi sağolsun.
Ama diğer konularda da böyle sonradan girince biraz garipsiyorlar sanırım neden bilmiyorum ama o_O
Tekrar teşekkürlerr :) bebiş için uğraşıom işte :KK45:

Ama diğer konularda da böyle sonradan girince biraz garipsiyorlar sanırım neden bilmiyorum ama o_O
Yok canım olur mu niye garipseyelim öyle hissetme direk girebilirsin konuya 🧡🧡

evet canım diğer konularda bir gruplaşma söz konusu yazsanda adam akıllı cevap veren olmuyor nedense çok haklısın :KK12:

evet canım diğer konularda bir gruplaşma söz konusu yazsanda adam akıllı cevap veren olmuyor nedense çok haklısın :KK12:
Evet işte ondan bahsettim. Ben dışarıdan da hep gebelik ile ilgili konuları okuyordum.
En sonunda üye olayım dedim. Neyse oldum Ekim ayı gebelik düşünenler konusuna yazdım mesela yeni geldim bende katılabilir miyim falan, bat tarihimi yazmış sağolsun ama ne hoş geldin ne gelebilirsin ne kendni tanıt falan hiçççç o_O

Biz garipsemeyiz :KK36:
Ne kadardır deniyorsunuz yaş kaç
Yok bacım geçirirmiyim hallettim 11 12 15 16 fıtı fıtı gunlerim kendimi yoramam artık ben bir şeyi üst üste yapınca bıkıyorum özlemem lazim :eek: :KK52::KK70::KK70::skandal:
hee o zaman sorun yok fıtı fıtı önemli :KK70::KK70:

Back
X