- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #171.861

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Enişte ne zaman geliyor enişteeeeeevalelelelelele leylilililili
Tabikiii deeee hoş geldinSohbetleriniz çok minnoş, bende katılabilir miyim![]()
hoşgeldin canım bende yeni katıldımSohbetleriniz çok minnoş, bende katılabilir miyim![]()
Teşekkür ederimm, hoş buldumTabikiii deeee hoş geldin
BirazdanBal0ncuk meşhur sorularını sorar
Paresilaaa fırsat bulunca listeye ekler
Hoş buldum, teşekkür ederimm :)hoşgeldin canım bende yeni katıldım![]()
Bu ay ki fıtı fıtı kontenjanım doldu ne zaman gelirse gelsin ilgilenmiyorum onunla pekmez vit vermeyi falan da bıraktımEnişte ne zaman geliyor enişteeeeee
Fıtı fıtı![]()
Bazen seri şekilde yazılınca arada kaynayabiliyor maalesefTeşekkür ederimm, hoş buldum
Dün de yumurtlamam ile ilgili soru sormuştum ama pek dahil olamadım çekindim herhalde![]()
hayırdır niye saldın yumurtlama mı geçtiBu ay ki fıtı fıtı kontenjanım doldu ne zaman gelirse gelsin ilgilenmiyorum onunla pekmez vit vermeyi falan da bıraktım![]()
Yok arada kaynamadım aslında, baloncuk arkadaş cevap verdi sağolsun.Bazen seri şekilde yazılınca arada kaynayabiliyor maalesef
Yaa neden çekiniyorsun kiiizaten bir avuç bir şey kaldık burada
![]()
Yok bacım geçirirmiyim hallettim 11 12 15 16 fıtı fıtı gunlerim kendimi yoramam artık ben bir şeyi üst üste yapınca bıkıyorum özlemem lazimhayırdır niye saldın yumurtlama mı geçti
Yok canım olur mu niye garipseyelim öyle hissetme direk girebilirsin konuyaYok arada kaynamadım aslında, baloncuk arkadaş cevap verdi sağolsun.
Ama diğer konularda da böyle sonradan girince biraz garipsiyorlar sanırım neden bilmiyorum ama
Tekrar teşekkürlerr :) bebiş için uğraşıom işte![]()
Bende anlatayım mıkıız sevdim tabiki hayır yani ben teyzemi çok genç görüdğüm için yadım onu![]()
ay yanlış anlaşıldım en çok korktuğum şey
![]()
Teşekkür ederimmYok canım olur mu niye garipseyelim öyle hissetme direk girebilirsin konuya![]()
tabiki canımmmBende anlatayım mı
evet canım diğer konularda bir gruplaşma söz konusu yazsanda adam akıllı cevap veren olmuyor nedense çok haklısınYok arada kaynamadım aslında, baloncuk arkadaş cevap verdi sağolsun.
Ama diğer konularda da böyle sonradan girince biraz garipsiyorlar sanırım neden bilmiyorum ama
Evet işte ondan bahsettim. Ben dışarıdan da hep gebelik ile ilgili konuları okuyordum.evet canım diğer konularda bir gruplaşma söz konusu yazsanda adam akıllı cevap veren olmuyor nedense çok haklısın![]()
Biz garipsemeyizYok arada kaynamadım aslında, baloncuk arkadaş cevap verdi sağolsun.
hee o zaman sorun yok fıtı fıtı önemliYok bacım geçirirmiyim hallettim 11 12 15 16 fıtı fıtı gunlerim kendimi yoramam artık ben bir şeyi üst üste yapınca bıkıyorum özlemem lazim![]()
![]()
Bu ay da tutmazsa yeni yatak yeni fıtı fitilarBiz garipsemeyiz
Ne kadardır deniyorsunuz yaş kaç
hee o zaman sorun yok fıtı fıtı önemli![]()