- 19 Kasım 2019
- 53.673
- 136.276
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #172.621
analtsanaaaaaaaBenim adam bir pozisyon bulmuşdün anlattı kriz geçirdim bu ay bunu deniycekmisiz
Bacim tanimlari sana birakiyoruz bilmiyormusun ben anlatamiyom baluş hic cikamaz bu isin icinden bir sen varsinSabrın sonu selametttt
fjkhdkgfhdkfj titreşimin tanımını istiyorum lütfeeennnnn sdkjljsd
Olmaz senin iyi olman lazııımmhaticembilmiyorum
Sana da eglence cikti bacim bak dondurmayi yine aldi elineanaltsanaaaaaaa
hayır hayır hayal etmiycemmmmBacim tanimlari sana birakiyoruz bilmiyormusun ben anlatamiyom baluş hic cikamaz bu isin icinden bir sen varsin
biz dinliyoruz beklemedeyizSana da eglence cikti bacim bak dondurmayi yine aldi eline
Yokuş aşağı doğru salındığını düşün bacım bel yukarıda kafa asagidaaydınlat bizi nasılmış
Gazlardan girdcem o zaman bacım karnım 4 aylık gibi oldu şiş şiş oldumhayır hayır hayal etmiycemmmm
gaz olmasın kızz
Allahım sana geliyorummmmmmmmmmmYokuş aşağı doğru salındığını düşün bacım bel yukarıda kafa asagida
Darısı bana inşallahbitti çok şükür ufak tefek bir kaç eksik var ama genel olarak bitti evime döndüm yatağımda yattım
kızzzz sakatlanıcaksın bak Allah göstermesin o neeeYokuş aşağı doğru salındığını düşün bacım bel yukarıda kafa asagida
Allahım sana geliyorummmmmmmmmmm
Ay yapmayın lütfen titresimlerim karnım fokurduyorkızzzz sakatlanıcaksın bak Allah göstermesin o neee
Haaa bende şey sandımdag guzeldirr temiz hava nehirler hayvanlar
Ay krize soktun beniBenim aklımda sadece şeye çalışıyor galiba ne kadan kötüyüm olacak şey değil
Son olsun 9 ay 10 gün gelmesin
Çok sevindim canım. İnşallah kan testinde de değerin çok güzel çıkarYarın gidecem balım bugün araç eşimde inş test kiti hayallerimizi söndürmez
Tabiki umarım uğurlu geliriz
Aklıma kötü kötü senaryolar geliyorAy yapmayın lütfen titresimlerim karnım fokurduyorhayır adam var 90 kilo bende az değilim nasıl edicez bilmiyorum
Hep böyle ağlaölecem ölecemmmmmmmmmmmmmmm
ayy sabah stresimden ağlıyordum masa başında
şimdi göz yaşlarım gülmekten akıyor
Oy oy karnım ya sakin kızlar krizden çıkın yavaştan sağ baştan say baluşumölecem ölecemmmmmmmmmmmmmmm
ayy sabah stresimden ağlıyordum masa başında
şimdi göz yaşlarım gülmekten akıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?