- 25 Mart 2019
- 4.317
- 15.004
- 208
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #172.661
yaparsın yaparın
sankiMNbeyaz 1.90 mı
sende sendeeeeeeeeeeeeeeeeee
bu ay durmajk yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
yıl bitmeden herkes gebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ama öyle ama böyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
o bebeler buraya gelecekkkkkkkkkkkkkkk
kızlarrrrrrrrrrrrrr lütfen takviye alınnnnnnnnnnn folikasitten daha etkili takviyeler....
belki gbe kalamıyoruz ama yumurtalara etkisi büyükkkkkkkkkkkkkkk
badem fındık cevizzzzzzzzzzzzzzz
kabak çekirdeğiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hergün limonlu su
ve elinizden geliyorsa 10 bin adım
hoppala hadi bakalımmmmmmmmmmmmmmmmm
metabolizmalar çalışsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kız bide sennnnnnnnnnnn stokların merkezindesin allah seni ne etmeyeeeeeeeeeeeeeeoooo bu akşam stok yapim bari
gerçi trabzon dayım da ben fındık ceviz topladık ya
nie unuttum badem alacam tek
Bize 2 ay olacak daha tasinamadik
Valla bende bilmiyorum bacım soktayim o zaman çok tecrubesizdik dünyadan haberim yoktu özel hic birşey de yapmadık yum bile bilmiyordum ne zaman diye 8 10 12 14 16 18. Günler değerlendirdik sadece şunu hatırlıyorum dizlerimiz ağrıyordu artık şeyden çok düzenli yapmıştık ilk ay olmuştu zaten ama çok büyük nimetmis beklememek bunu şimdi anlıyorum gerçekten şaka maka
O benden yıldı bacım oralı olmuyoryeteri kadar enişte başının etini yemiyorsun heralde
hey gidi gençlik diyesim geldiValla bende bilmiyorum bacım soktayim o zaman çok tecrubesizdik dünyadan haberim yoktu özel hic birşey de yapmadık yum bile bilmiyordum ne zaman diye 8 10 12 14 16 18. Günler değerlendirdik sadece şunu hatırlıyorum dizlerimiz ağrıyordu artık şeyden çok düzenli yapmıştık ilk ay olmuştu zaten ama çok büyük nimetmis beklememek bunu şimdi anlıyorum gerçekten şaka maka
kız bide sennnnnnnnnnnn stokların merkezindesin allah seni ne etmeyeeeeeeeeeeeeee
bundan sonraaaaaaaaa hergün her birinden birer avuç sen ve enişteye...
hatta balla karıştırıp yiyin
Şşşş sen bu ay hamilesiiinnah haticem
Oh oh bata 4 kaldı inşallah olmuştur bu ay
sadec pazar olmazpazar kahvaltısında vaz geçilmezim fındık içili bal ve tahinli pekmez
Var evde olmaz mı ama benim ki çürük heralde fayda etmiyor
De bacım valla çok pişmanım daha önce denemediğim için bak şimdi istesek de olmuyor birşeyler de bir yerde sıkıntı var belli yanihey gidi gençlik diyesim geldi
O benden yıldı bacım oralı olmuyor
sen kaç yaşındaydın beyazımDe bacım valla çok pişmanım daha önce denemediğim için bak şimdi istesek de olmuyor birşeyler de bir yerde sıkıntı var belli yani
çürük değildirVar evde olmaz mı ama benim ki çürük heralde fayda etmiyor
cnm illa sıkıntı arama kendinde..De bacım valla çok pişmanım daha önce denemediğim için bak şimdi istesek de olmuyor birşeyler de bir yerde sıkıntı var belli yani
Aralıkta 31 oluyorum canımsen kaç yaşındaydın beyazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?