• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kiz kardeşim bisey uyumuma sayilarima baktı dogumgunumden sonra bebek olma olasiligi yuksekmis esiminde öyle cikti aralığı bekliyoz 🤣🤣🤣🤣

Aaa askos o benim genel ruh halim bi guluyom bi sinirleniyom bi agliyom🤣 niye bebegin olmasin kiz olur olur evrene guzel mesaj yolla:KK54:

Bende evde kedi kus bakmaca işte 🤣🤣🤣
Bunlar guzel buyumeler akmosum❤❤❤

Aaaaa ne munasebet kiz dikkat et birak atsin kendini sen simdilik kendini ve bebisi dusun onu koru

Bende iyiyim askos bildiğin seyler devam oyle
Doğum gnün ne zaamannn leeee

Haticeeemmm mutfağaaaaaaa

Neyleyim cevizli sucuğu, neyleyim bademi evimde salınann yar olmadıkça 😂
Ahahahahaha düz duvara tırmanmayalım :D

Yooo hayır yapamam:KK33::KK35::cool::KK8::skandal::skandal::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Yaparsıııınnnnnnnnnnn olive_bluto olive_bluto yaparrr demiiiii

Kiz kardeşim bisey uyumuma sayilarima baktı dogumgunumden sonra bebek olma olasiligi yuksekmis esiminde öyle cikti aralığı bekliyoz 🤣🤣🤣🤣

Aaa askos o benim genel ruh halim bi guluyom bi sinirleniyom bi agliyom🤣 niye bebegin olmasin kiz olur olur evrene guzel mesaj yolla:KK54:

Bende evde kedi kus bakmaca işte 🤣🤣🤣
Bunlar guzel buyumeler akmosum❤❤❤

Aaaaa ne munasebet kiz dikkat et birak atsin kendini sen simdilik kendini ve bebisi dusun onu koru

Bende iyiyim askos bildiğin seyler devam oyle
Özel çocuk kuzum kendi bedeninin bilincinde değil çok kötü yaralanabilir. Güvenliğini sağlayacağım sonra daha kaldırmayacağım 😘

Ayy her falda hamile görüyorlar beni 😂 Bi zamabı gelmedi kuzum senin hemen olsun. Ben de rüyamda çiğ yumurta yedim evlat demekmiş 🤷‍♀️

Doğum gnün ne zaamannn leeee

Haticeeemmm mutfağaaaaaaa

Ahahahahaha düz duvara tırmanmayalım :KK70:

Yaparsıııınnnnnnnnnnn olive_bluto olive_bluto yaparrr demiiiii
8 aralik asko😈😈
Özel çocuk kuzum kendi bedeninin bilincinde değil çok kötü yaralanabilir. Güvenliğini sağlayacağım sonra daha kaldırmayacağım 😘

Ayy her falda hamile görüyorlar beni 😂 Bi zamabı gelmedi kuzum senin hemen olsun. Ben de rüyamda çiğ yumurta yedim evlat demekmiş 🤷‍♀️
Ee evren sana mesajı yollamis gerisi sende artık daha napsin rüyana bile gelmis bebekkkk🤣
Yollaya yollaya bir hal oldum zaten birazda evren bana yollasa :KK70: :KK70:

Koşuyorum :rolleyes::rolleyes:
Evrenin mesajını ben iletiyorum sana cok yakinda besik bakmaya baslayacaksin🤣

Aynen beyazım en iyisi gün aşırı devamke:dondurma:

Aaa oda güzel tabi 😋
Zeytin diyarindaniz aynı zamanda biz 👩‍🍳

Tatlım hoşgeldin @bir mucizee 😍
Kalbi güzel öğretmen aynı zamanda bir anne olabileceğini unutma dikkat et 🤩
Etiket yapmayı unutmama kaç puan 😲 olive_bluto olive_bluto
Biz her gün öyle kavuşsak yakarız Eskişehiri 😂 Ben de sizden çok umutluyum kendimden değilim. Allaha sığındım tek umudum inancım kuzum

😂 şöyle güzel bi seminer hazırla eğit kocayı evde 😂 O gelmiyosa sen git

Bunu bana da anlatın. Ben yokuş bilmiyorum 😂
Jshsha eminmisin bak 😅😅
İsim bile koydu yokuş 06 😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

Yokuş aşağı yattım kaldım ben o yari birşey sandım
Yokuş aşağı salinda gel hoPladaa gel ziplada gel :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Bayıra karşı yatır beni? Tırmala beni kaşı beni? 😂
Öleceeğiimmmmm :KK70: :KK70:

Koşşşş hergn düzenliiiii

Haydi kızlarrrr eşlere spermlere takviyeeeeee
Boş durmayınnnnn
Kız bu mesajı camiye yardım ses tonuyla okudum 😂 Az çok demeyin, boş geçmeyin, kocalara yardım. Bi avuç badem ya da ceviz gönlünüzden ne koparsa 😂👻
8 aralik asko😈😈

Ee evren sana mesajı yollamis gerisi sende artık daha napsin rüyana bile gelmis bebekkkk🤣

Evrenin mesajını ben iletiyorum sana cok yakinda besik bakmaya baslayacaksin🤣

😂😍 ay inşallah hepimiz bebelerimizin beşiğini tıngır mıngır sallayalım canımm 😂

Back
X