• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bayıra karşı yatır beni? Tırmala beni kaşı beni? 😂

Kız bu mesajı camiye yardım ses tonuyla okudum 😂 Az çok demeyin, boş geçmeyin, kocalara yardım. Bi avuç badem ya da ceviz gönlünüzden ne koparsa 😂👻

😂😍 ay inşallah hepimiz bebelerimizin beşiğini tıngır mıngır sallayalım canımm 😂
Haksızmıyım ama bacımmmmm :D

O değilde bu cevizli sucuk harika dostum :D

Haksızmıyım ama bacımmmmm :KK70:

O değilde bu cevizli sucuk harika dostum :KK70:
Haklısın bacım buna benzer tabaklarla kocamın değerlerini 1 haftada 4 katına çıkarıp aşılama yaptırdığımdan bitkilere meyvelere sebzelerw otlara çok güveniyorum. Ama tutar ama tutmaz farketmez, klomen yüzünden adamceğzimin pert olan değerini sadece 1 haftada düzelttik eski haline

Haklısın bacım buna benzer tabaklarla kocamın değerlerini 1 haftada 4 katına çıkarıp aşılama yaptırdığımdan bitkilere meyvelere sebzelerw otlara çok güveniyorum. Ama tutar ama tutmaz farketmez, klomen yüzünden adamceğzimin pert olan değerini sadece 1 haftada düzelttik eski haline
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Sanırım siz güzel bir şeyler yapmışsınız Ben de yardım istesem sizden olur mu? sperm ileri hareketini arttıracak olan önerileriniz var mı sayıda sıkıntı yok. Sadece ileri hız düşük biraz da morfoloji alt sınırda.

QUOTE="olive_bluto, post: 65479630, member: 635922"]
Bayıra karşı yatır beni? Tırmala beni kaşı beni? 😂

Kız bu mesajı camiye yardım ses tonuyla okudum 😂 Az çok demeyin, boş geçmeyin, kocalara yardım. Bi avuç badem ya da ceviz gönlünüzden ne koparsa 😂👻

😂😍 ay inşallah hepimiz bebelerimizin beşiğini tıngır mıngır sallayalım canımm 😂
[/QUOTE]
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:harikasın olivem muhtisimsin

Bacim kac ay ettiler sağolsunlar ama bende iş yoktu bende yormak istemedim insanları :eek:
Düşünceli beyazım 🥰🥰🥰
Ahh ah kuzum çok yorgunum sırtıma yakıyı koydum yatıyorum 😩 Bi çocuk var sınıfımda yere atıyor pat diye kendini onu kucaklayıp kaldırmaktan bebişim tutunmayacak 😩 Allah korusun
Canım biri bana demişti ki sağlıklı bir hamilelik ise halter bile kaldırsan seninle olur...
Ve sen ne müthiş birisin ki bu durumda bile özel bir çocuğa yardım ediyorsun... Belki de Allah minik meleğe yardımının karşılığını verecek meleğini sana verecek🥰🥰🥰
Ama tabi yine de dikkatli olmanda fayda var🥰🥰
Anlamayacak ne var bildiğin KO VUL DUM :KK70:

BİR Yyere gitmiyorm beyazm tek gebelik topiğim iftira atıyorlar..
Bide tüp bebe analarm var :KK70:

Heee nööölllmmmişşş :KK70:

Ahaahahhahahaha cok yanlş yere gitmişsin :KK70:

Parem sende beni kovmazsn demiiiii :KK70:
Yok kız kovmam seni...
Sadece sana yasak başka yerler 🤣🤣

73648705-FA39-4FB3-8E22-8376075C8F66.webp

Düşünceli beyazım 🥰🥰🥰

Canım biri bana demişti ki sağlıklı bir hamilelik ise halter bile kaldırsan seninle olur...
Ve sen ne müthiş birisin ki bu durumda bile özel bir çocuğa yardım ediyorsun... Belki de Allah minik meleğe yardımının karşılığını verecek meleğini sana verecek🥰🥰🥰
Ama tabi yine de dikkatli olmanda fayda var🥰🥰

Yok kız kovmam seni...
Sadece sana yasak başka yerler 🤣🤣
Ayyy pekiiii :eek:

:dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua:

Kiz kardeşim bisey uyumuma sayilarima baktı dogumgunumden sonra bebek olma olasiligi yuksekmis esiminde öyle cikti aralığı bekliyoz 🤣🤣🤣🤣

Aaa askos o benim genel ruh halim bi guluyom bi sinirleniyom bi agliyom🤣 niye bebegin olmasin kiz olur olur evrene guzel mesaj yolla:KK54:

Bende evde kedi kus bakmaca işte 🤣🤣🤣
Bunlar guzel buyumeler akmosum❤❤❤

Aaaaa ne munasebet kiz dikkat et birak atsin kendini sen simdilik kendini ve bebisi dusun onu koru

Bende iyiyim askos bildiğin seyler devam oyle
Oyyyy evin şenleniyordur onlarla 🥰🥰

Back
X