- 24 Aralık 2018
- 1.620
- 2.833
- 133
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #173.101
Fındık fıstık havalarda uçuştuuhayırrrrrrrrr
akşam fındığı fıstığı koydunmu....
sonra işleri hallettinmi
ondan bahset
bizimkinin psikolojisi 3 gün ard arda kaldırmıyorvalla benim eşimde sperm sorunu olmasa
ben 3 gün ardışık değerlendirirdim bacım
pik ve pikten sonraki 2 gün
Evet 8 ay oldu subat itibari ile diyebilirim hemen hemen ilk seneler borcumuz vardi çocuk ta üstüne olmasin suan gerek yok bekleyelim dedik kendimizi toparladkk ettik ama henuz o mutlu haberi alamadiküzülme suratını asma kuzum...
sanırım bebek denemelerine daha 8 aydır başlamşsn
ohhhh... yaraasınnnnnnnnnnnnnnnnnFındık fıstık havalarda uçuştuu
İşler durdu malesef regl engel koydu
Ama olsun hazırlık yapıyoruz takviyelerle
bu erkekler varya... sanki ne yapıyorlar... ay bazsen çok kızıyorumbizimkinin psikolojisi 3 gün ard arda kaldırmıyorama yinede riske atmıyim bugünü ve yarını da değerlendiriyim mi yani sence?
aynen canım stres etme.. hiç doktorda hormon testi yaptırdınmıEvet 8 ay oldu subat itibari ile diyebilirim hemen hemen ilk seneler borcumuz vardi çocuk ta üstüne olmasin suan gerek yok bekleyelim dedik kendimizi toparladkk ettik ama henuz o mutlu haberi alamadik
0 çünkü normalde bu reglden sonra düşünüyorduk yani ben düşünmeye başlayacaktım. süpriz olur mu diye testte yaptım negatif. Şunu anladım ki gerçekten düşününce çok etkileniyor insan. asla şaşmazdı 2 çocuğumda tekte süpriz olarak duydum. Şimdi ilk kez planlı düşündüm daha başlamadan adetim geciktibende düşünüyorum 2 yıldır
Allah bekletmesin..
sen ne zamandır düşünüyorsun
iyiyim canım
hamile olma olasılığın nedir ? regl geciktiği için
o zaman stresten... aslında bir karar ver :)0 çünkü normalde bu reglden sonra düşünüyorduk yani ben düşünmeye başlayacaktım. süpriz olur mu diye testte yaptım negatif
aynen öyle hiç sorma bacım her şey kendi istedikleri zaman olacakbu erkekler varya... sanki ne yapıyorlar... ay bazsen çok kızıyorum
herşeyin yükü bizde.. altı üstü ilişkiye girecekler nazlanıyorlar
değerlendir bence bacım
Hic test yaptirmadim canim,reglim duzenlidir yani 30 gunde bir oluyorum oyle aksamaz.ohhhh... yaraasınnnnnnnnnnnnnnnnn
kuzum düzenli yiyin emi
bu erkekler varya... sanki ne yapıyorlar... ay bazsen çok kızıyorum
herşeyin yükü bizde.. altı üstü ilişkiye girecekler nazlanıyorlar
değerlendir bence bacım
aynen canım stres etme.. hiç doktorda hormon testi yaptırdınmı
regllerin felan düzenlimi
tamam kuzu inşallahhPik olursa tabi ki değerlendir kuzum yarın çatlarsa yarın da değerlendir
kız sorma hepsi aynı bunlarınaynen öyle hiç sorma bacım her şey kendi istedikleri zaman olacakneyse sinirlenmiycem sonra başım ağrıyor
evet eşimde sperm sorunu varHic test yaptirmadim canim,reglim duzenlidir yani 30 gunde bir oluyorum oyle aksamaz.
Peki senin neden 2 yil,Rabbim vermiyor mu yoksa bir sıkıntmi vaar
Anladm,umarim sende tez vakitte guzel haberler alirsn.kız sorma hepsi aynı bunların
al birini vur ötekine
nazlanıyorlar bide gıcıklar
evet eşimde sperm sorunu var
stres etme kuzumAnladm,umarim sende tez vakitte guzel haberler alirsn.
Beklemek zoricim cekildi 8aydir
Folik asit kullaniyorumstres etme kuzum
1 yıla kadar bekleyin normal diyor doktorlar...
takviye kullanıyormusun multivitamin yada folikasit
hadi bakalım inşallah uğurlu geliriz sanaFolik asit kullaniyorum
Bir de d vitamin eksiklgm vardi canim onu kullaniyorum yani doktor yazdi 2 kutu iste 2.kutu bitmek uzere sonra kontrole gideceğim daha gerek kalmaz herhalde bakalm haftaya
Onun haricinde bir sey kullanmiyorum
Insallah canimhadi bakalım inşallah uğurlu geliriz sana
gebe kalırsın
ama stres etme kendine
Dikkat edicem bakalım artık olsun yaniiiiohhhh... yaraasınnnnnnnnnnnnnnnnn
kuzum düzenli yiyin emi
her zaman bekleriz dertleşmeyeInsallah canim
Umarm site de yazdgm gruplar da bana ugur getirsin, sadece bana degil herkese insallah
Allahin izni ile
O başka topiklere takılıyor U Uzaygemisi35
Hoşgeldin canım29 yasindayim
4 Yildir evliyim
İstanbul'dan katiliyorum yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum
Ilk atista hamile kalanlara da cok ozeniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?