Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
üzülme suratını asma kuzum...
sanırım bebek denemelerine daha 8 aydır başlamşsn
Evet 8 ay oldu subat itibari ile diyebilirim hemen hemen ilk seneler borcumuz vardi çocuk ta üstüne olmasin suan gerek yok bekleyelim dedik kendimizi toparladkk ettik ama henuz o mutlu haberi alamadik

Fındık fıstık havalarda uçuştuu
İşler durdu malesef regl engel koydu
Ama olsun hazırlık yapıyoruz takviyelerle
ohhhh... yaraasınnnnnnnnnnnnnnnnn
kuzum düzenli yiyin emi

bizimkinin psikolojisi 3 gün ard arda kaldırmıyor ama yinede riske atmıyim bugünü ve yarını da değerlendiriyim mi yani sence?
bu erkekler varya... sanki ne yapıyorlar... ay bazsen çok kızıyorum
herşeyin yükü bizde.. altı üstü ilişkiye girecekler nazlanıyorlar
değerlendir bence bacım

Evet 8 ay oldu subat itibari ile diyebilirim hemen hemen ilk seneler borcumuz vardi çocuk ta üstüne olmasin suan gerek yok bekleyelim dedik kendimizi toparladkk ettik ama henuz o mutlu haberi alamadik
aynen canım stres etme.. hiç doktorda hormon testi yaptırdınmı
regllerin felan düzenlimi

bende düşünüyorum 2 yıldır
Allah bekletmesin..
sen ne zamandır düşünüyorsun

iyiyim canım
hamile olma olasılığın nedir ? regl geciktiği için
0 çünkü normalde bu reglden sonra düşünüyorduk yani ben düşünmeye başlayacaktım. süpriz olur mu diye testte yaptım negatif. Şunu anladım ki gerçekten düşününce çok etkileniyor insan. asla şaşmazdı 2 çocuğumda tekte süpriz olarak duydum. Şimdi ilk kez planlı düşündüm daha başlamadan adetim gecikti

0 çünkü normalde bu reglden sonra düşünüyorduk yani ben düşünmeye başlayacaktım. süpriz olur mu diye testte yaptım negatif
o zaman stresten... aslında bir karar ver :)
bence doğru yoldasın
cok şükür annelik duygusunu tatmışsın
geç olmadan yap bir tane daha

Hic test yaptirmadim canim,reglim duzenlidir yani 30 gunde bir oluyorum oyle aksamaz.

Peki senin neden 2 yil,Rabbim vermiyor mu yoksa bir sıkıntmi vaar

aynen öyle hiç sorma bacım her şey kendi istedikleri zaman olacakneyse sinirlenmiycem sonra başım ağrıyor
kız sorma hepsi aynı bunların
al birini vur ötekine
nazlanıyorlar bide gıcıklar

Hic test yaptirmadim canim,reglim duzenlidir yani 30 gunde bir oluyorum oyle aksamaz.

Peki senin neden 2 yil,Rabbim vermiyor mu yoksa bir sıkıntmi vaar
evet eşimde sperm sorunu var

stres etme kuzum
1 yıla kadar bekleyin normal diyor doktorlar...
takviye kullanıyormusun multivitamin yada folikasit
Folik asit kullaniyorum
Bir de d vitamin eksiklgm vardi canim onu kullaniyorum yani doktor yazdi 2 kutu iste 2.kutu bitmek uzere sonra kontrole gideceğim daha gerek kalmaz herhalde bakalm haftaya
Onun haricinde bir sey kullanmiyorum

Folik asit kullaniyorum
Bir de d vitamin eksiklgm vardi canim onu kullaniyorum yani doktor yazdi 2 kutu iste 2.kutu bitmek uzere sonra kontrole gideceğim daha gerek kalmaz herhalde bakalm haftaya
Onun haricinde bir sey kullanmiyorum
hadi bakalım inşallah uğurlu geliriz sana
gebe kalırsın
ama stres etme kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…