Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
haticem bu ayda olmazsa artık çiftli bir hastane yolu görünecek size zorlam
pandemi felan bahane etme

Eleadora inş regl olmazsn ama olursanda enişte bir gitsin yani
Vallahi karnımda adeta dile gelmiş bir ağrı var yarın görürsün sen diyor, geleceğim diyor

Gidecek bizimki sperm testine ama vallahi çok da umrumda değil artık ya he testte aksi bir şey çıkarsa tabi ki üstüne düşeriz ama onun dışında artık çok umrumda değil açıkçası

haticem bu ayda olmazsa artık çiftli bir hastane yolu görünecek size zorlam
pandemi felan bahane etme
Ama ben gittiğimde gerçekten tam patladı yarım kaldı.
Hee evet şuanda gidebiliriz ama hem biraz saldım hemde ocakta gitmeyi planladım tam 1 sene dolsun diye.

Bir sey sormak istiyorum ovulasyon testi yapip hic kirmizi görmeyen oldu mu ben reglime 11 gun kaldi ama henuz goremedim

buralar hep gebe kaynasın inşallah içlerinde bizde olalım sağlıklı sıhhatli balımm
İnşallah kuzummm

2020 biterse 2021 var napalım... oda olmazsa 2022.... hhahahah
Ayyy cukuuu Allah korusun 2021 tmm ama 22 hayr

Umrunda olmasn inş bişey çkmaz ama tedbiri elden brakmamak lazm

Ama ben gittiğimde gerçekten tam patladı yarım kaldı.
Hee evet şuanda gidebiliriz ama hem biraz saldım hemde ocakta gitmeyi planladım tam 1 sene dolsun diye.
Haklısın o zaman kuzum lakin bekleyecek olan depresyona girmez

Bir sey sormak istiyorum ovulasyon testi yapip hic kirmizi görmeyen oldu mu ben reglime 11 gun kaldi ama henuz goremedim
İlk defamı yapıyorsun
Yanlş yapıyor olabilirmisin?

Bu ay basladm canim reglm bittikten 3-4 gun sonra basladim sanirim yani ayin 3u idi bgun 13 u hala kirmizi gormedim e zaten 24 regl bekliyorum

canım testi her gün aynı saatte yapmaya çalış birde sıvı alımını ben 2 saat öncesinde kesiyorum ama belki geç yumurtluycaksındır belli mi olur
Oyle yapiyorum canim aslinda, aksam 8 de yapiyorum 6.30 dan sonra sivi alimini bırakıyorum. Yani 11 gun sonra regl olacağım icin bi sasirdim hala kirmizi gormedgme acaba dedim adetten hemen sonra oldu da kaçırdım mi.acaba bilemiyorim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…