- 19 Kasım 2019
- 53.671
- 136.271
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #173.121
haticem bu ayda olmazsa artık çiftli bir hastane yolu görünecek size zorlamDikkat edicem bakalım artık olsun yaniiii
alamadım hala canım maalesef ya ama balık yemeye başladım en azından omega3ü hallediyorum ilk fırsatta da eczaneye gidicem
U Uzaygemisi35O başka topiklere takılıyor U Uzaygemisi35
Hoşgeldin canım
Özenme hiç.. Bizim bebeklerimiz en doğru zamanda gelecek
geç bile kalıyorsun en az 3 ay kullanman lazım melommmalamadım hala canım maalesef ya ama balık yemeye başladım en azından omega3ü hallediyorum ilk fırsatta da eczaneye gidicem
farkındayım hayatım halledicem o iş bendegeç bile kalıyorsun en az 3 ay kullanman lazım melommm
akşamlarıda ceviz badem fındıkfarkındayım hayatım halledicem o iş bende
buralar hep gebe kaynasın inşallah içlerinde bizde olalım sağlıklı sıhhatli balımmakşamlarıda ceviz badem fındık
hadi bakalım kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bu 3 ay önemliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yıl bitmeden gebe kalmamız lazım
Tesekkur ederim, hosbuldumO başka topiklere takılıyor U Uzaygemisi35
Hoşgeldin canım
Özenme hiç.. Bizim bebeklerimiz en doğru zamanda gelecek
Vallahi karnımda adeta dile gelmiş bir ağrı var yarın görürsün sen diyor, geleceğim diyorhaticem bu ayda olmazsa artık çiftli bir hastane yolu görünecek size zorlam
pandemi felan bahane etme
Eleadora inş regl olmazsn ama olursanda enişte bir gitsin yani
Ama ben gittiğimde gerçekten tam patladı yarım kaldı.haticem bu ayda olmazsa artık çiftli bir hastane yolu görünecek size zorlam
pandemi felan bahane etme
İnşallah kuzummmburalar hep gebe kaynasın inşallah içlerinde bizde olalım sağlıklı sıhhatli balımm
Ayyy cukuuu Allah korusun 2021 tmm ama 22 hayr2020 biterse 2021 var napalım... oda olmazsa 2022.... hhahahah
Umrunda olmasn inş bişey çkmaz ama tedbiri elden brakmamak lazmVallahi karnımda adeta dile gelmiş bir ağrı var yarın görürsün sen diyor, geleceğim diyor
Gidecek bizimki sperm testine ama vallahi çok da umrumda değil artık ya he testte aksi bir şey çıkarsa tabi ki üstüne düşeriz ama onun dışında artık çok umrumda değil açıkçası
Haklısın o zaman kuzum lakin bekleyecek olan depresyona girmezAma ben gittiğimde gerçekten tam patladı yarım kaldı.
Hee evet şuanda gidebiliriz ama hem biraz saldım hemde ocakta gitmeyi planladım tam 1 sene dolsun diye.
İlk defamı yapıyorsunBir sey sormak istiyorum ovulasyon testi yapip hic kirmizi görmeyen oldu mu ben reglime 11 gun kaldi ama henuz goremedim
Bu ay basladm canim reglm bittikten 3-4 gun sonra basladim sanirim yani ayin 3u idi bgun 13 u hala kirmizi gormedim e zaten 24 regl bekliyorumİnşallah kuzummm
Ayyy cukuuu Allah korusun 2021 tmm ama 22 hayr
Umrunda olmasn inş bişey çkmaz ama tedbiri elden brakmamak lazm
Haklısın o zaman kuzum lakin bekleyecek olan depresyona girmez
İlk defamı yapıyorsun
Yanlş yapıyor olabilirmisin?
canım testi her gün aynı saatte yapmaya çalış birde sıvı alımını ben 2 saat öncesinde kesiyorum ama belki geç yumurtluycaksındır belli mi olurBu ay basladm canim reglm bittikten 3-4 gun sonra basladim sanirim yani ayin 3u idi bgun 13 u hala kirmizi gormedim e zaten 24 regl bekliyorum
Oyle yapiyorum canim aslinda, aksam 8 de yapiyorum 6.30 dan sonra sivi alimini bırakıyorum. Yani 11 gun sonra regl olacağım icin bi sasirdim hala kirmizi gormedgme acaba dedim adetten hemen sonra oldu da kaçırdım mi.acaba bilemiyorim kicanım testi her gün aynı saatte yapmaya çalış birde sıvı alımını ben 2 saat öncesinde kesiyorum ama belki geç yumurtluycaksındır belli mi olur
Aman ya ne biçim işler bunlar halbuki ben yapıcaktım hemen olucaktı altından neler çıktı. Bir rahat rahat bebemizi yapamadıkHaklısın o zaman kuzum lakin bekleyecek olan depresyona girmez
Cok yagiyor gercekten berbat durumda burasiİstanbul'lu kardeşlerim ıslanmaya hazır mısınız
Başka yerde gördüm regl tarihi var hıhhhh
Amin inşallahburalar hep gebe kaynasın inşallah içlerinde bizde olalım sağlıklı sıhhatli balımm
Aminnnn inşallahTesekkur ederim, hosbuldum
Umarm dediginiz gibi olur saglikla gelsinler cokta bekletmesinler ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?