• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çok tatlı iltifatlar bunlar :KK70: :KK70: :KK70:

yarın öğleden sonramı.. yuh...
sabah verdin bugün öğleden snra çıkmalı
en kötüsü yarın sabah :KK70:
Ay ne bileyim ya bunlar da hep böyle yapıyor. Bi kere daha vermiştim öbür gün gel demişlerdi hastanede yapsaydım 1 2 saate çıkardı, sağlık ocağında verdim

Canım cumartesi günü transferim var , herşey çok iyi dedi doktor .Rahim kalınlığım da 9.6 .Doktor 3.gün embriyolarının en iyisini dondurduk , bunun daha düşüğü 5.güne gittiyse bu niye tutmasın dedi 🙂

Ay ne bileyim ya bunlar da hep böyle yapıyor. Bi kere daha vermiştim öbür gün gel demişlerdi hastanede yapsaydım 1 2 saate çıkardı, sağlık ocağında verdim
ay sonu güzel olsunda :D

Canım cumartesi günü transferim var , herşey çok iyi dedi doktor .Rahim kalınlığım da 9.6 .Doktor 3.gün embriyolarının en iyisini dondurduk , bunun daha düşüğü 5.güne gittiyse bu niye tutmasın dedi 🙂
işte buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
gördünmü gördünmüüüüüüüüüüüüüü :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:
yeğen geliyor yeğennnnnnnnnnnn :halay::halay::halay::halay::halay::halay:

canım bazen erken de çıkıyor, bana da yarın 1'den sonra demişlerdi, akşam 4-5 gibi çıktı sonuç sağlık ocağında, ara ara bakarsın akşam üstü :halay:

İnşallah canım ya yarın öğleden sonra çıkacak dedi 😒
Çok uzun sürüyormuş 🤔🤔🤔🤔
çok tatlı iltifatlar bunlar :KK70: :KK70: :KK70:

yarın öğleden sonramı.. yuh...
sabah verdin bugün öğleden snra çıkmalı
en kötüsü yarın sabah :KK70:
Sildirtmiyor kendini köftehor🤣🤣🤣
Ayyyyy süper haber buuuuuuu💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

canım bazen erken de çıkıyor, bana da yarın 1'den sonra demişlerdi, akşam 4-5 gibi çıktı sonuç sağlık ocağında, ara ara bakarsın akşam üstü :halay:
Bi hemsirenin numarası var bende, oda orda değildi :D
Sağlık ocağı çok yakın ama gitsem yarın demiştik ya derler. Çünkü bi kere erken aramıştım öğleden sonra gelirsin dediler bilgi vermediler

Bi hemsirenin numarası var bende, oda orda değildi :KK70:
Sağlık ocağı çok yakın ama gitsem yarın demiştik ya derler. Çünkü bi kere erken aramıştım öğleden sonra gelirsin dediler bilgi vermediler

sana internetten bakabilmen için bi numara vermediler mi? labim diye bi sistem var ordan bakıyosun??? :ıslık:

Hiç yapar mısın sen öyle şeyler 🤪🤪🤪

Yanında biri olsa da dayanamıyorsun...rüyanda bebeğini görüp rutin kontrole gittiğinde kalbinin durduğunu öğrendiğinde, inanmayıp üç doktora gösterdiğinde, rüyanın sana bebeğinin vedası olduğunu anladığında, canından çok sevdiğin bebeğinin seni zehirleme ihtimali olduğunu bildiğinde, kendiliğinden düşsün diye Altan ilaç verileceğini bildiğinden bacağını açmamaya çalıştığında, yinede seni bırakmayıp, diğer oda da doğum olduğunu bilip kendinin çatala çıkıp bebeğinin senden alınmasına izin verdiğinde, Kürtajın iç kanamaya sebep olup olmadığını kontrol etmek için karnına bastırdıklarında yavaş olun bebeğimin canı acıyacak dediğinde, seni tesselli etmek için akrabalarının o bebek bile değildi ki sadece pıhtı dediklerinde, üzerinden 9 ay geçsede.... Dayanamıyorsun, dayanamıyorum, dayanamıyorum...

Akşam girdiğimde site bakımdaydı. O yüzden bugün geç girdim canım
Tercüman oldun ağzına sağlık..

Kayınvalidem 2 düşük yapmıs zamanında biri 5 aylık üzülmedin mi dedm yoo dedi ben şok. Bi tane bebeği de 2 yaşında ölmüş. :/ annem diyor eskiden kadınlar çok düşük yapardı üzülmezlerdi de..

Back
X