• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ne gördün ne gördün :KK70:
Hemsirecik Hemsirecik yetiş bacım :KK70:

:halay::halay::halay::halay:

Anaaam yeni uyandim bacilar geliyom 🤣🤣🤣
İstanbul'a geliyormuş bir gece bende kalacakmış.
Yemek falan hazırlıyorum işte yiyoruz sonra oturma odamın ortasında cam havuz varmış sözde gosteriyorum bak diye Ama altı nasıl balık anlatamam irili ufaklı dünya kadar balık varmış.
Sonra eşime açıklama yapıyorum nerden tanıdığımı sözde çok eskiden faceden tanışmışiz daha önce görüşmüşuz falan 😅😅 sonra uyuyoruz işte öyle ama en çok merak ettiğim Hemsirecik Hemsirecik kumral mısın kız 😅😅😅😅
Aaa hayir olsun askos balik kismettir ne guzel ruya görmüşsün ❤❤simdi kendimi ppye koyucam bak bakalim doğru kisimi🤣🤣🤣
bombalara gel :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: Hemsirecik Hemsirecik açıklama bekliyoryz

ama ben başka konuya takıldım enişte burayı bilmiyoremi :KK70:
Balosum waytimla ayni anda gebe kalacaz anlasilan balikli rüya görmüş baaak❤❤ bende bugun rüyamda erkek bebisimi gördüm tostoparlak tatlu bir yavruydu ayyy insallahhh

Anaaam yeni uyandim bacilar geliyom 🤣🤣🤣

Aaa hayir olsun askos balik kismettir ne guzel ruya görmüşsün ❤❤simdi kendimi ppye koyucam bak bakalim doğru kisimi🤣🤣🤣

Balosum waytimla ayni anda gebe kalacaz anlasilan balikli rüya görmüş baaak❤❤ bende bugun rüyamda erkek bebisimi gördüm tostoparlak tatlu bir yavruydu ayyy insallahhh
bekliyoreeee meraklaaa :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Back
X