• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aranızda bir benim eşim uslu sanırım :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

garibim ya kıyamam.... o kadar emek ediyor ama elde edemedik birşey.. yinede benden cok emek ediyor :KK43:

hergün sabah 2 haşlanmış yumurta yer... kahvaltısını eder...
kızartma asla yemez...
keçiboynuzu kürünü yapar...
yağını felan içer
ilaçlarını içer
akşam fındığını cevizini koyar...
yürüyüşüne gider

ah canım kocam.. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın :cry::cry::cry::cry::cry::cry:
kıyamam ben sana kendinden çok nasılda kocasını düşünürmüş Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın bebeğim benim herkesin belli bir zamanı varmış inşallah sizinki de çok yakındır :KK19: :KK68: :KK68:

kıyamam ben sana kendinden çok nasılda kocasını düşünürmüş Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın bebeğim benim herkesin belli bir zamanı varmış inşallah sizinki de çok yakındır :KK19: :KK68: :KK68:
İnşallah meleğim 2 yıldır maddi manevi biz çok yıprandık :cry:
bazen cok yorulduğumu hissediyorum :cry:

kuzum o kadar haklısınki biz bile daha 3 ay oldu motivasyon kaybediyoruz seni düşünemiyorum bile ama az kaldı dayan :dua: :dua:
İnşallah az kalmıştır.. zaten benim tek çarem tüp bebek.. yani son kozumu oynuyorum
inşallah sonuna geldiğim zaman kısmetimde evlat vardır

Asma suratını nolur.
Çok çabaladınız
Hem madden hem manen çok yoruldunuz biliyorum.
Ama belki yüzdünüz yüzdünüz kuyruğuna geldiniz ve karşılığını alacaksınız 🥰
bazen herşeyin üstüme üstüme yürüdğünü sanıyorum... bir ara ağacın bile üzerime doğru yürüdüğünü düşünmüştüm :D
sanırım kafayı sıyırıyorum :D

Back
X