• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aslında akışına bırakırım ama eşim asker, sürekli dış görevlerde. 1 hafta varsa 1 ay yok, olduğu zamanlarda ya ovülasyon zamanım değil ya regl oluyorum 🙈bide çocuk için neden bekliyoruz diye düşününce kendimi burda buldum 🙈
ovulasyon günlerinde burda değilse zaten boşa hiç kafa yorma..
aksine amannnnnnnnnnn nasılsa burda değil olmaması normal de geç
benim eşim askeri personel değil ama burdada değil :D gerçi bizim durum farklı ama olsun sonuçta herif yanımızda olmayınca olmuyor bebe işleri :D

töbeeee.......................................
hey Yarabbim...
kız o nasıl konuşma... sen ondan hatıra kalsın istiyorsun diye.. o çocuk babasızmı büyüsün..?
ay Allah korusun.. böyle şeyler düşünme...
Ay yok tabii Allah korusun ama işte tehlikeli sayılan bir bölgedeyiz. Eş görevde, bende evde olunca insan tek başına herşeyi düşünüyor, saçma sapan düşüncelere dalıyor 😔

Ay yok tabii Allah korusun ama işte tehlikeli sayılan bir bölgedeyiz. Eş görevde, bende evde olunca insan tek başına herşeyi düşünüyor, saçma sapan düşüncelere dalıyor 😔
ortak yanınız çok
Hemsirecik Hemsirecik eşi askeri personel... ve kedisi var.. onunla dertleşirsiniz bol bol :)

ovulasyon günlerinde burda değilse zaten boşa hiç kafa yorma..
aksine amannnnnnnnnnn nasılsa burda değil olmaması normal de geç
benim eşim askeri personel değil ama burdada değil :KK70: gerçi bizim durum farklı ama olsun sonuçta herif yanımızda olmayınca olmuyor bebe işleri :KK70:
Çok da takmıyorum kafama aslında ama ovülasyon olmasa bile acaba bebek oldu mu diye düşünmeden de edemiyorum🙈psikolojik mi nedir kendi kendime belirtiler üretiyorum 🙈

üzgünüm ama dimi değil :63:
yalan söylüyor inanmayın :63::63::63::63:
Seviyorum kız seni🥰🥰
Aslında hep böyle düşünüyorduk ama eşim birden çocuk demeye başladı, bende içten içe istiyormuş da onun demesini bekliyormuşum meğer🙈1.5aylık evliyiz ama ondan 7aydır nikahımız var. Korona filan derken anca düğün yapabildik. Birde eşim askeri personel. Korkularım da var açıkçası. Şükür herşey yolunda ama durumlar malumunuz, ona bişey olursa filan ondan bana bir hatıra kalsın istiyorum. Rabbim inşallah korur ama öyle de düşünceler geliyor aklıma😔o yüzden çok ertelemek istemedim bebek işini.
Öyle şey mi olur hiç.
Hangimizin garantisi var...??
Allah korusun

M Melegim96 Prefert diye bir jel....
tabi bu işler nasip işi...

ama E effok o jel sayesinde gebe kalmış olabilir diye düşünüyoruz :KK36:

:KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: bana bir kriz daha gelmeden ben pazarima gideyim domates alayim aksam adama yedireyim hızlansın :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Sabah tezgahın üstündeki pekmezi görmüş o benim için mi diye kaçtı evden :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
bacım kaçmakla olmaz... yakalayacaksın :D

Seviyorum kız seni🥰🥰

Öyle şey mi olur hiç.
Hangimizin garantisi var...??
Allah korusun
bende seni cancağzım :KK36::KK36::KK36:

Aslında hep böyle düşünüyorduk ama eşim birden çocuk demeye başladı, bende içten içe istiyormuş da onun demesini bekliyormuşum meğer🙈1.5aylık evliyiz ama ondan 7aydır nikahımız var. Korona filan derken anca düğün yapabildik. Birde eşim askeri personel. Korkularım da var açıkçası. Şükür herşey yolunda ama durumlar malumunuz, ona bişey olursa filan ondan bana bir hatıra kalsın istiyorum. Rabbim inşallah korur ama öyle de düşünceler geliyor aklıma😔o yüzden çok ertelemek istemedim bebek işini.
Allah korusun öyle düşünme her şey nasip işi hayırlısı ne zamansa o zaman olsun inşallah :KK36:

aranızda bir benim eşim uslu sanırım :D :D :D :D

garibim ya kıyamam.... o kadar emek ediyor ama elde edemedik birşey.. yinede benden cok emek ediyor :(

hergün sabah 2 haşlanmış yumurta yer... kahvaltısını eder...
kızartma asla yemez...
keçiboynuzu kürünü yapar...
yağını felan içer
ilaçlarını içer
akşam fındığını cevizini koyar...
yürüyüşüne gider

ah canım kocam.. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın :cry::cry::cry::cry::cry::cry:

aranızda bir benim eşim uslu sanırım :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

garibim ya kıyamam.... o kadar emek ediyor ama elde edemedik birşey.. yinede benden cok emek ediyor :KK43:

hergün sabah 2 haşlanmış yumurta yer... kahvaltısını eder...
kızartma asla yemez...
keçiboynuzu kürünü yapar...
yağını felan içer
ilaçlarını içer
akşam fındığını cevizini koyar...
yürüyüşüne gider

ah canım kocam.. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın :cry::cry::cry::cry::cry::cry:
Emeğinin karşılığını alacak sen de eniştem de emin ol

Back
X