Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kız valla öyle ama eczanedekinden baya uyguna geliyor 1 fiyatına 2 tane
uygun geliyorsa psikolojiyi bozuyor

bir fikrim yok canm.. ama bazen stresten ve mevsim geçişlerinde böyle şeyler oluyor..
bende regl gelmeden önce kahve akıntı gelir mesela..
o zaman bana da ayar olmaya başla çünkü bende koşa koşa kan veririm ama doktora hemen gitmem beta güzel artıyorsa
sen gebe kalda hiç gitme biz senin doktorun oluruz yavyummmmmmmm

bir fikrim yok canm.. ama bazen stresten ve mevsim geçişlerinde böyle şeyler oluyor..
bende regl gelmeden önce kahve akıntı gelir mesela..
bende de önce akıntı gelir ama hemen sonra kırmızılar görünürdü.şimdi böyle olunca internetteki yazılar endişelendirdi. umarım mevsimseldir sağolun

şu gebe kalıp..
tamam yaaaa yarın kan veririm diyen...
yada doktora 6. haftada giderim diyen hatunlara ayar oluyorum

ben de açıkçası öyle düşünüyodum ama bu aşamalarda bebek bile demiyo doktorlar, ne kadar sık gidersen o kadar canın sıkılıyor...

gidenin maruz kaldığı muhabbet şu çünkü "daha çok erken... kalp atışı görmeden biz buna hamilelik demiyoruz... ilk üç ay düşük ayıdır, kendinizi her şeye hazırlayın..."

sen oraya aman tanrım hamileyim diye gidiyorsun, doktor seni "yok canım o kadar da hamile değilsin" gibi geri gönderiyor

bence ilk 5+x günlerde yani 6. haftada gidip keseyi görmek (dış gebelik ihtimalini ortadan kaldırmak için), sonra da 6+x haftalarda kontorl randevusuna gidip bebek/kalp atışını görmek makul. ki forumda okuyorum, bazen bebek görünüyor, kalp atışı sonra görünüyor, ultrason cihazından ultrason cihazına fark oluyor vsvsvsvs.

ondan 6. haftaya kadar diş sıkmak ideaaal

Tabiki anlık
Çünkü hava kapalı, yağmur geliyor
Amin canım inşallah bebek olur
anammm o nasıl bir memleket

peki gitsem desem ki
görmemişin çift çizgisini olmuş ne olur bak doktor ağbeyyyyyyyyyyyy
yine onları sayarmı

anammm o nasıl bir memleket

peki gitsem desem ki
görmemişin çift çizgisini olmuş ne olur bak doktor ağbeyyyyyyyyyyyy
yine onları sayarmı

ay sayarlar...
bazılarının doktoru bayağı uyuz uyuz söylüyor hem de..
allahtan benimki çok insani yaklaştı mevzuya, yani bilimsel bir şey söylediğini hissettirdi, o zaman sen de bi dünyaya dönüyorsun "çok da şeyyapmiiim tamam." diye

bazı durumlarda tabii hastanın hikayesine göre görünce koşa koşa da gidilebilir...

valla çok zor işler ya, ne güzel filmlerde/dizilerde ay azcık midem bulandı hamileyim, ay pırt göbeğim çıktı hayat çok güzel, ay biraz bağırarak doğurdum bitti. hiç gerçek hayata hazırlamamış bizi

benim 2 doktorum oldu artık
ikiside çok tatlişşşşş
odaya girer girmez başlıyorlar çeneye neden? çünkü bende çeneciyim
ama eski doktorum harbi delirdi yeter artık gebe kalmadınmı sen daha diyor

aaaa manyak sana ne be desene
herkesin gebeliğine kimse karışamaz

aaaa manyak sana ne be desene
herkesin gebeliğine kimse karışamaz
yok aramızdaki muhabbetten dolayı böyle
bazı şeylerde de çok haklıda çıktı... hatta çoğunda...
ben demiştim ee hadi diyor... yanlışlarından dön diyor
geç oldu ama güç olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…