- 20 Mayıs 2019
- 8.876
- 47.369
- 548
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #174.621
Bence de acele etmenin manası yok güzel artıyor sonuçta6. Haftada gidiyim diyorum canım bakalim
geçmi uyudun paremBedenim serviste ruhum yatakta canım
hayır şuan nasıl gitmiyıorsun ben ona şaşırıyorumAynen bacım doğru biz oğlan da duyar duymaz gitmiştik birşey görünmüyor tabi vajinal usg de görünür ama ben de onu yaptiramiyorum
Aynen canım artışlara göre davranın diyo drlardaBence de acele etmenin manası yok güzel artıyor sonuçta
kız benimde değerim yüksek çıksa hemen kadın doğumcuda bulurum kendimişu gebe kalıp..
tamam yaaaa yarın kan veririm diyen...
yada doktora 6. haftada giderim diyen hatunlara ayar oluyorum
Bacım ilkinde gittik niye geldiniz dedi dr hoc birşey görünmüyor zaten kan daki artışlara bak takip et 6. Hafta da gel diyorgeçmi uyudun parem
hayır şuan nasıl gitmiyıorsun ben ona şaşırıyorum
nasıl bir kalıba giriyorsunuz ilk bebeden sonra
ben şimdiye doktor kapılarını aşındırmıştım
Birazcıkgeçmi uyudun parem
hayır şuan nasıl gitmiyıorsun ben ona şaşırıyorum
nasıl bir kalıba giriyorsunuz ilk bebeden sonra
ben şimdiye doktor kapılarını aşındırmıştım
Bana da mişu gebe kalıp..
tamam yaaaa yarın kan veririm diyen...
yada doktora 6. haftada giderim diyen hatunlara ayar oluyorum
meleğim değer meğer anlamam çift çizgiden sonra doktor önündeyimkız benimde değerim yüksek çıksa hemen kadın doğumcuda bulurum kendimi
ona neymişBacım ilkinde gittik niye geldiniz dedi dr hoc birşey görünmüyor zaten kan daki artışlara bak takip et 6. Hafta da gel diyordurum bu bacım
ooo fanfini finfonlarmıBirazcık
evetBana da mi
valla kuzu o çift çizgiyi görebilicek miyim hiç bilmiyorum niyeyse çok uzak geliyormeleğim değer meğer anlamam çift çizgiden sonra doktor önündeyim
hayal gibi olunca
valla kuzu o çift çizgiyi görebilicek miyim hiç bilmiyorum niyeyse çok uzak geliyor
peki baloşummm haklısınböyle konuşmak ve düşünmek yasak
eyvahlar olsunİnternetten Predictor erken gebelik testi sipariş verdim eşim dayamıyor belki regl 3 gün kala yaparım
meleğim değer meğer anlamam çift çizgiden sonra doktor önündeyim
hayal gibi olunca
ona neymiş
istersem hergün giderim
parasıyla değilmi
gebeğim ben yaağğğğğğğğğğğğğğ derim
ooo fanfini finfonlarmı
evet
kız valla öyle ama eczanedekinden baya uyguna geliyor 1 fiyatına 2 taneeyvahlar olsun
gitti paralar
kız testler bağımlılık yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?