- 19 Kasım 2019
- 53.641
- 136.204
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #174.741
ondan da istiyim demifıstıklı baklava
kesinlikle hiç durmaondan da istiyim demi
kız kargolatırız sanakesinlikle hiç durmabir gün sırf baklava için Antep'e gidicem
yaaaa teşekkür ederim düşünmeniz yeterkız kargolatırız sana
sen teee nerdesin
Başımla beraber bacım emrin olurbu aralar alıngan biri varsa oda benim
sen bebeni aldın köşede usluca otur alınmak yasak
iyiyim bebeğim sen nasılsın
Hosbulduk bacım sizi de görücez bakalim
Hoş geldin yeni beyaaaazzzz
Demeyeydin iyiydicanım yaş antep fıstığı çekti..
koca antepte söleyemde getirsin gelirken yaa
Bana yoğ mukız kargolatırız sana
sen teee nerdesin
Ben antepten isterim burdakileri canım çekmiyorGüzel haber şerefine enişte ısmarlar artık
hataydayım ben cnm :)yaaaa teşekkür ederim düşünmeniz yeterevet izmir biraz uzak kalıyor ama olsun gidip yemeye değer hem gezmiş de oluruz ülkemin her yöresinin farklı lezzeti var bir gün hepsinden tadıcam inşallah siz nereliydiniz?
canımsınnnnnnnnBaşımla beraber bacım emrin olur
sen gebesin.. önceliklisin kuzum benimBana yoğ mu
Gelsin benbende kırgınım
Hakkında hayırlısı olsun canım...Canimcim ben bıraktım artık o işleri ya. Olmuyorsa zorlamanın takip etmenin bir anlamı yok. Olacağı varsa da günü geldiğinde olur zaten.
Valla eşim evlilik yıldönümü hediyesi olarak Antepten baklava istemişti.canım yaş antep fıstığı çekti..
koca antepte söleyemde getirsin gelirken yaa
Valalha ben öyle hurafelere inanmiyoeum kendim kestim sacimiBende tam kestirip boyayacktim bu ay işte kaldı öyle popoma değiyor nerdeyse o kadar uzadı biz de hamileyken sac kestirilmez ne halt edeceksem
Baklava icin gidilir mi bilemem ama ben katmer icin gittimkesinlikle hiç durmabir gün sırf baklava için Antep'e gidicem
Kasinda 1 yil olucak canim artik benden daha uzun sure bekleyenler var ama herkesin sıkıntısı kendi icini deliyor istene zamandır deniyorsun canın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?