- 20 Mayıs 2019
- 8.876
- 47.369
- 548
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #174.781
yazabilirsin canım ama bizi ihmal edersen basarız topiğiAaaa daha hic bir yere birşey bile yazmadım beya itiraf ediyorum bir kaç kez okudum bazı sayfaları o kadar valla
yaaaa bizde sana alıştıkalıştım tabi çook uzun zamandır tanıyomuş gibi hissediyorum hepinizi
burdayım kızlar... birazcık can sıkıntım var... geçer inşallah
iş yeride biraz yoğun
Bilmiyorum ki ya okudum ama pek kafama yatmadı gibi bir yer vardı hic yazasım gelmedi dedim hic bulaşma insanı pimpirik stres sahibi ederler en iyisi hoc gerek yok benceyazabilirsin canım ama bizi ihmal edersen basarız topiği
yaaaa bizde sana alıştık
tamam gitme bir yerlereBilmiyorum ki ya okudum ama pek kafama yatmadı gibi bir yer vardı hic yazasım gelmedi dedim hic bulaşma insanı pimpirik stres sahibi ederler en iyisi hoc gerek yok bence
bende seni seviyorum baloşum işlerini toparla gel
Ya bir de varya okurken fark ettim bilmişlik tasliyorlar ilk cocuga hamile olanlari paniğe sokuyorlar bir sakin olun ya relax bu kadar bilmişlik taşlamayın her hamilelik farklıdır yani aaaaaatamam gitme bir yerleresen zaten deneyimlisin onlar seni kaybeder
bende seni seviyorum baloşum işlerini toparla gel
Artistik bir giriş yapsaydın içeri heeeeyyyyytttt durun öyle olmaz diyeYa bir de varya okurken fark ettim bilmişlik tasliyorlar ilk cocuga hamile olanlari paniğe sokuyorlar bir sakin olun ya relax bu kadar bilmişlik taşlamayın her hamilelik farklıdır yani aaaaaa
gitme sen kıh onlarSürekli insanlara sen onu yap şu zamanda git hastaneye işte şunu yeme aman onu içme falan sevmiyorum o konuşmaları ben hic stres ve panik o surecin insanlarin tadini cikarmasina engel oluyor herkesin süreci farklı ve kendine özel ay sinirlendim bak neyse burdan bir yere gitmem ben hih
Lelelelelelele canımız ciğerimiz neşe kaynagimiz herşeyimiz balusumuz
tabi ki de iyi olacaksın aksi düşünülemez bilekızlar iyiyim gerçekten
böyle moralim bozulur ama kalkarım ayağa
yani inşallah :)
kızlar iyiyim gerçekten
böyle moralim bozulur ama kalkarım ayağa
yani inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?