Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilmiyorum ki ya okudum ama pek kafama yatmadı gibi bir yer vardı hic yazasım gelmedi dedim hic bulaşma insanı pimpirik stres sahibi ederler en iyisi hoc gerek yok bence
tamam gitme bir yerlere sen zaten deneyimlisin onlar seni kaybeder
biraz canım sıkıın cukulatam geçer inş

seviyorum seni çiko

MNbeyaz
bende seni seviyorum baloşum işlerini toparla gel

tamam gitme bir yerlere sen zaten deneyimlisin onlar seni kaybeder

bende seni seviyorum baloşum işlerini toparla gel
Ya bir de varya okurken fark ettim bilmişlik tasliyorlar ilk cocuga hamile olanlari paniğe sokuyorlar bir sakin olun ya relax bu kadar bilmişlik taşlamayın her hamilelik farklıdır yani aaaaaa

Ya bir de varya okurken fark ettim bilmişlik tasliyorlar ilk cocuga hamile olanlari paniğe sokuyorlar bir sakin olun ya relax bu kadar bilmişlik taşlamayın her hamilelik farklıdır yani aaaaaa
Artistik bir giriş yapsaydın içeri heeeeyyyyytttt durun öyle olmaz diye

Sürekli insanlara sen onu yap şu zamanda git hastaneye işte şunu yeme aman onu içme falan sevmiyorum o konuşmaları ben hic stres ve panik o surecin insanlarin tadini cikarmasina engel oluyor herkesin süreci farklı ve kendine özel ay sinirlendim bak neyse burdan bir yere gitmem ben hih

Bal0ncuk sen bizim herşeyimizsin
Bal0ncuk sen bizim herşeyimizsin
Bal0ncuk buraya yumruk havaya
yok mu arttıran
gitme sen kıh onlar

kızlar nasılsınız
uzun zamandır uğramıyorum bu başlığa merak ettim sizleri bir bakayım dedim gebeliğe hazırlık sayfalarında olsam da burası ilk göz ağrım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…