- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #175.781
saol kuzummmmmmmmGünaydın kızlar herkese iyi haftalar diliyorum
Valla gitmek istediğimiz yerlerden biri Hataykız haydari dediğin nedir
ben sana hatay mezesi döşerim sen yeterki gel
bide bizim burda müzeyyen diye bir yer açıldı çok güzel
tam müzeyyen senarı yaşıyoruz
İnşallah kuzum beklerim valla süper olurValla gitmek istediğimiz yerlerden biri Hatay
İnşAllah nasip olur
yanlış telaffuz ettim uygulama gün aşırıgün aşırı çalışmayı niye 2 güne bire çıkardın kız
hah şöyleyanlış telaffuz ettim uygulama gün aşırı
Sanki tarih verdik bir gün geliriz dedik hem gerçekten geleceğiz diyenler düşünsünİnşallah kuzum beklerim valla süper olur
bazılarıda gelecekti ama neyseeeeeeeeeeeee
ismi lazım değil gizlice söyleyeyimEleadora
birlikte ayarlayalım ama haftasonu olursaSanki tarih verdik bir gün geliriz dedik hem gerçekten geleceğiz diyenler düşünsün
Bu kış bir kaç günlüğüne belkim Nevşehir'e kaçarız, bilemiyorum yani
olurbirlikte ayarlayalım ama haftasonu olursa
pekii örtmenimmmhah şöyle
ödevler düzgün yapılsın
hadi bakalım ekim ayında ekimleri yapın
kışında oranın otelleri cok ormantik oluyor,olurhafta sonu olur zaten izinden fazla yememek için
pekii örtmenimmm
haydari miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiğ
Evett yaaa geçen gün bende baktım baya araştırdım hayran kaldımkışında oranın otelleri cok ormantik oluyor,
inşallah bebelerde karnımızda olur
zaten 1 günde geziliyormuş heryeriEvett yaaa geçen gün bende baktım baya araştırdım hayran kaldım
ayyyyyyyyyyyyyyy topikte gebeler varrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın tatlişko naber...Gunaydin kizlarr☺
yaaa çılgınnnnnnnnnnnnnnyok beeee boğa burcuyum bacım ben, o mantıkla bakarsak hayatım boyunca hamileydim heralde
bana ne zaman haydari desen ben bu tepkiyi veririm, kızarmış ekmekle yiyeceksin ooooffff...
Evet evet o yüzden 2,3 gün yeter diye düşündük bizde kafa dinlemelikzaten 1 günde geziliyormuş heryeri
Inşallah kuzum inşallah Rabbim sağlıklı sıhhatli nasip etsinoğlana bide kız kardeş geldimi bu tablo tamamlanır valla misler gibi
ben 2 dene birden yapcam kız erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?