- 19 Kasım 2019
- 53.637
- 136.193
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #175.801
tamam benimle çok güzel dinlersinEvet evet o yüzden 2,3 gün yeter diye düşündük bizde kafa dinlemelik
Gunaydn kuzummgünaydın tatlişko naber...
battan ne haber ?
yaaa çılgınnnnnnnnnnnnnn
kıyamam sanaaaaaaaa
amin beyazımmmmmmmmmmmmmmInşallah kuzum inşallah Rabbim sağlıklı sıhhatli nasip etsin
hay ben bu batlarınGunaydn kuzummiyiyim şükür, sen nasilsin ..?
Battan bir haberhala gelmedi 2 gundur bekliyorum..ctesi olmam gerekiyordu ama olmadgni bliyorum cnku prsembe mi cuma mi ne test yapmstm gaza gelip.. kocca bir tek cizik vardi olsa 1-2 gun kala cikardi zatee. Bekliyorum bakalim strrsten geciktgni düşünüyorum yoksa cok dakiktir kendileri bgun yarin gelir lanet olasica
Hayaller Paris Hayatlar Sanliurfaamin beyazımmmmmmmmmmmmmm
kız sanki seni neşesiz gördüm bak
hay ben bu batların
yakında cingar çıkaracam az kaldı
önümüzdeki maçlara bakalımHayaller Paris Hayatlar Sanliurfa
Suan ki modum
Kasima bakicaz artik, gelsin bitsinde bir an once
Aynen kuzumm, yapacak bir sey yokönümüzdeki maçlara bakalım
Yok bacım ev taşınacak ya gozumde büyüyor bir annem var başka da kimse gelip yardım etmez nasıl çıkarım işin içinden diye onu düşünüyorumamin beyazımmmmmmmmmmmmmm
kız sanki seni neşesiz gördüm bak
hay ben bu batların
yakında cingar çıkaracam az kaldı
yaa kıyamamYok bacım ev taşınacak ya gozumde büyüyor bir annem var başka da kimse gelip yardım etmez nasıl çıkarım işin içinden diye onu düşünüyorum
Canım hayırlı olsun çok sevindim. Ne bereketli bir ay yıl kapanmadan herkes hamileliğini ilan ediyor valla nazar değmesin
Sağol kuzum söylemen yeter kuzen mi var da sadece var bacım onun dışında yok yaniyaa kıyamam
yakın olsak biz gelirdik beyazım
hiç kuzen felan yokmu
kız kardeş eksikliği bendede varSağol kuzum söylemen yeter kuzen mi var da sadece var bacım onun dışında yok yanibir kız kardeşim olaydı eksikliğini çok hissediyorum
canım benimde 27-28 gibi regl günüm bekliyorum bakalım gelecek miHerkese kocaman bir güüü nayy dıııınnnnn
Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz
Canım hayırlı olsun çok sevindim. Ne bereketli bir ay yıl kapanmadan herkes hamileliğini ilan ediyor valla nazar değmesin
Ne belirtilerin oldu reglden ne kadar önce yaptın testi biraz anlat da biz garibanlar da nasiplenelim
Ben de beklemedeyim kızlar 29 ekim bat. Bazen regl ağrısı da geliyor gibi hissediyorum ama hamilelik ağrıları da regl ağrılarına benzer diyorlar kafamda deli sorular
Sizler de ne var ne yok, nasılsınız anlatın bakalım
Sağol kuzum söylemen yeter kuzen mi var da sadece var bacım onun dışında yok yanibir kız kardeşim olaydı eksikliğini çok hissediyorum
oyyyyyyyyyyyycanım benimde 27-28 gibi regl günüm bekliyorum bakalım gelecek mi
Yok bacım kimse gelmez adama dedim artık ayarla işlerini yardım et ben evin ortasında yere oturup ağlarım dedimkız kardeş eksikliği bendede var
ama olsun kız gebesin kolu komşu akraba felan söylersen yardım ederler
çokkkk haklısınnnnnnnYok bacım kimse gelmez adama dedim artık ayarla işlerini yardım et ben evin ortasında yere oturup ağlarım dedim
Ah kuzum haftasonu üstümden tır gibi geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?