Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
günaydın tatlişko naber...
battan ne haber ?

yaaa çılgınnnnnnnnnnnnnn
kıyamam sanaaaaaaaa
Gunaydn kuzumm iyiyim şükür, sen nasilsin ..?

Battan bir haber hala gelmedi 2 gundur bekliyorum..ctesi olmam gerekiyordu ama olmadgni bliyorum cnku prsembe mi cuma mi ne test yapmstm gaza gelip.. kocca bir tek cizik vardi olsa 1-2 gun kala cikardi zatee. Bekliyorum bakalim strrsten geciktgni düşünüyorum yoksa cok dakiktir kendileri bgun yarin gelir lanet olasica

Inşallah kuzum inşallah Rabbim sağlıklı sıhhatli nasip etsin
amin beyazımmmmmmmmmmmmmm
kız sanki seni neşesiz gördüm bak

hay ben bu batların
yakında cingar çıkaracam az kaldı

amin beyazımmmmmmmmmmmmmm
kız sanki seni neşesiz gördüm bak

hay ben bu batların
yakında cingar çıkaracam az kaldı
Yok bacım ev taşınacak ya gozumde büyüyor bir annem var başka da kimse gelip yardım etmez nasıl çıkarım işin içinden diye onu düşünüyorum

Herkese kocaman bir güüü nayy dıııınnnnn

Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz

Canım hayırlı olsun çok sevindim. Ne bereketli bir ay yıl kapanmadan herkes hamileliğini ilan ediyor valla nazar değmesin
Ne belirtilerin oldu reglden ne kadar önce yaptın testi biraz anlat da biz garibanlar da nasiplenelim

Ben de beklemedeyim kızlar 29 ekim bat. Bazen regl ağrısı da geliyor gibi hissediyorum ama hamilelik ağrıları da regl ağrılarına benzer diyorlar kafamda deli sorular
Sizler de ne var ne yok, nasılsınız anlatın bakalım

canım benimde 27-28 gibi regl günüm bekliyorum bakalım gelecek mi

Katre_g hanımcım hoşgeldiniz
nerelerdesiniz
gözümüz yollarda kaldı
Ah kuzum haftasonu üstümden tır gibi geçti Yazamadım ama hep takipteydim. Pazar günü 1 yaşında bebeği olan bir arkadaşımızla buluştuk. Eşim bebekten soğudu yani sen düşün gerisini Bebek olana kadar kocamı çocuklu arkadaşlarla görüştürmicem galiba

Sonra annemlere gidelim onların gönlü de olsun falan derken bitti zaten haftasonu.

Sen nasılsın İyi misin canikom?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…