- 3 Nisan 2019
- 1.806
- 3.789
- 133
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #177.181
Senin guzelliginGüzel Avukatımızzzz
Iyi canim senSelam kızlar nasılsınız
Iyi canim sen
Ayy inşallah gebeliktendiirSenin guzelligin❤
O degilde bu ay cok tuhaf uygulamaya gore 2-3gun icinde regl olmam lazim. Ovulasyon testi yaptim ve sonuc bu
Kac gundur yapmiyorum regl yaklasti bu ay yumurtlama olmadi diye ve bugun pik gosteriyor
Eki Görüntüle 2713651
Eki Görüntüle 2713652
Hic bir fikrim yok kuzum degerlendirip beklicem artik ama ne kadar beklicem onu da bilmiyorumbende iyiyim canım teşekkür ederiin
Ayy inşallah gebeliktendiir
Biraz fazla takıyorum kafama kuzum ya, etkileniyorum öyle işteYaa kıyamam kız sen cok miinoşsun
Cok üzüon kendini..
Sal kendini biraz. Böyle olmaz
Ama o bizim uğurumuz olcaktı
Stabil kuzumbeklemekten kalbim çürüdü
Ben hala olmadım regl, geç döllenmedir belki diye hala umudum var, hüsran olmaz inşallahsen iyi dayandın, gecikmeyi bekledin. ben regle altı gün kala bastım testi, negatifi gördüm oturdum. şimdi çeşitli senaryolar yazıyorum
Ben berbat bir gün geçirdim vallaSelam kızlar nasılsınız
3 ayda vitaminlerin etkisi ortaya çıkıyormuş . İnş artar morfoloji çok zor artıyor demişlerdiBizimde morfoloji 2
Vitaminler verdi. Kullandık bitti.
Bu hafta test vermek istemedi eşim.
Bakalım haftaya isticek mi.
Bende zorlamıyırum
Anammm geç yumurtladn demekki kuzuSenin guzelligin❤
O degilde bu ay cok tuhaf uygulamaya gore 2-3gun icinde regl olmam lazim. Ovulasyon testi yaptim ve sonuc bu
Kac gundur yapmiyorum regl yaklasti bu ay yumurtlama olmadi diye ve bugun pik gosteriyor
Eki Görüntüle 2713651
Eki Görüntüle 2713652
Cukomm naber beybimmmSelam kızlar nasılsınız
Kuzum ağlama artık cok üzülüyorum sana kıyamamBiraz fazla takıyorum kafama kuzum ya, etkileniyorum öyle işte
Ben hala olmadım regl, geç döllenmedir belki diye hala umudum var, hüsran olmaz inşallah
Ben berbat bir gün geçirdim vallamarkete giderken anahtarı kapının gözünde unutmuşum, saatlerce onu açmak için uğraştı ev sahibi. Artık en son camı kıracakken mucize oldu da açıldı kapı. İçerde kedim vardı, maması bitmiş aç, tek kalınca da mutsuz oluyor camın önünden bize bakış bağırıp duruyordu tek iyi güzel şey eşim bir günlüğüne geliyormuş bu gece, sarılır hüngür hüngür ağlarım artık
Sizler nasılsınız kızlar? İyisiniz inşallah
Daha yolda yumurtlamadim sadece pik gordumAnammm geç yumurtladn demekki kuzu
Cukomm naber beybimmm
Kuzum ağlama artık cok üzülüyorum sana kıyamam
Bak ne güzel eşin geliyor
Hadi inşallahBen hala olmadım regl, geç döllenmedir belki diye hala umudum var, hüsran olmaz inşallah
Ben berbat bir gün geçirdim vallamarkete giderken anahtarı kapının gözünde unutmuşum, saatlerce onu açmak için uğraştı ev sahibi. Artık en son camı kıracakken mucize oldu da açıldı kapı. İçerde kedim vardı, maması bitmiş aç, tek kalınca da mutsuz oluyor camın önünden bize bakış bağırıp duruyordu tek iyi güzel şey eşim bir günlüğüne geliyormuş bu gece, sarılır hüngür hüngür ağlarım artık
Kız pikgörmek yumurtlamak zatenDaha yolda yumurtlamadim sadece pik gordum
Baya gec olucak BAT'a 3 gun felan kalmisti...
Ya cok erken yumurtladim yerlesme oldu yada gercekten cok gec yumurtluyorum bu ay dengem sasicak kafamda deli sorular
Yok yok şimdi iyiyim bitanem, azcık hazırlık yaptım pasta börek bekliyorum adamıAnammm geç yumurtladn demekki kuzu
Cukomm naber beybimmm
Kuzum ağlama artık cok üzülüyorum sana kıyamam
Bak ne güzel eşin geliyor
Doğru diyorsun ya, çocuk bilse ağlak zırlak anası var vazgeçer heraldeHadi inşallah
ama ağlama ki bebeğin geleceği varsa stresle vazgeçirme
Insallah saglikla ilerler gebeliginizSenin guzelligin❤
Eki Görüntüle 2713651
Eki Görüntüle 2713652
Bu gulucukten sonra 2 gun icinde yumurtlama oluyormus canim o yuzdenKız pikgörmek yumurtlamak zaten
Aklımı karştırma
Cok sagol canim ama gebelik degil ovulasyon testi buInsallah saglikla ilerler gebeliginizacaba bu gebelik testini nerden temin ettiniz ben birkac yere baktim bulamadim ayrica belirtileriniz nelerdi
Aaaaaaah oylemi ben clear bluenun ovu testlerin oldugunu bilmiyodum pardon gebe sandimBu gulucukten sonra 2 gun icinde yumurtlama oluyormus canim o yuzden
Cok sagol canim ama gebelik degil ovulasyon testi bu
Clear blue markasi yurt disindayim burda var biraz pahali bir marka ama cok iyi. Gebelik testide var kac haftalik oldugunu gosteriyor. Turkiyede varmi bilmiyorum
İyi gecele3 beyazımIyi geceler Kızlar Allah rahatlık versin
Ohhh sefan olsunYok yok şimdi iyiyim bitanem, azcık hazırlık yaptım pasta börek bekliyorum adamı
Doğru diyorsun ya, çocuk bilse ağlak zırlak anası var vazgeçer heraldeo yüzden gülümsüyoreeee
Kızzz allahmı söyletiyor acebeeeInsallah saglikla ilerler gebeliginizacaba bu gebelik testini nerden temin ettiniz ben birkac yere baktim bulamadim ayrica belirtileriniz nelerdi
Benm bildiğim gülünce yumurtlamaBu gulucukten sonra 2 gun icinde yumurtlama oluyormus canim o yuzden
Cok sagol canim ama gebelik degil ovulasyon testi bu
Clear blue markasi yurt disindayim burda var biraz pahali bir marka ama cok iyi. Gebelik testide var kac haftalik oldugunu gosteriyor. Turkiyede varmi bilmiyorum
Allahim cok aratmadan tum hamis adaylarina versin insallah baloncukİyi gecele3 beyazım
Ohhh sefan olsun
Ellerine sağlık
Kızzz allahmı söyletiyor acebeee
Benm bildiğim gülünce yumurtlama
Evet var canimAaaaaaah oylemi ben clear bluenun ovu testlerin oldugunu bilmiyodum pardon gebe sandiminsallahta kalirsin
Yik canim yaziyor kagitta ve sayfasinda gulucuk gorundu mu iki gun icinde oluyor yumurtlamaİyi gecele3 beyazım
Ohhh sefan olsun
Ellerine sağlık
Kızzz allahmı söyletiyor acebeee
Benm bildiğim gülünce yumurtlama
Yaaa kıyamammmAllahim cok aratmadan tum hamis adaylarina versin insallah baloncukinsallah Allah soyletmistir ne diyelim
Sosyetik ovulasyon bu gülümEvet var canim
Umarim bakalim bu ay ne olucak
Hepimiz gebe olalim gebe gebe gezelim
Yik canim yaziyor kagitta ve sayfasinda gulucuk gorundu mu iki gun icinde oluyor yumurtlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?