Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa kıyamam kız sen cok miinoşsun
Cok üzüon kendini..
Sal kendini biraz. Böyle olmaz

Ama o bizim uğurumuz olcaktı

Stabil kuzum beklemekten kalbim çürüdü
Biraz fazla takıyorum kafama kuzum ya, etkileniyorum öyle işte
sen iyi dayandın, gecikmeyi bekledin. ben regle altı gün kala bastım testi, negatifi gördüm oturdum. şimdi çeşitli senaryolar yazıyorum
Ben hala olmadım regl, geç döllenmedir belki diye hala umudum var, hüsran olmaz inşallah
Selam kızlar nasılsınız
Ben berbat bir gün geçirdim valla markete giderken anahtarı kapının gözünde unutmuşum, saatlerce onu açmak için uğraştı ev sahibi. Artık en son camı kıracakken mucize oldu da açıldı kapı. İçerde kedim vardı, maması bitmiş aç, tek kalınca da mutsuz oluyor camın önünden bize bakış bağırıp duruyordu tek iyi güzel şey eşim bir günlüğüne geliyormuş bu gece, sarılır hüngür hüngür ağlarım artık

Sizler nasılsınız kızlar? İyisiniz inşallah

Anammm geç yumurtladn demekki kuzu
Selam kızlar nasılsınız
Cukomm naber beybimmm

Kuzum ağlama artık cok üzülüyorum sana kıyamam
Bak ne güzel eşin geliyor

Cukomm naber beybimmm

Daha yolda yumurtlamadim sadece pik gordum
Baya gec olucak BAT'a 3 gun felan kalmisti...
Ya cok erken yumurtladim yerlesme oldu yada gercekten cok gec yumurtluyorum bu ay dengem sasicak kafamda deli sorular

Hadi inşallah
ama ağlama ki bebeğin geleceği varsa stresle vazgeçirme

Cukomm naber beybimmm

Yok yok şimdi iyiyim bitanem, azcık hazırlık yaptım pasta börek bekliyorum adamı
Hadi inşallah
ama ağlama ki bebeğin geleceği varsa stresle vazgeçirme
Doğru diyorsun ya, çocuk bilse ağlak zırlak anası var vazgeçer heralde o yüzden gülümsüyoreeee

Kız pikgörmek yumurtlamak zaten
Aklımı karştırma
Bu gulucukten sonra 2 gun icinde yumurtlama oluyormus canim o yuzden
Insallah saglikla ilerler gebeliginiz acaba bu gebelik testini nerden temin ettiniz ben birkac yere baktim bulamadim ayrica belirtileriniz nelerdi
Cok sagol canim ama gebelik degil ovulasyon testi bu
Clear blue markasi yurt disindayim burda var biraz pahali bir marka ama cok iyi. Gebelik testide var kac haftalik oldugunu gosteriyor. Turkiyede varmi bilmiyorum

Aaaaaaah oylemi ben clear bluenun ovu testlerin oldugunu bilmiyodum pardon gebe sandim insallahta kalirsin

Iyi geceler Kızlar Allah rahatlık versin
İyi gecele3 beyazım
Yok yok şimdi iyiyim bitanem, azcık hazırlık yaptım pasta börek bekliyorum adamı

Doğru diyorsun ya, çocuk bilse ağlak zırlak anası var vazgeçer heralde o yüzden gülümsüyoreeee
Ohhh sefan olsun
Ellerine sağlık

Insallah saglikla ilerler gebeliginiz acaba bu gebelik testini nerden temin ettiniz ben birkac yere baktim bulamadim ayrica belirtileriniz nelerdi
Kızzz allahmı söyletiyor acebeee

Benm bildiğim gülünce yumurtlama

Aaaaaaah oylemi ben clear bluenun ovu testlerin oldugunu bilmiyodum pardon gebe sandim insallahta kalirsin
Evet var canim
Umarim bakalim bu ay ne olucak
Hepimiz gebe olalim gebe gebe gezelim
İyi gecele3 beyazım

Ohhh sefan olsun
Ellerine sağlık

Kızzz allahmı söyletiyor acebeee

Benm bildiğim gülünce yumurtlama
Yik canim yaziyor kagitta ve sayfasinda gulucuk gorundu mu iki gun icinde oluyor yumurtlama

Allahim cok aratmadan tum hamis adaylarina versin insallah baloncuk insallah Allah soyletmistir ne diyelim
Yaaa kıyamammm
İnşallah sende en kısa sürede kalırsm
Ara ara görüyorum seni.. İnşallah gönlüne göre olur
Evet var canim
Umarim bakalim bu ay ne olucak
Hepimiz gebe olalim gebe gebe gezelim

Yik canim yaziyor kagitta ve sayfasinda gulucuk gorundu mu iki gun icinde oluyor yumurtlama
Sosyetik ovulasyon bu gülüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…