- 20 Mayıs 2019
- 8.876
- 47.369
- 548
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #177.161
Neden ki
Son zamanlarda bana bi sabır çöktü anlatamam. Aşırı sakinim ya koyverdim gittiYaa kıyamam kız sen cok miinoşsun
Cok üzüon kendini..
Sal kendini biraz. Böyle olmaz
Ama o bizim uğurumuz olcaktı
Stabil kuzumbeklemekten kalbim çürüdü
O biliyorNeden ki
Ohh ya... Darısı banaSon zamanlarda bana bi sabır çöktü anlatamam. Aşırı sakinim ya koyverdim gitti
Bilion demi beyazımızzzzzz
Ayyy yoğun bir gündü...Napiyorsunuz kizlarrr
Belli oldu zaten baya sessiz kaldi buralarAyyy yoğun bir gündü...
Bakamadım pek.. İyiyim cnm sen ne yapıorsm
BilmiyomO biliyor
Ohh ya... Darısı bana
Sal kız hakkındır valla
Bilion demi beyazımızzzzzz
Eee siz varsnz nie sessizleştiBelli oldu zaten baya sessiz kaldi buralar
Bende napim canim calisiyorum
Uğurlu takvimimizBilmiyomben birsey yapmadım
sen iyi dayandın, gecikmeyi bekledin. ben regle altı gün kala bastım testi, negatifi gördüm oturdum. şimdi çeşitli senaryolar yazıyorumOlmadım ama test yaptım negatifkendim geciktiriyorum heralde psikolojik olarak.. Ya da geç döllenmedir, daha idrara yansımamıştır falan diye avutuyorum kendimi kuzum bakalım, pazartesi salıya kadar olmazsam kan veririm belki. Sen nasılsın kuzum nasıl gidiyor?
Senin varligin ayri bi guzelEee siz varsnz nie sessizleşti
Uğurlu takvimimiz
Güzel AvukatımızzzzSenin varligin ayri bi guzel
Nasıl yapicam tamam söyle bariEee siz varsnz nie sessizleşti
Uğurlu takvimimiz
Ahahahhaha yemin ediyorm bak yemin ediyorm içimden 2 gndür diyorum bence benim beyazm yapmasını bilmiyorNasıl yapicam tamam söyle bari
Hiç bakmadım bile bacım yanlış tahmin etmişsin gerçekten niyetim birlikte yapmaktı gerçekten içimden öyle diledim baluşla yaparız diye böyel şeyler benim.icin hc önemli olmadı ki vallaAhahahhaha yemin ediyorm bak yemin ediyorm içimden 2 gndür diyorum bence benim beyazm yapmasını bilmiyor
Yanılmadım
Kızzzzz sana kıyamamm minnoşuna hiç kıyamam yaaa
Yaşa kız hamileliğin herşeyini... Hakkındır valla beyazım.. Dur bakıym ayarlardan nerden yapılıyor
Sen öyle diyince ben vicdan yaptm kızHiç bakmadım bile bacım yanlış tahmin etmişsin gerçekten niyetim birlikte yapmaktı gerçekten içimden öyle diledim baluşla yaparız diye böyel şeyler benim.icin hc önemli olmadı ki valla
Bacin oraya yazmak benim için birşey ifade etmiyor ki valla ilk andan itibaren baluşla birlikte yapcam diye söz verdim kendime bırak belki bu uğur getirecek sana bende kalSen öyle diyince ben vicdan yaptm kız
2 senedir bebeö olmuyor
Bu kız beni beklemesin anı yaşasın dedim
Ben sana kıyamamBacin oraya yazmak benim için birşey ifade etmiyor ki valla ilk andan itibaren baluşla birlikte yapcam diye söz verdim kendime bırak belki bu uğur getirecek sana bende kal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?