Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sen iyi dayandın, gecikmeyi bekledin. ben regle altı gün kala bastım testi, negatifi gördüm oturdum. şimdi çeşitli senaryolar yazıyorum

Nasıl yapicam tamam söyle bari
Ahahahhaha yemin ediyorm bak yemin ediyorm içimden 2 gndür diyorum bence benim beyazm yapmasını bilmiyor
Yanılmadım
Kızzzzz sana kıyamamm minnoşuna hiç kıyamam yaaa
Yaşa kız hamileliğin herşeyini... Hakkındır valla beyazım.. Dur bakıym ayarlardan nerden yapılıyor

MNbeyaz kuzum adına tıkla üstte snra hesap detayları var.. Ona tıkla.. Aşağı in orda bebeğim tahmini doğum tarihi var.. Ordan..
Baktın yapamıyorsn kalsın.. Biz seni böylede cok seviyoruz ki bebişinle

Hiç bakmadım bile bacım yanlış tahmin etmişsin gerçekten niyetim birlikte yapmaktı gerçekten içimden öyle diledim baluşla yaparız diye böyel şeyler benim.icin hc önemli olmadı ki valla

Hiç bakmadım bile bacım yanlış tahmin etmişsin gerçekten niyetim birlikte yapmaktı gerçekten içimden öyle diledim baluşla yaparız diye böyel şeyler benim.icin hc önemli olmadı ki valla
Sen öyle diyince ben vicdan yaptm kız
2 senedir bebeö olmuyor
Bu kız beni beklemesin anı yaşasın dedim

Sen öyle diyince ben vicdan yaptm kız
2 senedir bebeö olmuyor
Bu kız beni beklemesin anı yaşasın dedim
Bacin oraya yazmak benim için birşey ifade etmiyor ki valla ilk andan itibaren baluşla birlikte yapcam diye söz verdim kendime bırak belki bu uğur getirecek sana bende kal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…