- 19 Kasım 2019
- 53.619
- 136.127
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #178.481
ne yapıon bacım tüm dolap takım mı doluPuu kiz allah seni napmaya beni biraksalar her ay yeni takım alirim hshzhzhhatta lacivert begendim bi tane hastaligim bitince gidemde alam
Bende senin gibi 2. Bekliyorum canım 23 yaşında ilk çocuğumu aldım kucağıma 5 yaşına girecek o da seninki gibi. Normalde tek çocuk düşündüğüm için bende geç kaldım bu kadar şimdi kardeş düşündüğüm için bu ay çalışmalara başladık. Çok şükür iyice geç kalmadan 2. Çizgiyi gördüm ben inşallah sende tez zamanda görürsünHayırlısı olsun gelecek olanlar sağlıklı olsun dagenellikle herkes ilk bebeğini bekliyor sanırım
Çok rahat bencekız ne anlarım
ama alır hediye ederim sana canın saolsun güzelim
yakalandık
sanırım az sonra tüm topik vücut çorabı alacaz
ne yapıon bacım tüm dolap takım mı dolu
yoksa haşatmı oluyor
herif kalpten giderÇok rahat benceAlın gitsin, tamam pamuk pijama da çok rahat ben de bayılıyorum ama çorabın hissi de çok güzel misler gibi uyunuyor. Baluş giy yat hiç giydiğini çaktırma enişte yatmaya gelip yorganı kaldırınca süprizzz
Link verseneÇok rahat benceAlın gitsin, tamam pamuk pijama da çok rahat ben de bayılıyorum ama çorabın hissi de çok güzel misler gibi uyunuyor. Baluş giy yat hiç giydiğini çaktırma enişte yatmaya gelip yorganı kaldırınca süprizzz
Cok sirin aynenn neler yapiyor instagram vardi bulamadim silmis galibaAllah yardımcın olsun canım benim
Ooh gül kuzum yarasın
Amanınn çok tatlı dur benim de ipim vardı bişe başlamıştım ona bi bakayım
Bizimkinin polar pijama alerjisi var
Ben masumum baluş
Haahaha cansin ❤kız ne anlarım
ama alır hediye ederim sana canın saolsun güzelim
yakalandık
sanırım az sonra tüm topik vücut çorabı alacaz
Sağol canım aminndaha genciz ya dur heleolive_bluto ile sana çok güldüm Allah da sizi güldürsün
Allah kolaylık versin zor işler
Tutuklamam gerekeni sokaklara salarsambirincisiiiiiiiiiiiiii
senin isteyipte yapamayacağın şey yok.. bilmemen yapamayacağın anlamına gelmiyor sayın parecim
ikincisi ben ist uyardım akıllı duracaklar sen nöbetteyken
evet canım %95miz ilk bebe :)
acemiyiz :)
niye kız
vücut çorabınamı
Ya ben bir kere giydim tüllü müllü, kısa, arka kısım açık, çamaşır zaten yok gibi birşey, göğüs dekolteli ama nedense çok utandım yayavrum yok ben öyle şeyler giyinemem
bunlar hepolive_bluto başının altından çıkıyor
birdeHemsirecik var oda kokulu mumlardan sorumlu devlet bakanı
bende sen yapıyorsun sandım
dedim 10 parmağında 10 marifet
meğer tembelmişsin
Bakmıyordum ki satın almak için kuzum var evdeLink versene
Benimki utanir yav alamaz oyle seylerBakmıyordum ki satın almak için kuzum var evdebenim de senin gibi ama daha hiç kullanmadıkları var ben de alırım eşim de bana alır
Aaa çok sevindim sağlıkla kavuşursunuz inşallahBende senin gibi 2. Bekliyorum canım 23 yaşında ilk çocuğumu aldım kucağıma 5 yaşına girecek o da seninki gibi. Normalde tek çocuk düşündüğüm için bende geç kaldım bu kadar şimdi kardeş düşündüğüm için bu ay çalışmalara başladık. Çok şükür iyice geç kalmadan 2. Çizgiyi gördüm ben inşallah sende tez zamanda görürsün
topikte hatunlarda ne cevherler varmış beeeeeeeeeSağol canım aminn
Tutuklamam gerekeni sokaklara salarsam
İstanbul ve akıllı durmak ne kadar tezat
Ya ben bir kere giydim tüllü müllü, kısa, arka kısım açık, çamaşır zaten yok gibi birşey, göğüs dekolteli ama nedense çok utandım ya
Parem insan belediye nikahlı kocasından utanır mıSağol canım aminn
Tutuklamam gerekeni sokaklara salarsam
İstanbul ve akıllı durmak ne kadar tezat
Ya ben bir kere giydim tüllü müllü, kısa, arka kısım açık, çamaşır zaten yok gibi birşey, göğüs dekolteli ama nedense çok utandım ya
O traz gecelikler güzeldetopikte hatunlarda ne cevherler varmış beeeeeeeee: D
ben bebe yaptıktan sonra balayı yapacam ikinci balayıO traz gecelikler güzelde
İşte neyse anladın sen
İnternetten alıyor genelde eşim ama güzel şeyler seçiyor vallahiBenimki utanir yav alamaz oyle seyler
Ya işte ben de onu anlamıyorumParem insan belediye nikahlı kocasından utanır mıŞaka bi yana bazı günler aşırı utanıyorum bazı günler de utanmazın tekiyim Bi bakış var o bakış beni çok utandırıyor. Giy bacım ohh efil efil o yok gibi kısmı önemli biraz gizem iyidir
eşinmi alıyor bideİnternetten alıyor genelde eşim ama güzel şeyler seçiyor vallahi
ben giymekten utanmam daYa işte ben de onu anlamıyorum
Neden utanıyorsun diyorum diğer şeyleri yapmaya utanmıyorsunda
Yarım giyinmekten kaynaklı diye düşünüyorum
Hadi ordan baluşşben bebe yaptıktan sonra balayı yapacam ikinci balayı
tek kocaya ikinci balayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?