- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #178.521
Bakcez 14ündeöyle demek yok
gebeğğğğğğğğğğsinnnnnnnnnnn
denedinde bu neee hallllllll mi dedi?yok benimkisi öyle şeylerden hoşlanmıyor pek
Benim bi arkadaşıma hadsiz kocası öyle demişdenedinde bu neee hallllllll mi dedi?
dene gör
Benim bi arkadaşıma hadsiz kocası öyle demiş
demedi de kapalı daha iyi oluyordenedinde bu neee hallllllll mi dedi?
dene gör
bacım demek enişte değildemedi de kapalı daha iyi oluyorben en iyisi eski zamanlardaki gibi ayak ucuna kadar olan saten geceliklerden alıyım
Normalde kapalı o kız özel günleri diye mini elbise giyip saçlarını yapmış makyaj yapmış öyle demiş. Bazı erkeklere hafif gibi geliyor sanırım ne bileyim ben. Bence de kezzap suyu.kezzap suyu
töbe estf töbe...Normalde kapalı o kız özel günleri diye mini elbise giyip saçlarını yapmış makyaj yapmış öyle demiş. Bazı erkeklere hafif gibi geliyor sanırım ne bileyim ben. Bence de kezzap suyu.
Hani şu sırtı kalçaya kadar dekolte olandemedi de kapalı daha iyi oluyorben en iyisi eski zamanlardaki gibi ayak ucuna kadar olan saten geceliklerden alıyım
Afedersin ama hödükmüşBenim bi arkadaşıma hadsiz kocası öyle demiş
yok o öyle sevmiyor anlasana iştebacım demek enişte değil
sen hoşlanmıyorsn
enişteye suçu atma
Valla arkadaşımın eşi için söylemiyorum ama karısı yapınca konduramıyorlar sanki kendi evinde kendi kocasına süslenmiş nedir yani! Başka kadında görseler bakarlar amatöbe estf töbe...
bu olay şeye benzemiş... benim zevkim isteyince gel yat.. istemeyince kapan...
bacım o zaman tırnağına kadar kapatAfedersin ama hödükmüş
yok o öyle sevmiyor anlasana iştebazıları gizem sever dedik ya
çok gurur kırıcıValla arkadaşımın eşi için söylemiyorum ama karısı yapınca konduramıyorlar sanki kendi evinde kendi kocasına süslenmiş nedir yani! Başka kadında görseler bakarlar amakız ağlayıp anlatmıştı.
Aynı sonucu inşallah bunda da alırsın tek seferde ne güzel olurVallahi hiç bilmiyorum ki canım nasip bu işler benim ilki planlı olmadı tek korunmasız ilişkiden kaldım ona. Bu 2. De yumurtlama günü sadece ilişki oldu. Epey bi 2. Yapsam mı yapmasam mı düşüncesiyle geç kalmak üzereyken yumurtam için doktor kontrolüne gitmiştim tamda geliştiği dönemdi önerdiği günde ilişki olunca kaldım. Bat 8 kasım bende tam günümü bekliyorum kan vermek için
yesHani şu sırtı kalçaya kadar dekolte olan
öyle artık napalım kış da geldi iyi oldubacım o zaman tırnağına kadar kapat
yeterki bebe olsun
bırak kendi açsın parçalasın
bacım o yatağa girene kadar kapalıyessen biliyorsun bu işi
öyle artık napalım kış da geldi iyi oldu
Öyle demişti o da biliyor musun? Kadınlık gururuna dokunduğunu söyledi. Aynı adam yanımızda da 3-4 kez hani kilo verecektin çok yiyorsun bırak şu tabağı diye ağlattı kızıçok gurur kırıcı
umarım birdaha yaşamaz...
yessen biliyorsun bu işi
öyle artık napalım kış da geldi iyi oldu
nasıl bir öküzle evlenmiş...Öyle demişti o da biliyor musun? Kadınlık gururuna dokunduğunu söyledi. Aynı adam yanımızda da 3-4 kez hani kilo verecektin çok yiyorsun bırak şu tabağı diye ağlattı kızı
Bu da bi yöntembacım o zaman tırnağına kadar kapat
yeterki bebe olsun
bırak kendi açsın parçalasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?