Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Korkun benden

Tam 11.11 de gördüm yazını
herşey gönlünce olsun güzel parem

bende seninle aynı düşüncedeyim...
whitewingste o sebeble molada...
kendimizce haklıyız...
umarım birgün buraya sevinçten havalara uçtuğumuz zamanlarıda yazarız

Ben nerden bileyim kiz bi geldim sabah gri olmussun nerdeydin kime nededin haberim yok
ne kadar konuya hakim bir avukat
bu corona seni cok yordu

Yordu bacim yordu
6. hissim kuvvetli tamamda o kadar da degil bacim ben gecmisi goremiyorum kii
hadii anlat ne oldu ne oldu merak ettimm

Aminnnn canım aminnnn
Seninde gönlüne göre olsun herşey

Canım hastanede gerekli tüm müdahaleleri yaparlar, pozitif düşünmeye çalış. Stres, üzüntü bebiş de etkiler. Allahın izniyle sağlıkla kucağına alırsın inşallah, sen moralini yüksek tutmaya çalış bak ne güzel kontrol altındasın
Günaydın nerelerdeydin özledik seni
Mikemmeeeel
Hakkında hayırlısı olsun kuzum, sana iyi gelecek şeyi en iyi sen bilirsin 2021sana çok çok güzellikler getirsin inşallah, seni kocaman seviyoruz
bundan sonra kendi kendime konuşup iltifatlar yağdıracam moda oldu

ayy bal0ncuk ne kadar pozitifsinnnnnnnn

kendimi motive ediyorum
Ben kendi kendimle konuşurum hep öyle, amaan kız boşver sanki derim ne kafaya takıyorsun pozitif ol

Bu arada herkese günaydınlar en geç ben mi uyanıyorum ya, suçlu hissettim kendimi

Sakinim ztn gayet suan bakalim doktorlar ne diycek onu bekliyorum

Vallaha doktorum bile dedi cok sakinsin tepkimin böyle olucagini hic düsünmüyordum diye hatsanedeki doktor baya tedirginlgimi aldi ama hemdireler tuvalete bile sürekli kalkip durma deyince bayaas ciddi olsugunu anladim
Dogru demişler canim cok gezinmemeye calis bebenedr soyle uslu dursun
Enee hoşgeldin giz ben bayadir banlanmiyorum nazar degmesinsen niyr gittin uslu uslu duruyordun

Tünaydınlar herkese Akmerim geçmiş olsun inşallah biraz daha bekler bebişin Bal0ncuk hoşgeldin sefalar getirdin iyiki geldin bir daha da gitme ben de mesele ne çok merak ettim ama söylemezsin biliyorum
Bu arada T Tamam yazdıkları kelime gerçekten çirkin terbiyesizlik etmişler ama ben de nazara inanıyorum. üstelik nazar bir tek kötü gözle bakmaktan değil hayran bakmaktan da oluyor. o yüzden bir annenin bile bebeğine gözü değer diyorlar. Her insan gözünden enerji yansıtır karşıdaki kişide o enerji birikir ve patlar. kimisinin yıldızı düşüktür çabuk etki eder kimisinin daha sonra biriktikçe eder. Ben burdaki topiklerden birine ultrason kese fotomu atmıştım ertesi gün düşük yaptım. yıldızım aşırı düşüktür.bol bol okumak lazım kendimize ve sevdiklerimize

Canım nazar zaten var inkar etmiyorum kadın bebeğe aç diyor ona bozuldum

Sakinim ztn gayet suan bakalim doktorlar ne diycek onu bekliyorum
Güzel haberler alırsın inşallah canım
Ay kocam sperm testi de yapmıs
Bir kaç gün sonra yapalım demis eşim demis zaten 4 gündür perhizdeyim hahahahahaha
4 gündür yanına yanaşmadım doğrudur valla ay iyi bari merak ettim simdi
Temiz çıkar sonuçlar inşallah canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…