- 19 Kasım 2019
- 53.618
- 136.121
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #179.101
Korkun benden
Tam 11.11 de gördüm yazını
bende seninle aynı düşüncedeyim...İnşallah balimm
insallah seninde en kisa zaman da tez vakitte kucagin dolarRabbim kimseue aratmasin ne diyelim hakkimiz da hayirlisi olsun. Pes etmiyorum aslinda ama gerçekten 9 aydir cok yoruldum artik her ay düşünmekten ne kadar dusunmuyorum desekte olmuyor bir şekilde dusunuyoruz. Hayat dolu ışıl ışıl bir insanim normalde. Ama gozlerimin feri kacti
O yuzden biraz ara vermek bence bana iyi gelecek
Ben nerden bileyim kiz bi geldim sabah gri olmussun nerdeydin kime nededin haberim yok
Yordu bacim yorduherşey gönlünce olsun güzel parem
bende seninle aynı düşüncedeyim...
whitewingste o sebeble molada...
kendimizce haklıyız...
umarım birgün buraya sevinçten havalara uçtuğumuz zamanlarıda yazarız
ne kadar konuya hakim bir avukat
bu corona seni cok yordu
bilmiyorumYordu bacim yordu
6. hissim kuvvetli tamamda o kadar da degil bacim ben gecmisi goremiyorum kii
hadii anlat ne oldu ne oldu merak ettimm
Dün gece mi nie bir şey mi oldu ki
Dün gece mi nie bir şey mi oldu kisen benim her zmn aklımdasın birde kalbimde
Aminnnn canım aminnnnherşey gönlünce olsun güzel parem
bende seninle aynı düşüncedeyim...
whitewingste o sebeble molada...
kendimizce haklıyız...
umarım birgün buraya sevinçten havalara uçtuğumuz zamanlarıda yazarız
ne kadar konuya hakim bir avukat
bu corona seni cok yordu
Canım hastanede gerekli tüm müdahaleleri yaparlar, pozitif düşünmeye çalış. Stres, üzüntü bebiş de etkiler. Allahın izniyle sağlıkla kucağına alırsın inşallah, sen moralini yüksek tutmaya çalış bak ne güzel kontrol altındasınKizlar bugpn kontrolum vardi ve doktorum beni hastaneye sevk etti rahim agzi kisaligi yüzünden
normalde uzunlugu cok iyidi birden kisalmis ve 3 cm altina düsmüsher an dogum baslayabilir diye yatirdilar beni vallaha buradaki doktot da ilaclr ile uzatmaya caliscaz 2 gün icinde gelisme olmassa yüzpk gibi birsey yerlestirceh bi kac hafta daha idare etsin diye
daha cok minnos yaa dua edin kizlar
Günaydın nerelerdeydin özledik senigünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yıkılmadım ayaktayımmmmmmmmmm dertlerimle baş başayımmmmmmmmm,
zalimlere kötülere yenilmedim buradayımmmmmmmmmmmm
maaşımın hakkını verdim geldimohh izin öncesi tüm işlerimi bitirdim
okuduğum kitabıda bitirdim
MikemmeeeelProfilim nasil
Hakkında hayırlısı olsun kuzum, sana iyi gelecek şeyi en iyi sen bilirsinBallar börekler
Ben regl oldum 2 gün önce aslında ama bat vermeyeceğim çünkü bebek düşüncesine bir süre ara vermeye karar verdim,
hoş zaten olmuyor ama yine de böyle bir dönemde bencilce bir düşünce gibi gelmeye başladı şahsım adına tabiki..
O yüzden bir süre beklemeye karar verdim en azından önümüzü görene kadar, hem belki 2021 daha güzel bir sene oluryada daha kötü işte bu belirsizlik her şeye sebep
Buralardayım yine muhabbetinize çok dahil olamayacak olsam bile, hepinizi seviyoreeee
Ben kendi kendimle konuşurum hep öyle, amaan kız boşver sanki derim ne kafaya takıyorsun pozitif olbundan sonra kendi kendime konuşup iltifatlar yağdıracam moda oldu
ayy bal0ncuk ne kadar pozitifsinnnnnnnn
kendimi motive ediyorum
Sakinim ztn gayet suan bakalim doktorlar ne diycek onu bekliyorumCanım hastanede gerekli tüm müdahaleleri yaparlar, pozitif düşünmeye çalış. Stres, üzüntü bebiş de etkiler. Allahın izniyle sağlıkla kucağına alırsın inşallah, sen moralini yüksek tutmaya çalış bak ne güzel kontrol altındasın
Günaydın nerelerdeydin özledik seni
Mikemmeeeel
Hakkında hayırlısı olsun kuzum, sana iyi gelecek şeyi en iyi sen bilirsin2021sana çok çok güzellikler getirsin inşallah, seni kocaman seviyoruz
Ben kendi kendimle konuşurum hep öyle, amaan kız boşver sanki derim ne kafaya takıyorsun pozitif ol
Bu arada herkese günaydınlaren geç ben mi uyanıyorum ya, suçlu hissettim kendimi
Sakinim ztn gayet suan bakalim doktorlar ne diycek onu bekliyorum
Aminnnn canım aminnnn
Seninde gönlüne göre olsun herşey
Dogru demişler canim cok gezinmemeye calis bebenedr soyle uslu dursunVallaha doktorum bile dedi cok sakinsin tepkimin böyle olucagini hic düsünmüyordum diye hatsanedeki doktor baya tedirginlgimi aldi ama hemdireler tuvalete bile sürekli kalkip durma deyince bayaas ciddi olsugunu anladim
Enee hoşgeldin giz ben bayadir banlanmiyorum nazar degmesinyasak depresyonda olmak ayrıca bu foto ne be tanımadım
dikkat et beyazım... bir an önce aramıza geri dön
sen trip atma diye gönderdiler beni.. tribi fena bunun dediler
aşkoşşşşşşşşş sana özendim
gelin hanım nasılsın... ellerine sağlık
kötü örnek bal0ncuk
boşver kuzum kötü bişey hiç öğrenme
ayy ben sana kıyamam olsun yinede gördün eşini
içirdiğin yedirdiklerinden böyle
hello minnak kuzucuk
sihirli sopa değdi cukulatam
senmi yaptın doğru söyle minnoş
iyiyim cnm... valla dikkat et.. temkinli yaklaşmakta fayda var
Canım nazar zaten var inkar etmiyorum kadın bebeğe aç diyor ona bozuldumTünaydınlar herkeseAkmerim geçmiş olsun inşallah biraz daha bekler bebişin Bal0ncuk hoşgeldin sefalar getirdin iyiki geldin bir daha da gitme ben de mesele ne çok merak ettim ama söylemezsin biliyorum
Bu arada T Tamam yazdıkları kelime gerçekten çirkin terbiyesizlik etmişler ama ben de nazara inanıyorum. üstelik nazar bir tek kötü gözle bakmaktan değil hayran bakmaktan da oluyor. o yüzden bir annenin bile bebeğine gözü değer diyorlar. Her insan gözünden enerji yansıtır karşıdaki kişide o enerji birikir ve patlar. kimisinin yıldızı düşüktür çabuk etki eder kimisinin daha sonra biriktikçe eder. Ben burdaki topiklerden birine ultrason kese fotomu atmıştım ertesi gün düşük yaptım. yıldızım aşırı düşüktür.bol bol okumak lazım kendimize ve sevdiklerimize
Güzel haberler alırsın inşallah canımSakinim ztn gayet suan bakalim doktorlar ne diycek onu bekliyorum
Temiz çıkar sonuçlar inşallah canım benimAy kocam sperm testi de yapmıs
Bir kaç gün sonra yapalım demis eşim demis zaten 4 gündür perhizdeyim hahahahahaha
4 gündür yanına yanaşmadım doğrudur vallaay iyi bari merak ettim simdi
böyle enteresan, konuşmayı bilmeyen insan çoookCanım nazar zaten var inkar etmiyorum kadın bebeğe aç diyor ona bozuldum
Ay İnşallah canım benim yaGüzel haberler alırsın inşallah canım
Temiz çıkar sonuçlar inşallah canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?