- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #179.121
Ardına bakma asla ahahhshdböyle enteresan, konuşmayı bilmeyen insan çoooksalla
bende özledim minnoş..Canım hastanede gerekli tüm müdahaleleri yaparlar, pozitif düşünmeye çalış. Stres, üzüntü bebiş de etkiler. Allahın izniyle sağlıkla kucağına alırsın inşallah, sen moralini yüksek tutmaya çalış bak ne güzel kontrol altındasın
Günaydın nerelerdeydin özledik seni
Mikemmeeeel
Hakkında hayırlısı olsun kuzum, sana iyi gelecek şeyi en iyi sen bilirsin2021sana çok çok güzellikler getirsin inşallah, seni kocaman seviyoruz
Ben kendi kendimle konuşurum hep öyle, amaan kız boşver sanki derim ne kafaya takıyorsun pozitif ol
Bu arada herkese günaydınlaren geç ben mi uyanıyorum ya, suçlu hissettim kendimi
olma ya.. bebe olsun.. ihtimal yokmiiiiiiiii
ahahahaha maşallah maşallahhhhhhhhhhhhhhDogru demişler canim cok gezinmemeye calis bebenedr soyle uslu dursun
Enee hoşgeldin giz ben bayadir banlanmiyorum nazar degmesinsen niyr gittin uslu uslu duruyordun
amannnnnnnnnnAy kocam sperm testi de yapmıs
Bir kaç gün sonra yapalım demis eşim demis zaten 4 gündür perhizdeyim hahahahahaha
4 gündür yanına yanaşmadım doğrudur vallaay iyi bari merak ettim simdi
hoşbuldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bulutumTünaydınlar herkese@Akmerim geçmiş olsun inşallah biraz daha bekler bebişin Bal0ncuk hoşgeldin sefalar getirdin iyiki geldin bir daha da gitme ben de mesele ne çok merak ettim ama söylemezsin biliyorum
Bu arada T Tamam yazdıkları kelime gerçekten çirkin terbiyesizlik etmişler ama ben de nazara inanıyorum. üstelik nazar bir tek kötü gözle bakmaktan değil hayran bakmaktan da oluyor. o yüzden bir annenin bile bebeğine gözü değer diyorlar. Her insan gözünden enerji yansıtır karşıdaki kişide o enerji birikir ve patlar. kimisinin yıldızı düşüktür çabuk etki eder kimisinin daha sonra biriktikçe eder. Ben burdaki topiklerden birine ultrason kese fotomu atmıştım ertesi gün düşük yaptım. yıldızım aşırı düşüktür.bol bol okumak lazım kendimize ve sevdiklerimize
Valla bilmiyorum çıkınca beni arayacakbende özledim minnoş..
en geç sensinbiz anonimbirbayan diyorduk ama o seni yendi
nasılsın kuzum
ahahahaha maşallah maşallahhhhhhhhhhhhhh
halı geldimi halı
amannnnnnnnnn
kızzzzz miniğimmmmmmmmmmmmmm
ben senden daha cok heycanlandımmmmmmmmmmmmmmmmmm
3 ayda doldu demiştin sabahhhh
ne zaman çıkacak sonuçlarrrrrrr
hoşbuldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bulutum
nasılsın bugün
güzel haberlerle inşallah miniğim benimValla bilmiyorum çıkınca beni arayacak
Iyi canim nolsun kasik agrisiyla ugrasiyorum hafif yoklamaya basladi bu ayda husran buyuk ihtimal 3 gun sonra olucaktim ama kahverengi akinti basladi bile oyun disi kaldimherkes müptelası oldu dizinin
günaydın minnak
naber canm
olsun biz seni her halukarda seviyoruz çikommm
can bacım
ben herşeyin güzel olacağına inanıyorum
kendini nasıl ne şekilde rahat edeceksen öyle davran
iyi ki varsın
İnşallah yagüzel haberlerle inşallah miniğim benim
olsun elinde sonunda biz kazanacazIyi canim nolsun kasik agrisiyla ugrasiyorum hafif yoklamaya basladi bu ayda husran buyuk ihtimal 3 gun sonra olucaktim ama kahverengi akinti basladi bile oyun disi kaldimbirde is gucle ugrasiyorum siz napiyorsunuz bakalim bende rutin hayat devam
Geldibende özledim minnoş..
en geç sensinbiz anonimbirbayan diyorduk ama o seni yendi
nasılsın kuzum
ahahahaha maşallah maşallahhhhhhhhhhhhhh
halı geldimi halı
amannnnnnnnnn
kızzzzz miniğimmmmmmmmmmmmmm
ben senden daha cok heycanlandımmmmmmmmmmmmmmmmmm
3 ayda doldu demiştin sabahhhh
ne zaman çıkacak sonuçlarrrrrrr
hoşbuldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bulutum
nasılsın bugün
Yenicez insallah canim yaaa hayir bir umutlandir bir mutlu et ama yok illa erkenden gelicekolsun elinde sonunda biz kazanacaz
boşuna uğraşıyor bu regl
ayy zılgıt çekelimmmmm
kız umud edip çıkmamasından geliyorsa hemen gelip gitsin defolsunYenicez insallah canim yaaa hayir bir umutlandir bir mutlu et ama yok illa erkenden gelicek
doktorlar bir tedaviye başlayacağı zaman regl sökülmesini beklerlerSimdi size soru canlar adetin ilk gunu kahverengi leke midir yoksa kirmiziya dondugu gun mu arada kaldim
Hahaha onumuzdeki maclar benim kuzu geldi iste zebani gibi cokucem herifin ustuneayy zılgıt çekelimmmmm
kız umud edip çıkmamasından geliyorsa hemen gelip gitsin defolsun
işimize gücümüze bakalım
Hahaha onumuzdeki maclar benim kuzu geldi iste zebani gibi cokucem herifin ustune
Amiiin hepimiz insallahvurduğun gol olsun minnoşum
Ben daha hic doktora gitmedim gidersem diye soruyorum dogru zamanda gidiyim. Biliyorsunuz osten ust uste izin alamamdoktorlar bir tedaviye başlayacağı zaman regl sökülmesini beklerler
bu durumda söküldüğü gün oluyor diye biliyorum ben
evet biz çalışanların bide izin alma derdi oluyor ama benim gittiğim doktorlar hep bu şekildeydi kuzumBen daha hic doktora gitmedim gidersem diye soruyorum dogru zamanda gidiyim. Biliyorsunuz osten ust uste izin alamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?