Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende özledim minnoş..
en geç sensin biz anonimbirbayan diyorduk ama o seni yendi
nasılsın kuzum

İyiyim, regl olmayı bekliyorum Bal0ncuk
olma ya.. bebe olsun.. ihtimal yokmiiiiiiiii

Dogru demişler canim cok gezinmemeye calis bebenedr soyle uslu dursun

Enee hoşgeldin giz ben bayadir banlanmiyorum nazar degmesinsen niyr gittin uslu uslu duruyordun
ahahahaha maşallah maşallahhhhhhhhhhhhhh
halı geldimi halı

Ay kocam sperm testi de yapmıs
Bir kaç gün sonra yapalım demis eşim demis zaten 4 gündür perhizdeyim hahahahahaha
4 gündür yanına yanaşmadım doğrudur valla ay iyi bari merak ettim simdi
amannnnnnnnnn
kızzzzz miniğimmmmmmmmmmmmmm
ben senden daha cok heycanlandımmmmmmmmmmmmmmmmmm
3 ayda doldu demiştin sabahhhh
ne zaman çıkacak sonuçlarrrrrrr

hoşbuldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bulutum
nasılsın bugün

Valla bilmiyorum çıkınca beni arayacak

Iyi canim nolsun kasik agrisiyla ugrasiyorum hafif yoklamaya basladi bu ayda husran buyuk ihtimal 3 gun sonra olucaktim ama kahverengi akinti basladi bile oyun disi kaldim birde is gucle ugrasiyorum siz napiyorsunuz bakalim bende rutin hayat devam

Iyi canim nolsun kasik agrisiyla ugrasiyorum hafif yoklamaya basladi bu ayda husran buyuk ihtimal 3 gun sonra olucaktim ama kahverengi akinti basladi bile oyun disi kaldim birde is gucle ugrasiyorum siz napiyorsunuz bakalim bende rutin hayat devam
olsun elinde sonunda biz kazanacaz
boşuna uğraşıyor bu regl

Geldi

Ben daha hic doktora gitmedim gidersem diye soruyorum dogru zamanda gidiyim. Biliyorsunuz osten ust uste izin alamam
evet biz çalışanların bide izin alma derdi oluyor ama benim gittiğim doktorlar hep bu şekildeydi kuzum
ama yinede ararsan telefonda bilgi veriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…