Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçmiş olsun canım, kanal tedavisi falan mı olacaksın? O çok sancılı olabiliyo da anlattıklarından o geldi aklıma ilk
Dolgulu diş dolgu altından kırıldı. Kanal tedavisi yapılacak ama enfeksiyondan diş uyuşmuyor.
4 anestezi etki etmedi uyuşmadı. Antibiyotik kulkanıdm oda etki etmedi şimdi iğne bakalım sonucunda ne olacak

Valla net ne kadar bilmiyorum canım ama 2000 de çok fazla
Doğunun parisi diye mi bu kadar abartı

Aman aman olması iştahı maşallah şu an
Maşallah iyi olsun minik
Zamanında çok yoklukta varlıkta görmüş kv, o yüzden biran önce borcu bitirip birikim yapalım istiyor heralde ama o da olmuyor hemencik. Ben zaten dediğini yaparım kuzum, böyle günlük konuşmayı anlatır gibi anlatırım eşim ordan mesajı alır zaten yoksa direk erkeklere şikayet eder gibi söyleyince anaları kıymetli oluyor, alttan üstten giriyorum anlatıyorum bende napayım

Bal0ncuk valla öyle baluşum ya, ben çok sinirli değilim ama çok hassasım. Burcum aslan ama çok taşımıyorum, yükselenim teraziyi taşıyorum. Çok duygusal ve hassasım o yüzden.

Bn sana kıyamam enişte gelince herşey çok daha güzel olacak

Dolgulu diş dolgu altından kırıldı. Kanal tedavisi yapılacak ama enfeksiyondan diş uyuşmuyor.
4 anestezi etki etmedi uyuşmadı. Antibiyotik kulkanıdm oda etki etmedi şimdi iğne bakalım sonucunda ne olacak
Diş zor oluyor canım ya aynı şekilde dolgu altından eşimin de dişi kırıldı, bi türlü fırsat olup yaptırmaya gidemedi. Bide dayıyorlar antibiyotik, iç babam iç Allah yardımcın olsun canım ya

Diş zor oluyor canım ya aynı şekilde dolgu altından eşimin de dişi kırıldı, bi türlü fırsat olup yaptırmaya gidemedi. Bide dayıyorlar antibiyotik, iç babam iç Allah yardımcın olsun canım ya
Amin canım eşin de ihmal etmesin çok zor diş ağrısı

terazi candır ne güzel aynı burcuz adaletliyiz haksızlığa hiç gelemiyoruz düşünceliyiz ben de terazi ve yükselen yengeç olarak bir kelimeye kırılacak kadar hassasım ama zaman bana kırıldığım noktada ağlayarak öcümü almayı öğretti

Amin canım eşin de ihmal etmesin çok zor diş ağrısı
Fırsat bulursa gidecek canım bakalım
İşte benim güçlü minnoşum

Miniğim ne alemdr T Tamam o günden sonra neler yaptnz enişteyle kuzum
Her zaman ve her yerde daima güçlü
Evet ya gram adaletsiz haksız şeylere asla gelemiyorum. Kim olursa olsun tahammülüm yok buna gerçekten. O yüzden herkesin herşeyini söyleyince ya çok konuşan oluyorsun ya çok karışan kuzum. Her şeye bi cevabın olunca sivri dilli diyolar yaşasın teraziler

Bende yeşillendim
Yeşilde çok yakışmış
Ama öyle böyle bir bağırma olamaz. Sorduğum sadece kimlikti.
Benimde hiç hoşuma gitmiyor. Özellikle hem cinslerimiz hakim ve savcı ise ohooo ego tavan. Ki öyle biriyle 6 yıl çalıştım. Burnumuzdan geldi. Tayin olduğu yerdeki katip arkadaşlarla da görüşüyoruz. Geri alın bunu, ne kadar istiyorsunuz, kredi çekip verelim diyorlar.
Hep iyi insanlarla karşılaş canım
Nasılda biliyor
Geldiği saatte günaydın demiyor

Ay evet adres vereyim ahshshs
Kızzz insan kıyamam felan der
anonimbirbayan laf söylemesin diye
Çaktırma parem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…