- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #179.481
Ay valla çok fazla ne zaman yaptırıyosunAltindan heralde makineleri
Dolgulu diş dolgu altından kırıldı. Kanal tedavisi yapılacak ama enfeksiyondan diş uyuşmuyor.Geçmiş olsun canım, kanal tedavisi falan mı olacaksın? O çok sancılı olabiliyo da anlattıklarından o geldi aklıma ilk
Daha iyimisin gelinim
Maşallah iyi olsun minikValla net ne kadar bilmiyorum canım ama 2000 de çok fazla
Doğunun parisi diye mi bu kadar abartı
Aman aman olması iştahı maşallah şu an
Zamanında çok yoklukta varlıkta görmüş kv, o yüzden biran önce borcu bitirip birikim yapalım istiyor heralde ama o da olmuyor hemencik. Ben zaten dediğini yaparım kuzum, böyle günlük konuşmayı anlatır gibi anlatırım eşim ordan mesajı alır zatenGünaydın Güzel Kadınlar
Canım sen bence eşine şikayet ediyormuş gibi değil de günlük konuşmalarınızı anlatıyormuş gibi bir çıtlat. Çünkü onun bu konuda ailesine ket vurması en doğrusu. Zaten anlattığın kadarıyla eşin bu konularda anlayışlı ve özenli biri. Sen bir şey söylersin hemen alınırlar aranızda gerginlik olur ama eşin söyler geçer gider. Haaaa baktın buna rağmen hala konuşuluyor o zaman değiştirirsin konuşmalarını biraz daha.
Bir de eskiler kendileri gibi olmamızı bekliyor bence, ondan biraz para işlerine müdahale ediyorlar. Kendi annemi düşünüyorum mesela zamanında yememiş içmemiş gezmemiş birikim yapmaya başını sokacak bir ev almaya çalışmış. Eee şimdi İstannbulda ev sahibi olmak kolay değil, biz de biraz ele yüze bakılır bir yerde oturuyoruz site içinde. Ee ben işe gidiyorum her gün çeşit çeşit giyiniyoruz, kendimize alışveriş yapıyoruz. Senede bir çıkıp tatil yapıyoruz. Benim anneme de bunlar garip geliyor mesela, arada bir para biriktirmeniz lazım çok alışveriş yapmayın çok harcıyorsunuz çok geziyorsunuz falan diyor. Halbuki ben kendi şartlarıma göre tutumluyum. Tatili senede bir çadır tatili olarak yapıyoruz. Bir elbiseyi beğenince 3 ay takip ediyorum ki 150-200 liraya almim 50-60 liraya alim diye. Ama işte o evde benim kadar elbise alması hiç gerekmemiş. Bizim gibi tüm sene stresle çalışıpyapacağı bi tatili beklememiş.
Sizinkilerde de bu durumda olabilir yani. Kendileri bizim zamanımıza göre daha az harcadığı, daha az borca girdiği için sizinkine şaşırıp söyleniyor olabilir. Yani bilmiyorum ben çok mu iyimser yaklaştım ama eskilerin gözüyle de bakmaya çalışıyorum sadece. Tabi kötü bir kayınvalide deneyimi yaşamadım onun da etkisi olabilir
Bn sana kıyamam enişte gelince herşey çok daha güzel olacakMaşallah iyi olsun minik
Zamanında çok yoklukta varlıkta görmüş kv, o yüzden biran önce borcu bitirip birikim yapalım istiyor heralde ama o da olmuyor hemencik. Ben zaten dediğini yaparım kuzum, böyle günlük konuşmayı anlatır gibi anlatırım eşim ordan mesajı alır zatenyoksa direk erkeklere şikayet eder gibi söyleyince anaları kıymetli oluyor, alttan üstten giriyorum anlatıyorum bende napayım
Bal0ncuk valla öyle baluşum ya, ben çok sinirli değilim ama çok hassasım. Burcum aslan ama çok taşımıyorum, yükselenim teraziyi taşıyorum. Çok duygusal ve hassasım o yüzden.
Diş zor oluyor canım ya aynı şekilde dolgu altından eşimin de dişi kırıldı, bi türlü fırsat olup yaptırmaya gidemedi. Bide dayıyorlar antibiyotik, iç babam içDolgulu diş dolgu altından kırıldı. Kanal tedavisi yapılacak ama enfeksiyondan diş uyuşmuyor.
4 anestezi etki etmedi uyuşmadı. Antibiyotik kulkanıdm oda etki etmedi şimdi iğne bakalım sonucunda ne olacak
Aynen canım ya, olur arada böyle şeyler, hayat yaşamak için çooook güzelBn sana kıyamam enişte gelince herşey çok daha güzel olacak
Ne demek, bu topiğin kadınları çook güçlü sende öylesin
Amin canım eşin de ihmal etmesin çok zor diş ağrısıDiş zor oluyor canım ya aynı şekilde dolgu altından eşimin de dişi kırıldı, bi türlü fırsat olup yaptırmaya gidemedi. Bide dayıyorlar antibiyotik, iç babam içAllah yardımcın olsun canım ya
terazi candır ne güzel aynı burcuzMaşallah iyi olsun minik
Zamanında çok yoklukta varlıkta görmüş kv, o yüzden biran önce borcu bitirip birikim yapalım istiyor heralde ama o da olmuyor hemencik. Ben zaten dediğini yaparım kuzum, böyle günlük konuşmayı anlatır gibi anlatırım eşim ordan mesajı alır zatenyoksa direk erkeklere şikayet eder gibi söyleyince anaları kıymetli oluyor, alttan üstten giriyorum anlatıyorum bende napayım
Bal0ncuk valla öyle baluşum ya, ben çok sinirli değilim ama çok hassasım. Burcum aslan ama çok taşımıyorum, yükselenim teraziyi taşıyorum. Çok duygusal ve hassasım o yüzden.
Enişte evde durmuyor ki ahahahhaha
Bu enişteyi toplaşıp dövelimEnişte evde durmuyor ki ahahahhaha
Ay evet adres vereyim ahshshsBu enişteyi toplaşıp dövelim
Fırsat bulursa gidecek canım bakalımAmin canım eşin de ihmal etmesin çok zor diş ağrısı
Her zaman ve her yerde daima güçlü
Evet ya gram adaletsiz haksız şeylere asla gelemiyorum. Kim olursa olsun tahammülüm yok buna gerçekten. O yüzden herkesin herşeyini söyleyince ya çok konuşan oluyorsun ya çok karışan kuzum. Her şeye bi cevabın olunca sivri dilli diyolarterazi candır ne güzel aynı burcuzadaletliyiz haksızlığa hiç gelemiyoruz düşünceliyiz ben de terazi ve yükselen yengeç olarak bir kelimeye kırılacak kadar hassasım ama zaman bana kırıldığım noktada ağlayarak öcümü almayı öğretti
Yeşilde çok yakışmışBende yeşillendim
Ama öyle böyle bir bağırma olamaz. Sorduğum sadece kimlikti.Ohhh cok iyi olmus gerizekaliya nasilda mutlu oldum
Boyle avukat hakim savci diye kendini bisey sananlardan nefret ediyorum zaten genel olarak burnu havada olanlari sevmem
Bizim bas savci iyidi ya staj gordugumde sigara icerdik sohbet ederik yemek yerdik beraber
Nasılda biliyorSelammmmmmmmmm
Kızzz insan kıyamam felan derAy evet adres vereyim ahshshs
Yeşilde çok yakışmış
Ama öyle böyle bir bağırma olamaz. Sorduğum sadece kimlikti.
Benimde hiç hoşuma gitmiyor. Özellikle hem cinslerimiz hakim ve savcı ise ohooo ego tavan. Ki öyle biriyle 6 yıl çalıştım. Burnumuzdan geldi. Tayin olduğu yerdeki katip arkadaşlarla da görüşüyoruz. Geri alın bunu, ne kadar istiyorsunuz, kredi çekip verelim diyorlar.
Hep iyi insanlarla karşılaş canım
Nasılda biliyor
Geldiği saatte günaydın demiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?