- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #179.521
kesinlikle hırsızlık başka bir şey değil. ne güzel bütünleşmiştimTabiii çaktırır mıyım
Hallederim tabiiii
Bu erkekler olmasa halimiz harap
Hırgızzzzz varr
Erkek personelmiTabiii çaktırır mıyım
Hallederim tabiiii
Bu erkekler olmasa halimiz harap
Hırgızzzzz varr
Ayyy böyle üzüleceğini bilemedim kuzum yoksa derdim1 hafta mıkeşke deseydin ya. bunu arayıp bulmaları imkansız benden aldı herhalde saçmalığın daniskası nette milyonlarca foto varken niye
Cok tatliş ya fotograf ondandiirr kiskanmislardir taklitler aslini yasatir unutma1 hafta mıkeşke deseydin ya. bunu arayıp bulmaları imkansız benden aldı herhalde saçmalığın daniskası nette milyonlarca foto varken niye
Yumurtlama bitti diye ilişkiye bitmemeli
Ayy onu ben 1 hafta önce gördm
Hemde gebe topiğinde aha dedm bizimki gebe sanırım ama başka nickmiş
Bu enişteler cok nazlıbenim adam çok yorgun geliyor eve çok olacağını sanmıyorum ama olduğu kadar
üzülmek değil de şaşkın ve kızgınımErkek personelmi
Ayyy böyle üzüleceğini bilemedim kuzum yoksa derdim
İkinizde var sanırım başka görmedm hiç bende
Bu da kıskanılacak şey değil ki anacım herkesin kendine özgü bir profili varCok tatliş ya fotograf ondandiirr kiskanmislardir taklitler aslini yasatir unutma
Insanlar artik neyi kiskanacagini sasirmis bunuda kiskanirlar bacim o yuzden sasirmamak lazimüzülmek değil de şaşkın ve kızgınımdüşünsene iki tane Bal0ncuk fotolu kişi var ne gerek var yani bunu yapmaya
Bu da kıskanılacak şey değil ki anacım herkesin kendine özgü bir profili varyaşatmasın beni kalsın yerinde
Anaaaa şimdi grlde buna alışüzülmek değil de şaşkın ve kızgınımdüşünsene iki tane Bal0ncuk fotolu kişi var ne gerek var yani bunu yapmaya
Bu da kıskanılacak şey değil ki anacım herkesin kendine özgü bir profili varyaşatmasın beni kalsın yerinde
Ahaahahhahaa bu söz cok manidarInsanlar artik neyi kiskanacagini sasirmis bunuda kiskanirlar bacim o yuzden sasirmamak lazim
aynen öyle şaşırmışlarInsanlar artik neyi kiskanacagini sasirmis bunuda kiskanirlar bacim o yuzden sasirmamak lazim
çikinse değişiyimAnaaaa şimdi grlde buna alış
Sen herhalinlr güzelsinaynen öyle şaşırmışlar
çikinse değişiyim
Yarıldımmmmmmm ahahahahhahahaDusunceBulutu bunlari kullan benim kaktuslerim kimse kopyalayamaz
Eki Görüntüle 2720070 Eki Görüntüle 2720071 Eki Görüntüle 2720072
Karsimda duruyorlarYarıldımmmmmmm ahahahahhahaha
Nerden aklına geldiiiiiiiii
o senin güzelliğin teşekkür ederimSen herhalinlr güzelsin
Tatlı arkadaşımız
sesli güldümDusunceBulutu bunlari kullan benim kaktuslerim kimse kopyalayamaz
Eki Görüntüle 2720070 Eki Görüntüle 2720071 Eki Görüntüle 2720072
Telif hakki var mahkemeye veririmo senin güzelliğin teşekkür ederim
sesli güldümbunları da çalarlar o kadar güvenme maşallah şirinlermiş ama
Saksılar cok cici amaKarsimda duruyorlar
Kaktusleri cok severim dedim bari fotograf cekeyimde bunlari koysun profiline
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?