Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yaaaa çok sevindim maşallah sağlıcakla ilerler inşallah
Aminnnn çok çok teşekkür ederim, insallaahhhhh
Selam yavrular

1.73ler napsın peki

Canım çok tebrik ederim süper haber Bence de hemen git kan ver bekleme hiç.
Ne kadar zamandır deniyordunuz?
Çoook teşekkür ederim, inşallah bi kan tahlilinde de göreyim de 7. Aydı
tam da bugün kimle batım aynı diye bakıyordum seninki bana baya yakındı gözüme çarptı benim de 23 ü darısı bize inşallah yetişiriz sana
Canim telefon takvimi 21 demisti ama, 4kasimda muayeneye gittim ben, orda yumurtam çatlamışti, yani erken catlama olunca 4+14, regl gunum 18i olyor

Paresilaaa parem beni siler misin uzun bi süre ara vermeyi düşünüyorum, bueda bebek konuları hariç yazarım yine ama bebek fikrine ara verecem.
Şu an evliliğimde çok büyük sorunlarım var onları halletmek istiyorum, onlar hallolmadan çocuk fikri korkutuyor beni.

Oo daylerim hayırlı olsun

Kuzumm, insallah ciddi bir durum yoktur

Zaman gösterecek onu, tahammül edemediğim ve anlatamadığım şeyler oluyor İnşallah düzelir. Düzelmezse de zorlamanın anlamı yok zaten
Yaaa üzüldüm be kuzum paylaşmak istersen her zaman seninleyiz, unutma insallah her ne ise, en az kırgınlık ve en hayırlısı ile sonuçlanır canim..

Zaman gösterecek onu, tahammül edemediğim ve anlatamadığım şeyler oluyor İnşallah düzelir. Düzelmezse de zorlamanın anlamı yok zaten
biz bazen hormonların etkisiyle çok alıngan olabiliyoruz. erkekler de çok düz oluyor empati pek yapamıyorlar ayrıntılı düşünemiyorlar bizim gibi. çok umursamamaya çalış kendiliğinden düzelir inşallah

Üstteki 5 gun kala, alttaki 3 gun kala, doğru görüyorum dimiii
Yaaa olmus iste tebrikler canim ya cok sevindim ❤❤
Bebisimiz geliyorrrr
Canim hayirlisi diyelim umarim cozersin ve dogru neyse onu yaparsin. Anlatmak istersen herzaman dinleriz seni ❤❤

Yaaa olmus iste tebrikler canim ya cok sevindim ❤❤
Bebisimiz geliyorrrr

Canim hayirlisi diyelim umarim cozersin ve dogru neyse onu yaparsin. Anlatmak istersen herzaman dinleriz seni ❤❤
Ay inşallah canim, saglikla huzurla inşallaaahhhhhh herkese en dogru zamanda, en sagliklisiyla gelsin kuzucuklar simdi ilk hedef kan tahlili

Kızlarrrrrrrr, haberim var sanırım
Kimler burdaaaa?
Bal0ncuk
Paresilaaa
Hemsirecik
@Akmerim
Baska baskaaaaa?

Kizlaaaarrrr 5 gun kala test yaptım silik ama kendini belli eden bir cizgi vardi, bu sabah yani 3 gün kala yine yaptım, çizgi belirgin yoksa oldu mu bu keeezzz

Üstteki 5 gun kala, alttaki 3 gun kala, doğru görüyorum dimiii

Ayyyyy dayloşşşşşşşşş

Doğrudur
Eşim dümdüz bi adam böyle ıslak odunla dövmelik tiplerden ahshhhf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…