- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.047
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #179.901
Tabikisiii zaten sende duramazsin benceOyle mi diyorsun kuzum yaaaa
Kendimi ikna etmiştim ben, ta ki senle konusana kadar ahdhshdhshbdTabikisiii zaten sende duramazsin bence
yaaaa çok sevindimÜstteki 5 gun kala, alttaki 3 gun kala, doğru görüyorum dimiii
1.73ler napsın pekiYaşasın 1.50 civarındaki kızlaaaar
Canım çok tebrik ederim süper haberKizlaaaarrrr 5 gun kala test yaptım silik ama kendini belli eden bir cizgi vardi, bu sabah yani 3 gün kala yine yaptım, çizgi belirginyoksa oldu mu bu keeezzz
tam da bugün kimle batım aynı diye bakıyordum seninki bana baya yakındı gözüme çarptıKendimi ikna etmiştim ben, ta ki senle konusana kadar ahdhshdhshbd
Aminnnn çok çok teşekkür ederim, insallaahhhhhyaaaa çok sevindimmaşallah sağlıcakla ilerler inşallah
Çoook teşekkür ederim, inşallah bi kan tahlilinde de göreyim deSelam yavrular
1.73ler napsın peki
Canım çok tebrik ederim süper haberBence de hemen git kan ver bekleme hiç.
Ne kadar zamandır deniyordunuz?
Canim telefon takvimi 21 demisti ama, 4kasimda muayeneye gittim ben, orda yumurtam çatlamışti, yani erken catlama olunca 4+14, regl gunum 18i olyortam da bugün kimle batım aynı diye bakıyordum seninki bana baya yakındı gözüme çarptıbenim de 23 ü darısı bize inşallah yetişiriz sana
Oo daylerim hayırlı olsunAminnnn çok çok teşekkür ederim, insallaahhhhh
Çoook teşekkür ederim, inşallah bi kan tahlilinde de göreyim de7. Aydı
Canim telefon takvimi 21 demisti ama, 4kasimda muayeneye gittim ben, orda yumurtam çatlamışti, yani erken catlama olunca 4+14, regl gunum 18i olyor
Sagol kuzummmm, inşallah dogrudur da, saglikla devam ederOo daylerim hayırlı olsun
Kuzumm, insallah ciddi bir durum yokturParesilaaa parem beni siler misin uzun bi süre ara vermeyi düşünüyorum, bueda bebek konuları hariç yazarım yine ama bebek fikrine ara verecem.
Şu an evliliğimde çok büyük sorunlarım var onları halletmek istiyorum, onlar hallolmadan çocuk fikri korkutuyor beni.
İnşallah canım benimSagol kuzummmm, inşallah dogrudur da, saglikla devam eder
Zaman gösterecek onu, tahammül edemediğim ve anlatamadığım şeyler oluyor İnşallah düzelir. Düzelmezse de zorlamanın anlamı yok zatenKuzumm, insallah ciddi bir durum yoktur
Yaaa üzüldüm be kuzumZaman gösterecek onu, tahammül edemediğim ve anlatamadığım şeyler oluyor İnşallah düzelir. Düzelmezse de zorlamanın anlamı yok zaten
biz bazen hormonların etkisiyle çok alıngan olabiliyoruz. erkekler de çok düz oluyor empati pek yapamıyorlar ayrıntılı düşünemiyorlar bizim gibi. çok umursamamaya çalış kendiliğinden düzelir inşallahZaman gösterecek onu, tahammül edemediğim ve anlatamadığım şeyler oluyor İnşallah düzelir. Düzelmezse de zorlamanın anlamı yok zaten
Yaaa olmus iste tebrikler canim ya cok sevindimÜstteki 5 gun kala, alttaki 3 gun kala, doğru görüyorum dimiii
Canim hayirlisi diyelim umarim cozersin ve dogru neyse onu yaparsin. Anlatmak istersen herzaman dinleriz seni ❤❤Paresilaaa parem beni siler misin uzun bi süre ara vermeyi düşünüyorum, bueda bebek konuları hariç yazarım yine ama bebek fikrine ara verecem.
Şu an evliliğimde çok büyük sorunlarım var onları halletmek istiyorum, onlar hallolmadan çocuk fikri korkutuyor beni.
Ay inşallah canim, saglikla huzurla inşallaaahhhhhhYaaa olmus iste tebrikler canim ya cok sevindim❤❤
Bebisimiz geliyorrrr
Canim hayirlisi diyelim umarim cozersin ve dogru neyse onu yaparsin. Anlatmak istersen herzaman dinleriz seni ❤❤
Kızlarrrrrrrr, haberim var sanırım
Kimler burdaaaa?
Bal0ncuk
Paresilaaa
Hemsirecik
@Akmerim
Baska baskaaaaa?
Kizlaaaarrrr 5 gun kala test yaptım silik ama kendini belli eden bir cizgi vardi, bu sabah yani 3 gün kala yine yaptım, çizgi belirginyoksa oldu mu bu keeezzz
Üstteki 5 gun kala, alttaki 3 gun kala, doğru görüyorum dimiii
Aminnnn çok çok teşekkür ederim, insallaahhhhh
Çoook teşekkür ederim, inşallah bi kan tahlilinde de göreyim de7. Aydı
Canim telefon takvimi 21 demisti ama, 4kasimda muayeneye gittim ben, orda yumurtam çatlamışti, yani erken catlama olunca 4+14, regl gunum 18i olyor
İnşallah canım teşekkür ederimYaaa üzüldüm be kuzumpaylaşmak istersen her zaman seninleyiz, unutma insallah her ne ise, en az kırgınlık ve en hayırlısı ile sonuçlanır canim..
Doğrudurbiz bazen hormonların etkisiyle çok alıngan olabiliyoruz. erkekler de çok düz oluyor empati pek yapamıyorlar ayrıntılı düşünemiyorlar bizim gibi. çok umursamamaya çalış kendiliğinden düzelir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?