- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.047
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #179.881
Resim atsanaaaaaaKizlaaaarrrr 5 gun kala test yaptım silik ama kendini belli eden bir cizgi vardi, bu sabah yani 3 gün kala yine yaptım, çizgi belirginyoksa oldu mu bu keeezzz
Iyi uykularrrHayvan aleminin mankeni
İyi geceler
Yaa cok guzel haberKizlaaaarrrr 5 gun kala test yaptım silik ama kendini belli eden bir cizgi vardi, bu sabah yani 3 gün kala yine yaptım, çizgi belirginyoksa oldu mu bu keeezzz
Dur tarayıcıdan gireym uygulamadan atilmyoResim atsanaaaaaa
İnşallah dogrudurIyi uykularrr
Yaa cok guzel haber
Evi silcem seni bekliyomDur tarayıcıdan gireym uygulamadan atilmyo
Attim yavrummmEvi silcem seni bekliyom
Ayyy daylerimmmm pozitif buuuuuuÜstteki 5 gun kala, alttaki 3 gun kala, doğru görüyorum dimiii
Ay dimiiii kuzummmm, inanamıyorum hiccccAyyy daylerimmmm pozitif buuuuuu
Herkesler uyuyo, kimsecikler yooook, kendi kendime mi yasiiim bunu dimi ama hemsiroşummmAnam gızlar toplasın gebemiz vaaaarrrrr
Yaaa cok sevindim kiiiiz yarin sabah hemen kan ver hayırlı olsun sağlıkla gelsiinsallah❤❤Ay dimiiii kuzummmm, inanamıyorum hicccc
Gelirler simdi askosummmm yaa cok mutlu oldum cok duygusalım suanHerkesler uyuyo, kimsecikler yooook, kendi kendime mi yasiiim bunu dimi ama hemsiroşummm
Kuzum, dedim ki carsambaya kadar testle takip edeyim, carsamba yani tam regl günü kan vereyim. Olur mu sence?Yaaa cok sevindim kiiiiz yarin sabah hemen kan ver hayırlı olsun sağlıkla gelsiinsallah❤❤
Ay hayirrr hemen kan ver hemenn kiz bu kadar bekleyip pozitif gördün daha beklemeeeKuzum, dedim ki carsambaya kadar testle takip edeyim, carsamba yani tam regl günü kan vereyim. Olur mu sence?
Yaaa sorma, ben saskinim, hala dogru degil sanıyorum, kuzum saglikla artsin, saglikla devam etsin inşallah yaa cok tuhaf bir seyGelirler simdi askosummmm yaa cok mutlu oldum cok duygusalım suan
Aminn aminn sıkı sıkı tutunsun minigin insallahYaaa sorma, ben saskinim, hala dogru degil sanıyorum, kuzum saglikla artsin, saglikla devam etsin inşallah yaa cok tuhaf bir sey
Oyle mi diyorsun kuzum yaaaaAy hayirrr hemen kan ver hemenn kiz bu kadar bekleyip pozitif gördün daha beklemeee
Yaaa canımsın, aminnnn inşallahAminn aminn sıkı sıkı tutunsun minigin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?