- 3 Kasım 2018
- 1.121
- 1.074
- 83
- 32
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #181.681
Inşallah kuzum güzel haberler alırız 2020nin son ayı hepimiz için iyi geçerHadi bakalım inşallaahhhh
Daha fazla bekletmesin bebişlerInşallah kuzum güzel haberler alırız 2020nin son ayı hepimiz için iyi geçer
Evet ya son ayda olsa gelsinler sağlıklaDaha fazla bekletmesin bebişler
Eşim test verdi demiEvet ya son ayda olsa gelsinler sağlıkla
Test mi yaptınnnnnnnKizlar size bir haber vermeyi cok istiyorm ama ben bile emin dglm
yani gozlerim ve beynim benimle dalga geçiyor olablr
Anaammm tahmn ettiğim mi yoksaaaaKizlar size bir haber vermeyi cok istiyorm ama ben bile emin dglm
Gel gel ama lütfen Bi kilo fındık alıp gelRica ederim
Sende öylesin can parem
Ben hiç hatıelatmıyorum
Unutma lüksü yok
Yaaaaa cok tatlişşş
Eşin bidaha gidince ben saba taşınacam
Hah demi ya... Bende acaba dedim bendemi sorun var..
Bazıları nerdeyse hakaretleri öpüp başına koyacak
Kendimden şüphe ettm cokmu gaddarım diye..
Ben çeliklerde ar-yıldız kullanıyorum cok memnunum..
Tavalarım tefal.. Aşırı memnunum ama tefalin tenceresini almadm
Ne haberi aaaay güzel bişey olsun muhtacız güzel haberlere muhtacızKizlar size bir haber vermeyi cok istiyorm ama ben bile emin dglm
Kuzu kuzu adet günümü bekliyorum, adet sancıları var sankimKedilervekitaplar kizzzz bacimsu ne yaptinnnn
Verdi canim oda ogle sonraya kaldiEşim test verdi demi
Testi sabah evden ckmadan yaptimm hayal mayal bir cizgi gordum servisi kaciracagm icin hemen braktim cktim evden dun yaptim hcbsey yoktu. . Sabah gordum eminim ama iste incecik cılız birseydi oglen bir daha yapcam ya da aksam kan testi emin olunca sizinle paylascam dua edin.. sabah uyku hali ile yanilmis olmayayimTest mi yaptınnnnnnn
Yolla bence hemen
Kızzz10 kilo getiririmGel gel ama lütfen Bi kilo fındık alıp gelyoksa kuru ekmekte olur, onu da seviyor sincaplar
Ne haberi aaaay güzel bişey olsun muhtacız güzel haberlere muhtacız
Kuzu kuzu adet günümü bekliyorum, adet sancıları var sankimsen naptın bacım
İnşallah güzeldir cnmVerdi canim oda ogle sonraya kaldi
AyyyyyyTesti sabah evden ckmadan yaptimm hayal mayal bir cizgi gordum servisi kaciracagm icin hemen braktim cktim evden dun yaptim hcbsey yoktu. . Sabah gordum eminim ama iste incecik cılız birseydi oglen bir daha yapcam ya da aksam kan testi emin olunca sizinle paylascam dua edin.. sabah uyku hali ile yanilmis olmayayim
Baloncukummm yazdim okurmusunAnaammm tahmn ettiğim mi yoksaaaa
Inşallah kuzum sen napiyonKızzz10 kilo getiririm
Pencere başnda beklerim artk
İnşallah güzeldir cnm
Blmiorum kuzumm emin olamiyorum hayal miydi gercek miydi bilmiyorummmmmmmmmmmmGel gel ama lütfen Bi kilo fındık alıp gelyoksa kuru ekmekte olur, onu da seviyor sincaplar
Ne haberi aaaay güzel bişey olsun muhtacız güzel haberlere muhtacız
Kuzu kuzu adet günümü bekliyorum, adet sancıları var sankimsen naptın bacım
Ay öğlenki testi yapta at bakalımTesti sabah evden ckmadan yaptimm hayal mayal bir cizgi gordum servisi kaciracagm icin hemen braktim cktim evden dun yaptim hcbsey yoktu. . Sabah gordum eminim ama iste incecik cılız birseydi oglen bir daha yapcam ya da aksam kan testi emin olunca sizinle paylascam dua edin.. sabah uyku hali ile yanilmis olmayayim
Kuşlar, kargalar da geliyorKızzz10 kilo getiririm
Pencere başnda beklerim artk
İnşallah güzeldir cnm
Stabil cnm ben sürünmeye devam ediyorum..Inşallah kuzum sen napiyon
Gerçeeekkkk. İnnşşaaalllaaahhhhBlmiorum kuzumm emin olamiyorum hayal miydi gercek miydi bilmiyorummmmmmmmmmmm
Ben sincap isterimAy öğlenki testi yapta at bakalımhadi hadi güzel haberlerle inşallah gebe dolsun bu topik
Kuşlar, kargalar da geliyoraşevi olduk resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?