Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eger soylediklerin dogruysa ve ben duyarsam utanir ve üzülürüm ama yalansa iftira attığın için olay çıkarırım bidaha konuşmam örtü dusmani olduğunu dusunurum

8-9binlerde filandı
Banada oyle geldi 8binlerden 12binlere cikmis
Evet ya bence de niye artıyo ki
Bi arada azalmıştı
Salmana hayranım

Kız böyle şeyler hç dikkatimi çekmez nerden aklınıza geliyor

Ooooo pare hanncımmmm
Bugünde eniştedensinizzzzz
Yavrum 4 haneli sayılardan 5haneye çıkıyor 7 binden 9 bine çıksa anlamam da 12 bine çıkmış ula

Kızlaaaar bişey sorcam tefalin tencere setlerinden almak istiyorum da alıp kullandığınız şu serisi iyi dediğiniz bir set var mı?

8-9binlerde filandı

Evet ya bence de niye artıyo ki
Bi arada azalmıştı

Yavrum 4 haneli sayılardan 5haneye çıkıyor 7 binden 9 bine çıksa anlamam da 12 bine çıkmış ula
Bende bana oyle geldi sandim dun yada cok konusmusuzdur diye dusundum de cok tuhaf yani bi anda o kadar cikmasi

Rica ederim

Sende öylesin can parem

Az kaldı tabisiii daha sabah hatirlattim dedim bak az kaldı planını simdiden yap canımı sıkma
Ben hiç hatıelatmıyorum
Unutma lüksü yok

Geliyorlar tabi, gelmezler mi hiç fındık bittikçe camı tırmalayıp fındık istiyor artık, kedimle de iyice iletişim kurmaya başladılar. Camdan cama birbirlerini tırmalıyorlar
Yaaaaa cok tatlişşş
Eşin bidaha gidince ben saba taşınacam

Eger soylediklerin dogruysa ve ben duyarsam utanir ve üzülürüm ama yalansa iftira attığın için olay çıkarırım bidaha konuşmam örtü dusmani olduğunu dusunurum
Hah demi ya... Bende acaba dedim bendemi sorun var..
Bazıları nerdeyse hakaretleri öpüp başına koyacak
Kendimden şüphe ettm cokmu gaddarım diye..
Kızlaaaar bişey sorcam tefalin tencere setlerinden almak istiyorum da alıp kullandığınız şu serisi iyi dediğiniz bir set var mı?
Ben çeliklerde ar-yıldız kullanıyorum cok memnunum..
Tavalarım tefal.. Aşırı memnunum ama tefalin tenceresini almadm

Çeliklerde Karaca kullanıyorum onlardan çok memnunum
İki takım falez granit tencerem vardı ama mahvoldular e 5 senedir kullanıyorum
Şimdi de bari tefal alayım dedim 5 sene önce o setlerden yoktu sanki olsa kesin alırdım set halinde

Ben tefalin tavalarndan memnunum granitte 2 tencerem var şimdi hatıeladm..
Onu pilavlarda kullanıyorum
Çizilmiyor valla cıncık gibi öneririm legoşum

Bir sürü set ismi var tefaldeki kız birini önermişti ama hangisiydi unuttum valla yarın öğreneyim de alayım onu
Titanium talent pro idi benmkiler kuzu öyle hatırlıyırum
İyi günlerde kullan legoş

Bu topik uykucu tavuk dolu yiea
O saate ne edek kız kocalara sarılmak varken

Günaydın kizlar hayirli cumalar hepimiz icin mucizelerle guzelliklerle dolu bir gün olsun. Bal0ncuk kuzum doktora gidiyoruz bakalim hayırlısı hem tedirginim hem mutlu tüm duygularım bi arada niye bilmiyorum
Hayırlı cumalar cnm..
Oyyy gzel haberlerle inşallah
Haberlerini bekliyorum

Titanium talent pro idi benmkiler kuzu öyle hatırlıyırum
İyi günlerde kullan legoş

O saate ne edek kız kocalara sarılmak varken

Hayırlı cumalar cnm..
Oyyy gzel haberlerle inşallah
Haberlerini bekliyorum
Şimdi çıktım öğleden sonraya kaldı sonuç gösterme canım ama olumsuz konuşmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…