- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #181.661
Az kaldı tabisiii daha sabah hatirlattim dedim bak az kaldı planını simdiden yap canımı sıkmaAnaamm az kaldı ya :)
Geliyorlar tabi, gelmezler mi hiç
Eger soylediklerin dogruysa ve ben duyarsam utanir ve üzülürüm ama yalansa iftira attığın için olay çıkarırım bidaha konuşmam örtü dusmani olduğunu dusunurumAskos sana bir soru..
Şimdi diyelim ben seni cok seviyorum...
Ama kapalı olmana arkandan laf söylüyorum, işini başka kazandığını felan söylüyorum.. Başka derken hakkınla değil... Kazanılmış hak değil yani.. Sınavla felan değil..
Başka türlü anlaşılmasn
Ne düşünürsün benim için
8-9binlerde filandıEğer miyom var ise soğan suyu yasak.
Regl zamanı da içiyorsun toplamda 14 gün yani yumurtlayana kadar içiyorsun diye biliyorum.
Rahim içini temizlediği için yumurtlama sonrası yasak
Sokak kendisi tuttum bu lafı
Ve aklıma nedense Nazan öncelin sokak kızıyım şarkısı geldi
Kaçtı ki sayımız
Evet ya bence de niye artıyo kiBanada oyle geldi 8binlerden 12binlere cikmis
Yavrum 4 haneli sayılardan 5haneye çıkıyor 7 binden 9 bine çıksa anlamam da 12 bine çıkmış ulaSalmana hayranım
Kız böyle şeyler hç dikkatimi çekmez nerden aklınıza geliyor
Ooooo pare hanncımmmm
Bugünde eniştedensinizzzzz
Bende bana oyle geldi sandim dun yada cok konusmusuzdur diye dusundum de cok tuhaf yani bi anda o kadar cikmasi8-9binlerde filandı
Evet ya bence de niye artıyo ki
Bi arada azalmıştı
Yavrum 4 haneli sayılardan 5haneye çıkıyor 7 binden 9 bine çıksa anlamam da 12 bine çıkmış ula
Rica ederimTeşekkürler
Sende öylesin can paremCansın sen ya
Ben hiç hatıelatmıyorumAz kaldı tabisiii daha sabah hatirlattim dedim bak az kaldı planını simdiden yap canımı sıkma
Yaaaaa cok tatlişşşGeliyorlar tabi, gelmezler mi hiçfındık bittikçe camı tırmalayıp fındık istiyor artık, kedimle de iyice iletişim kurmaya başladılar. Camdan cama birbirlerini tırmalıyorlar
Hah demi ya... Bende acaba dedim bendemi sorun var..Eger soylediklerin dogruysa ve ben duyarsam utanir ve üzülürüm ama yalansa iftira attığın için olay çıkarırım bidaha konuşmam örtü dusmani olduğunu dusunurum
Ben çeliklerde ar-yıldız kullanıyorum cok memnunum..Kızlaaaar bişey sorcam tefalin tencere setlerinden almak istiyorum da alıp kullandığınız şu serisi iyi dediğiniz bir set var mı?
Çeliklerde Karaca kullanıyorum onlardan çok memnunumRica ederim
Sende öylesin can parem
Ben hiç hatıelatmıyorum
Unutma lüksü yok
Yaaaaa cok tatlişşş
Eşin bidaha gidince ben saba taşınacam
Hah demi ya... Bende acaba dedim bendemi sorun var..
Bazıları nerdeyse hakaretleri öpüp başına koyacak
Kendimden şüphe ettm cokmu gaddarım diye..
Ben çeliklerde ar-yıldız kullanıyorum cok memnunum..
Tavalarım tefal.. Aşırı memnunum ama tefalin tenceresini almadm
Ben tefalin tavalarndan memnunum granitte 2 tencerem var şimdi hatıeladm..Çeliklerde Karaca kullanıyorum onlardan çok memnunum
İki takım falez granit tencerem vardı ama mahvoldular e 5 senedir kullanıyorum
Şimdi de bari tefal alayım dedim 5 sene önce o setlerden yoktu sanki olsa kesin alırdım set halinde
Bir sürü set ismi var tefaldeki kız birini önermişti ama hangisiydi unuttum valla yarın öğreneyim de alayım onuBen tefalin tavalarndan memnunum granitte 2 tencerem var şimdi hatıeladm..
Onu pilavlarda kullanıyorum
Çizilmiyor valla cıncık gibi öneririm legoşum
Titanium talent pro idi benmkiler kuzu öyle hatırlıyırumBir sürü set ismi var tefaldeki kız birini önermişti ama hangisiydi unuttum valla yarın öğreneyim de alayım onu
O saate ne edek kız kocalara sarılmak varkenBu topik uykucu tavuk dolu yiea
Hayırlı cumalar cnm..Günaydın kizlar hayirli cumalar hepimiz icin mucizelerle guzelliklerle dolu bir gün olsun.Bal0ncuk kuzum doktora gidiyoruz bakalim hayırlısı hem tedirginim hem mutlu tüm duygularım bi arada niye bilmiyorum
Şimdi çıktım öğleden sonraya kaldı sonuç gösterme canım ama olumsuz konuşmadıTitanium talent pro idi benmkiler kuzu öyle hatırlıyırum
İyi günlerde kullan legoş
O saate ne edek kız kocalara sarılmak varken
Hayırlı cumalar cnm..
Oyyy gzel haberlerle inşallah
Haberlerini bekliyorum
Hadi bakalım inşallaahhhhŞimdi çıktım öğleden sonraya kaldı sonuç gösterme canım ama olumsuz konuşmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?