- 3 Kasım 2018
- 1.121
- 1.074
- 83
- 32
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #181.861
Iyi kuzu tekrardan denesene sabah ilk idrarla yada gidip kan testi ver yoksa bile aklinda soru işareti kalmaz stres yaptiysan oda etkili ama 14 gun olmuş inşallah bebiş vardırNasılsınız kızlar giremiyorum pek musait olamıyorum fazla.
Adet olmadım 14 gün gecikti.
Dün test yaptım negatif çıktı..
İnşallah canım pazartesi yapacam kan testiIyi kuzu tekrardan denesene sabah ilk idrarla yada gidip kan testi ver yoksa bile aklinda soru işareti kalmaz stres yaptiysan oda etkili ama 14 gun olmuş inşallah bebiş vardır
Hayırlı güzel haberler al inşallah canımİnşallah canım pazartesi yapacam kan testi
Ohh ne güzelKıyamam sana...
Ne var ne ykk neler yaptn bu süreçte
Bana kaldı çikom cok şükür
Ama bu hafta snav görevi var 1 hafta gidecek
Çalışsın pere kazansn
Evet haberi yok
Çok teşekkür ederim kuzumYiyor Yiyor hiç güzel olmamış diye takılıyor bide
Yaa çok geçmiş olsun canımhepimize bulaşacak bu illet heralde ya, Allah korusun hepimizi
Ağır geçirmiyorsun değil mi kuzum, beslenmene dikkat et, dinlen bol bolOhh ne güzel
Bir haftadan bir şeycik olmaz özleşin
Evet haberi yok
Çok teşekkür ederim kuzum
Evet ben o kadar korunurken geldiyse herhalde herkese gelir yanizaten o kadar çabuk yayılıyor ki şu an kaçmak çok çok zor
Bir çok kişiye göre tabi ki ağır geçirmiyorum, evimdeyim en azından.Ağır geçirmiyorsun değil mi kuzum, beslenmene dikkat et, dinlen bol bolRabbim şifa versin inşallah
Geçmiş olsun canım çok. Dışardan et siparişi verip yeme benim kuzenim de oldu cani istemiş et söylüyor ve yiyor o gecesi fenalasiyo. Çünkü bekleyen et bakteri üretiyor Obyuzden sende dikkat et kendineBir çok kişiye göre tabi ki ağır geçirmiyorum, evimdeyim en azından.
Ama bir kaç günüm çok kötüydü hiç kalkamadım ayağa, çok zor gerçekten ben bu kadarıyla bile neler çektim hastanede olanları düşünemiyorum
Sağ ol kuzum
Bence çıkar gibi 10.-12. Gün arası çıkar sankiKızlar iyi akşamlar bir şey soracaktım. 19 ekim ovulasyon testimde pik gördüm 20 sinde çatladı. Adetim bu durumda sanırım 2 Aralık oluyor yumurtlamadan 14 gün sonrası diye hesaplarsam doğru değil mi?
bu doğruysa bata 4 gün oluyor şuan test yapsam ultra erken gebelik çıkar mı gebelik varsa
Çok geçmiş olsun yaaaOhh ne güzel
Bir haftadan bir şeycik olmaz özleşin
Evet haberi yok
Çok teşekkür ederim kuzum
Evet ben o kadar korunurken geldiyse herhalde herkese gelir yanizaten o kadar çabuk yayılıyor ki şu an kaçmak çok çok zor
Nasılsınız kızlar giremiyorum pek musait olamıyorum fazla.
Kızlar iyi akşamlar bir şey soracaktım. 19 ekim ovulasyon testimde pik gördüm 20 sinde çatladı. Adetim bu durumda sanırım 2 Aralık oluyor yumurtlamadan 14 gün sonrası diye hesaplarsam doğru değil mi?
bu doğruysa bata 4 gün oluyor şuan test yapsam ultra erken gebelik çıkar mı gebelik varsa
Minikkkk nerelerdesn senNasılsınız kızlar giremiyorum pek musait olamıyorum fazla.
Bence 2 gn daha bekle cnmKızlar iyi akşamlar bir şey soracaktım. 19 ekim ovulasyon testimde pik gördüm 20 sinde çatladı. Adetim bu durumda sanırım 2 Aralık oluyor yumurtlamadan 14 gün sonrası diye hesaplarsam doğru değil mi?
Kızlar ben16. Gününden beri test yapıyorum testler görselde adete şu an 3-4 gün kaldı ama ovulasyon testim yine böyle koyulaştı niye böyle oluyor ya bir akıl verebilir misiniz yine mi yumurtluyorumMinikkkk nerelerdesn sen
Bence 2 gn daha bekle cnm
döngümün 16. Gününden beri test yapıyorum testler görselde reglime şu an 3-4 gün kaldı ama ovulasyon testim yine böyle koyulaştı niye böyle oluyor ya bir akıl verebilir misiniz yine mi yumurtluyorumMinikkkk nerelerdesn sen
Bence 2 gn daha bekle cnm
Gebelik testi yap eğer ovulasyon sürekli koyu çıkıyorsaKızlar ben16. Gününden beri test yapıyorum testler görselde adete şu an 3-4 gün kaldı ama ovulasyon testim yine böyle koyulaştı niye böyle oluyor ya bir akıl verebilir misiniz yine mi yumurtluyorum
döngümün 16. Gününden beri test yapıyorum testler görselde reglime şu an 3-4 gün kaldı ama ovulasyon testim yine böyle koyulaştı niye böyle oluyor ya bir akıl verebilir misiniz yine mi yumurtluyorum
Walla hiç bişey yapmadm boş boş günü yaklaşınca değerlendrmeye çalştım sadece. Sen neler yaptın bi gelişme var mı kuzumKıyamam sana...
Ne var ne ykk neler yaptn bu süreçte
Bana kaldı çikom cok şükür
Ama bu hafta snav görevi var 1 hafta gidecek
Çalışsın pere kazansn
Bu değer sürekli oynamaz kiKızlar benim amh 2019 Ekim de 0.21 ağustos 2020 de 0. 0615 şimdi de 0.338 çıkmış ben anlamadm artık
Aynı hastanemi?Kızlar benim amh 2019 Ekim de 0.21 ağustos 2020 de 0. 0615 şimdi de 0.338 çıkmış ben anlamadm artık
Doktora gittinzmi saskınımWalla hiç bişey yapmadm boş boş günü yaklaşınca değerlendrmeye çalştım sadece. Sen neler yaptın bi gelişme var mı kuzum
Ben cuma günü gttim yine bi hormon testi d vitaminine baktrdm amh devlette olmuyomuş onu blmydum ona da baktrym demiştim ama onun içim özele gidicemAynı hastanemi?
Doktora gittinzmi saskınım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?