Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasılsınız kızlar giremiyorum pek musait olamıyorum fazla.
Adet olmadım 14 gün gecikti.
Dün test yaptım negatif çıktı..
Iyi kuzu tekrardan denesene sabah ilk idrarla yada gidip kan testi ver yoksa bile aklinda soru işareti kalmaz stres yaptiysan oda etkili ama 14 gun olmuş inşallah bebiş vardır

Kıyamam sana...
Ne var ne ykk neler yaptn bu süreçte

Bana kaldı çikom cok şükür
Ama bu hafta snav görevi var 1 hafta gidecek
Çalışsın pere kazansn
Ohh ne güzel
Bir haftadan bir şeycik olmaz özleşin
@MNbeyaz habern yk tabi
Çiko corona oldu
Evet haberi yok
Yiyor Yiyor hiç güzel olmamış diye takılıyor bide

Yaa çok geçmiş olsun canım hepimize bulaşacak bu illet heralde ya, Allah korusun hepimizi
Çok teşekkür ederim kuzum
Evet ben o kadar korunurken geldiyse herhalde herkese gelir yani zaten o kadar çabuk yayılıyor ki şu an kaçmak çok çok zor

Ağır geçirmiyorsun değil mi kuzum, beslenmene dikkat et, dinlen bol bol Rabbim şifa versin inşallah

Ağır geçirmiyorsun değil mi kuzum, beslenmene dikkat et, dinlen bol bol Rabbim şifa versin inşallah
Bir çok kişiye göre tabi ki ağır geçirmiyorum, evimdeyim en azından.
Ama bir kaç günüm çok kötüydü hiç kalkamadım ayağa, çok zor gerçekten ben bu kadarıyla bile neler çektim hastanede olanları düşünemiyorum
Sağ ol kuzum

Geçmiş olsun canım çok. Dışardan et siparişi verip yeme benim kuzenim de oldu cani istemiş et söylüyor ve yiyor o gecesi fenalasiyo. Çünkü bekleyen et bakteri üretiyor Obyuzden sende dikkat et kendine

Bence çıkar gibi 10.-12. Gün arası çıkar sanki
Çok geçmiş olsun yaaa

14 gun genelde 14 gun oluyormus aslinda birkac gun farkedebilir. Gebelik varsa cikma ihtimali var ama cikmama ihtimali de var:) Tamamen sana kalmis. ben sabirsizimdir mesela 10 gun kala bile yaptigim olmustur laf aramizda:)) Eger elinde yeterince ve ucuz tesin varsa dene yoksa da ziyan etme bekle bir iki gun daha derim

Nasılsınız kızlar giremiyorum pek musait olamıyorum fazla.
Adet olmadım 14 gün gecikti.
Dün test yaptım negatif çıktı..
Minikkkk nerelerdesn sen
Bence 2 gn daha bekle cnm

Kuzular merhabalar 9 gün var adetime 3 gündür karnım çok şiş ağrıyor bide kaşıklarıma da vuruyor idrarımda sık ne düşünüyordunuz bu konu hakkında doktorum ayın 5 de yap demişti bana

Minikkkk nerelerdesn sen

Kızlar ben16. Gününden beri test yapıyorum testler görselde adete şu an 3-4 gün kaldı ama ovulasyon testim yine böyle koyulaştı niye böyle oluyor ya bir akıl verebilir misiniz yine mi yumurtluyorum
Minikkkk nerelerdesn sen

döngümün 16. Gününden beri test yapıyorum testler görselde reglime şu an 3-4 gün kaldı ama ovulasyon testim yine böyle koyulaştı niye böyle oluyor ya bir akıl verebilir misiniz yine mi yumurtluyorum

Eklentiler

• FEEB71BF-8ECC-4B9A-AE09-B848FD75E00A.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 31
  • EEFCE3A1-146B-4C4B-9D7D-D1F3F3BE8A03.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 28
Gebelik testi yap eğer ovulasyon sürekli koyu çıkıyorsa

Kıyamam sana...
Ne var ne ykk neler yaptn bu süreçte

Bana kaldı çikom cok şükür
Ama bu hafta snav görevi var 1 hafta gidecek
Çalışsın pere kazansn
Walla hiç bişey yapmadm boş boş günü yaklaşınca değerlendrmeye çalştım sadece. Sen neler yaptın bi gelişme var mı kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…