- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #181.881
Güzel haberlerle inşallahBen cuma günü gttim yine bi hormon testi d vitaminine baktrdm amh devlette olmuyomuş onu blmydum ona da baktrym demiştim ama onun içim özele gidicem
Hepimiz için inşallah baloncuğummm. Sen nasılsın neler yapysun de anlat heleGüzel haberlerle inşallah
Sağ ol canım dikkat ederimGeçmiş olsun canım çok. Dışardan et siparişi verip yeme benim kuzenim de oldu cani istemiş et söylüyor ve yiyor o gecesi fenalasiyo. Çünkü bekleyen et bakteri üretiyor Obyuzden sende dikkat et kendine
Çok sağ ol canımBence çıkar gibi 10.-12. Gün arası çıkar sanki
Çok geçmiş olsun yaaa
Aynı cnm bildiğin baloş işteHepimiz için inşallah baloncuğummm. Sen nasılsın neler yapysun de anlat hele
Geçmiş olsun canım, şimdi nasıl hissediyorsunSağ ol canım dikkat ederim
Çok sağ ol canım
Sağ ol canım, daha iyiyim artık iyileşiyorum sanırım.Geçmiş olsun canım, şimdi nasıl hissediyorsun
Çok sevindim iyileşmene... İlaçları kullandın mı peki?Sağ ol canım, daha iyiyim artık iyileşiyorum sanırım.
Evet kullandım dün akşam bitti hatta. İlaçlar sayesinde kolay atlattım sanıyorum ilk içtiğim an etkisini gördüm, astım hastasıyım bir de çok korkuyordum ciğerlere inecek diye ama şükürler olsun bir şey olmadıÇok sevindim iyileşmene... İlaçları kullandın mı peki?
Inşallah sağlıklı bir şekilde gebeliğin devam eder. Hayırlı olsun.Kizlaaaar, dun kese gorundu, boyutu da iyiymiş ancak oncesinde betalarim dengesiz artis gösterdi, bi yüzde yuz bi yuzde 50 bile artmadi, 4 olcum 4u de farkli oranda artti.. Doktor da sagliksiz gebelik olabilir, deger kafami karistiriyor dedi. Ptesi tekrar beta ve ultrason bakcaz. Bu şekilde bir surec yaşayan oldu mu acaba? Insallah sorun cikmaz kizlar
HmmmEvet kullandım dün akşam bitti hatta. İlaçlar sayesinde kolay atlattım sanıyorum ilk içtiğim an etkisini gördüm, astım hastasıyım bir de çok korkuyordum ciğerlere inecek diye ama şükürler olsun bir şey olmadı
Kesenin görünmesine çok sevindim... Sağlıksız olduğunu sırf kanla anlaşılabilir mi bilmiyorumKizlaaaar, dun kese gorundu, boyutu da iyiymiş ancak oncesinde betalarim dengesiz artis gösterdi, bi yüzde yuz bi yuzde 50 bile artmadi, 4 olcum 4u de farkli oranda artti.. Doktor da sagliksiz gebelik olabilir, deger kafami karistiriyor dedi. Ptesi tekrar beta ve ultrason bakcaz. Bu şekilde bir surec yaşayan oldu mu acaba? Insallah sorun cikmaz kizlar
İnsanlar ilaca karşı çok karamsar nedenini bilmiyorum amaHmmm
Ben ptesi çok kötü grip oldum. Üç gün kadar sürdü. Burun akması yoktu. Ama ateşimde yoktu. Tırstım. Çarşambada geçmeseydi test yaptıracaktım. Virüsü kaptığımı düşününce verilen ilaçları kullanmam dedim hep kedimegünde 9 tane sıtma ilacı veriliyormuş sıtma değil ki neden veriliyor
Kendim ile çelişmiştim. .. Allahtan geçti de ikilemde kalmadım
Çok şükür canım Allah bir daha yaşatmasın
Yeni bir çıkan hastalık olduğu için güvenemiyorum sanırım... Hani ne bilim diğer hastalıklar gibi olsa ilaçlar kaç yıldır kullanılıyor... Yan etkileri biliniyor VS vs...İnsanlar ilaca karşı çok karamsar nedenini bilmiyorum amaaslında verdikleri sıtma ilacı değil grip ilacı, çünkü virüs için geliştirilmiş bir ilaç yok.
Verdikleri ilaç virüsün ciğerlere inmesini yani vücutta ilerlemesini engelliyor buda bence çok önemli. Sonuçta herhangi bir hastalığımız olunca da hatta ölümcül hastalıklarımızda da kanser vb. aynı doktorlara gidiyoruz bu güvensizlik neden anlamıyorum.
Bu arada inşallah senin ki virüs değildir ama ben ve çevremde covid olan herkes kendini önce grip sandı
İyi olmana sevindim ama keşke kendin gidip en azından bir test yaptırsaydın en azından bilirdin hem bulaştırma riskini de ortadan kaldırırdın.Yeni bir çıkan hastalık olduğu için güvenemiyorum sanırım... Hani ne bilim diğer hastalıklar gibi olsa ilaçlar kaç yıldır kullanılıyor... Yan etkileri biliniyor VS vs...
Gribim desem de bir yanım hep virüs olduğumu söylüyor...grip nezle olsam burnum tıkanır ya da burnum akardı. Gözlerim yanıyordu. Açamıyordum gözlerimi.. Halsizlik... Kemik ağrıları... Baş ağrısı ama bu ağrı nasıl anlatsam tepem ağrıyordu.. Hiç öyle benim tepem ağrımazdı. Çarşambada dudağımda uçuk çıktı. O çıkınca rahatladım... Acaba diyorum iç ateşim çıktıda uçuk mu çıktı. Ama hamilelik düşündüğüm için grip ilacı da almadım ağrı kesici de... Vitaminler ve işte baldı, pekmezdi, mandalina falan aldım. Şu an çok iyiyim. Hem grip için hem vürüs için ilaçsız geçirmem de tuhaf anlamadım ne olduğumuateş çıkmayınca, öksürük olmayınca adliyede git yaptır testini demedi izin de verilmedi. Ama şu an iyiyim çok şükür...
Bu sabah adet oldum canımBaya gecmis. Hic boyle olur muydu onceden bu kadar gecikme yasadin mi? Eger olamdiysa tekrar farkli bir markayla test yap istersen ve kanda baktir.
Burdayım canım.Minikkkk nerelerdesn sen
Bence 2 gn daha bekle cnm
Sağolasın canm benimBaşın sağolsun kuzum
Canım benim ilki farklı Bi yerde diğer ikisi üniversite hastanesinde ben de bilmiyorum kiBu değer sürekli oynamaz ki
Ben de anlamadım aynı yerde bir daha mı yaptırsan acaba
Son ikisi aynı hastane kuzumAynı hastanemi?
Doktora gittinzmi saskınım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?