Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ayy hic hatirlamak istemiyorum ev mezarlik gibi heryer toprak olmuştu simdi ciceklerin diplerine tas koydum ellesmiyor arada kosarken bambu vazosunu deviriyor koca totosuyla
Benimki hep böyle yapıyor ya, gıcıklığınaüst üste iki sehpa koydum yine devirmiş bambularıma dokunmamış Allahtan

Kesinlikle haklısın kuzum. Eşimin sonuçları normal gözüküyor dedi doktor biz de internetten baktığımızda normal gibiydi sayı falan. Bir tek likefaksiyon süresi bar orada o >60 dk yazıyor o iyi bir şey değilmiş sanırım ama onla ilgili bir şey demedi anladığımız kadarıyla internetten baktığımız diğer değerler de fena değil iyi gibi ama detaylı görüşemedim telefonla bakalım uygun olunca ararsak bir yol izleyeceğiz. Folik asit bayadır düzenli kullanıyorum zaten, 25 yaşında sebze yemeye başladığımı düşünürsek şimdi o konuda da fena değilim elimden geldiğince yemeye çalışıyorum tatlıya çok düşkünüm onu da hayatımdan çıkarsam iyi olacak en zoru o benim için. Sanırım bir iki ay daha deneyip rahim filmini öyle çektireceğim kuzum kafam karıştı aslında önce çektirmek de mantıklı geliyor ama zaten bu risk hep vardı birkaç aydır korunmuyorken de elimde film yoktu. Çok bir zaman geçmeden rahim filmini çektiririm yine mutlaka olmazsa diye düşündüm ama veletime bir iki ay daha şans tanımak istiyorum yine de doktorla konuşunca tekrar karar değiştirebilirim bakalım

O zaman sorun görnmüyor
Geriye stres kalıyor.. Kafaya takıyorsn demekki güsellik

Kuzum noldu sana? İnşallah hemen atlatabileceğin bişeydir ve önemli olmayan bişeydie kuzum

Benimki hep böyle yapıyor ya, gıcıklığınaüst üste iki sehpa koydum yine devirmiş bambularıma dokunmamış Allahtan
Ilgi cekmeye calisiyordur canım benim saksılar büyük bizim kiz kazı calismasi yapiyordu bir kere supurgem bozukken yaptı sinir krizi gecirdim o kadar topragi sarjli supurgeyle cektirdim. Simdi pek ellemiyor yatarken çiçeklerin oldugu odayi kapatiyorum yinede

Ah ah..
Bu sorunun cvbını bulursan banada söyle

İnşallah cnm.. Biraz kendime geleyim anlatırım
Sen nasılsın
Kuzum senle konuştuktan sonra kafam yine karıştı önce rahim filmi çektirmeye karar verdim hayırlısı bakalım. Biraz tırsıyorum anestezi almadan çekilmeyi deneyeceğim sanırım anesteziye gerek yok gibi düşündüm korksam da

Ben cesaretli olamadm
Anestezi ile çekildim cnm

Ben cesaretli olamadm
Anestezi ile çekildim cnm
Valla aslında ben de çok korkuyorum ama şu Corona döneminde anestezi daha riskli geliyor bana. Umarım kasmam kendimi yani Corona olmasa sanırım baştan ben de hep anestezili çekilirim diye düşünüyordum hatta senle de konuşmuştuk. Doktora sorularımı doğru düzgün soramadım inşallah filmden sonra sorarım artık

Güzel haberlerle ama temiz çkacak ben eminin

Aynen öyle ya, ilgilenmeyince gidip oraları deviriyor, sonra gelsin cinnetler en sonunda duvara şu dekoratif raflardan alıp oralara koyucam

Bal0ncuk hep iyi ol topiğimizin neşesi, dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…