- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #182.161
Kıyamam size
Hadi güzel haberlerle inşallah cnm
Bol şanslar cnm
Bende
O zaman brokoli=bal0ncuk
ben artık hayatmdan tüm gezegenleri çkarmak istiyorum
Brokoli gibi
Ayyy bir araHemsirecik te öyle olmuştu
Benimki hep böyle yapıyor ya, gıcıklığınaAyy hic hatirlamak istemiyorum ev mezarlik gibi heryer toprak olmuştusimdi ciceklerin diplerine tas koydum ellesmiyor arada kosarken bambu vazosunu deviriyor koca totosuyla
Kesinlikle haklısın kuzum. Eşimin sonuçları normal gözüküyor dedi doktor biz de internetten baktığımızda normal gibiydi sayı falan. Bir tek likefaksiyon süresi bar orada o >60 dk yazıyor o iyi bir şey değilmiş sanırım ama onla ilgili bir şey demediCukum benim bazı sağlık ve özel problemlerim var.. Zaten eskisi kdar girmiyor olmamdan anlamşsınızdır..
Biraz zaman geçsin anlatırım.. İnşallahta sağlıklı şeyler anlatırım
Diğer kızları bilmiyorm ama
Önce eşinin sonucunu al bence.. Spermde sorun yoksa eğer.. Kendi yolunu çiz..
Çünkü spermde sorn varsa sen ne yaparsan yap önce spermler gçlenmeli cnm..
Spermdr sorun yoksa.. Kendi hormın tahlillerinde iyiyse, bence rahim filmi çektir.. Aklında soru işareti kalmasın..
Dış gebelik o bu felan her kadında olabilecek şeyler.. Malesef düşünceler hiç bitmiyor şimdi sen oraya takılma bence :) "
Folikasitini düsenli kullan..
Yoğurt kefir tüketmeye çalış
Sebze yemekleri ye, yemekleri zeytinyağıyla yapmaya çalış
O zaman sorun görnmüyorKesinlikle haklısın kuzum. Eşimin sonuçları normal gözüküyor dedi doktor biz de internetten baktığımızda normal gibiydi sayı falan. Bir tek likefaksiyon süresi bar orada o >60 dk yazıyor o iyi bir şey değilmiş sanırım ama onla ilgili bir şey demedianladığımız kadarıyla internetten baktığımız diğer değerler de fena değil iyi gibi ama detaylı görüşemedim telefonla bakalım uygun olunca ararsak bir yol izleyeceğiz. Folik asit bayadır düzenli kullanıyorum zaten, 25 yaşında sebze yemeye başladığımı düşünürsek şimdi o konuda da fena değilim elimden geldiğince yemeye çalışıyorum tatlıya çok düşkünüm onu da hayatımdan çıkarsam iyi olacak en zoru o benim için. Sanırım bir iki ay daha deneyip rahim filmini öyle çektireceğim kuzum kafam karıştı aslında önce çektirmek de mantıklı geliyor ama zaten bu risk hep vardı birkaç aydır korunmuyorken de elimde film yoktu. Çok bir zaman geçmeden rahim filmini çektiririm yine mutlaka olmazsa diye düşündüm ama veletime bir iki ay daha şans tanımak istiyorum yine de doktorla konuşunca tekrar karar değiştirebilirim bakalım
Takıyorum valla beybi yani onu takmamayı kimden öğrenmek lazımO zaman sorun görnmüyor
Geriye stres kalıyor.. Kafaya takıyorsn demekki güsellik
Kuzum noldu sana? İnşallah hemen atlatabileceğin bişeydir ve önemli olmayan bişeydie kuzumCukum benim bazı sağlık ve özel problemlerim var.. Zaten eskisi kdar girmiyor olmamdan anlamşsınızdır..
Biraz zaman geçsin anlatırım.. İnşallahta sağlıklı şeyler anlatırım
Diğer kızları bilmiyorm ama
Önce eşinin sonucunu al bence.. Spermde sorun yoksa eğer.. Kendi yolunu çiz..
Çünkü spermde sorn varsa sen ne yaparsan yap önce spermler gçlenmeli cnm..
Spermdr sorun yoksa.. Kendi hormın tahlillerinde iyiyse, bence rahim filmi çektir.. Aklında soru işareti kalmasın..
Dış gebelik o bu felan her kadında olabilecek şeyler.. Malesef düşünceler hiç bitmiyor şimdi sen oraya takılma bence :) "
Folikasitini düsenli kullan..
Yoğurt kefir tüketmeye çalış
Sebze yemekleri ye, yemekleri zeytinyağıyla yapmaya çalış
Ah ah..Takıyorum valla beybi yani onu takmamayı kimden öğrenmek lazım
İnşallah cnm.. Biraz kendime geleyim anlatırımKuzum noldu sana? İnşallah hemen atlatabileceğin bişeydir ve önemli olmayan bişeydie kuzum
Ilgi cekmeye calisiyordur canım benim saksılar büyük bizim kiz kazı calismasi yapiyordu bir kere supurgem bozukken yaptı sinir krizi gecirdimBenimki hep böyle yapıyor ya, gıcıklığınaüst üste iki sehpa koydum yine devirmiş bambularıma dokunmamış Allahtan
Kuzum senle konuştuktan sonra kafam yine karıştıAh ah..
Bu sorunun cvbını bulursan banada söyle
İnşallah cnm.. Biraz kendime geleyim anlatırım
Sen nasılsın
Ben cesaretli olamadmKuzum senle konuştuktan sonra kafam yine karıştıönce rahim filmi çektirmeye karar verdim hayırlısı bakalım. Biraz tırsıyorum anestezi almadan çekilmeyi deneyeceğim sanırım anesteziye gerek yok gibi düşündüm korksam da
Valla aslında ben de çok korkuyorum ama şu Corona döneminde anestezi daha riskli geliyor bana. Umarım kasmam kendimi yani Corona olmasa sanırım baştan ben de hep anestezili çekilirim diye düşünüyordum hatta senle de konuşmuştuk. Doktora sorularımı doğru düzgün soramadım inşallah filmden sonra sorarım artıkBen cesaretli olamadm
Anestezi ile çekildim cnm
Güzel haberlerle ama temiz çkacak ben emininValla aslında ben de çok korkuyorum ama şu Corona döneminde anestezi daha riskli geliyor bana. Umarım kasmam kendimi yani Corona olmasa sanırım baştan ben de hep anestezili çekilirim diye düşünüyordum hatta senle de konuşmuştuk. Doktora sorularımı doğru düzgün soramadım inşallah filmden sonra sorarım artık
Ağzından bal damlıyor baloncuk inşallahGüzel haberlerle ama temiz çkacak ben eminin
Ah ah..
Bu sorunun cvbını bulursan banada söyle
İnşallah cnm.. Biraz kendime geleyim anlatırım
Sen nasılsın
Kız gelsnler biz para buluruzAğzından bal damlıyor baloncuk inşallahartık elimizden geleni fazla fazla yapıyoruz bu veletler için daha çok bizi bekletirlerse kendileri kaybederler hıh gidiyor oyuncak paraları filmlere ilaçlara
Gezegenlerde iyimitamam kuzum nasıl iyi hissedeceksen öyle yapben iyiyim çok şükür
Valla doğru diyorsunKız gelsnler biz para buluruz
Gezegenlerde iyimi
Kız gelsnler biz para buluruz
Gezegenlerde iyimi
Bu aralar pek keyfim yok ama iyiyim yinede kuzumValla doğru diyorsunsen durgun gibisin iyi misin beybi her şey yolunda mı ? Ben giderken bıraktığım Bal0ncuk a bir haller olmuş sanırım
Kıyamam sana 2021 güzel olacak güzelşimdi okudum 2021 benim burcuma bebe getiriyomuşastrolojiye göre her ay hamileyim ama 17 aydır bi denk gelemedik gezegene hakahsjabjabsjs
Bu aralar pek keyfim yok ama iyiyim yinede kuzum
Kıyamam sana 2021 güzel olacak güzel
İnşallah gelsin keyfim de kuzum, sağlık olsun her şeyden önce diyoruz canını sıkan neyse bir an önce ferahlarsın inşallahBu aralar pek keyfim yok ama iyiyim yinede kuzum
Kıyamam sana 2021 güzel olacak güzel
Aynen öyle ya, ilgilenmeyince gidip oraları deviriyor, sonra gelsin cinnetlerIlgi cekmeye calisiyordur canım benim saksılar büyük bizim kiz kazı calismasi yapiyordu bir kere supurgem bozukken yaptı sinir krizi gecirdimo kadar topragi sarjli supurgeyle cektirdim. Simdi pek ellemiyor yatarken çiçeklerin oldugu odayi kapatiyorum yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?